Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Scheepjes Linen Soft

Scheepjes Linen Soft is een lekker zacht zomers garen welke hoofdzakelijk bestaat uit een combinatie van linnen en katoen. De gesloten draad welke deel uitmaakt van dit garen maakt ze bovendien bij uitstek geschikt om zowel mee te haken als te breien. Elk project krijgt door gebruik te maken van dit garen een luxueuze evenals verfijnde uitstraling. Het materiaal waaruit het garen bestaat zorgt er bovendien ook nog eens voor dat ze werkelijk bijzonder draagbaar is. Wilt u graag meer te weten komen over dit toch wel bijzonder aantrekkelijke, zomerse wol en garen en wilt u ze bij voorkeur meteen ook kunnen bestellen? Het kan allebei hier bij Caro's Atelier!

Een luxueuze look & feel

Veel mensen die aan de slag gaan met een bepaald type Scheepjes garen vinden het belangrijk dat er steeds een aantrekkelijke uitstraling mee kan worden gerealiseerd. Dit geldt niet in het minst voor het moment waarop er gebruik wordt gemaakt van het garen om bijvoorbeeld leuke kledingstukken of mooie accessoires voor in huis te maken. Wanneer u dit ook een vereiste vindt zal het u goed doen om te horen dat het Scheepjes Linen Soft garen zich kenmerkt door een fijne en tevens ook zachte structuur. Deze is er voor verantwoordelijk dat alle projecten die u gaat realiseren met behulp van dit type garen over een luxueuze look-and-feel komen te beschikken. Daarnaast is het ook nog eens zo dat dit product verkrijgbaar is in zomaar even 33 verschillende, zeer aantrekkelijke kleuren. Deze kunnen moeiteloos onderling worden gecombineerd waardoor telkens weer de meest bijzondere creaties kunnen ontstaan.

Bestel alle Scheepjes Linen Soft kleuren in één keer!

Kunt u maar geen keuze maken uit het grote aanbod met prachtige Scheepjes Linen Soft kleuren? Dat hoeft ook niet! Het is namelijk ook een mogelijkheid om er voor te kiezen om in één keer alle kleuren uit het assortiment te kopen. Dit is niet alleen praktisch interessant, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op de scherpst mogelijke aankoopprijs. Bovendien spreekt het voor zich dat u in één klap over meer dan voldoende kleuren beschikt om de meest uiteenlopende projecten te realiseren. Wilt u dus met andere worden echt uw creativiteit de vrije loop kunnen laten? Kies er dan voor om alle kleuren in één keer te bestellen!

Haal het Linen Soft garen nu in huis!

Spreken de eigenschappen van het Linen Soft garen u ook wel aan? Kunt u dan ook al niet meer wachten om er mee aan de slag te gaan? In dat geval is het zeker de moeite waard om vandaag nog uw Scheepjes bestelling bij ons te plaatsen! Op deze manier kunt u er niet alleen van op aan dat u dit prachtige garen kunt bestellen tegen een interessante prijs, bovendien is het ook nog eens zo dat u ze in geen tijd in huis zult hebben. Zo bestelt u het garen uit de Scheepjes Linen Soft collectie pas echt zonder zorgen!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.