Filter uw producten

Pagina 1 van 4

Scheepjes Whirl

We laten u zeer graag kennismaken met het werkelijk bijzonder aantrekkelijke Scheepjes Whirl garen. Het betreft hier een fantastisch garen welke is gemaakt van 60 procent katoen en 40 procent acryl. In totaal is dit garen verkrijgbaar in zomaar even 39 oogstrelende kleuren(combinaties). De samenstelling van dit garen zorgt er in ieder geval voor dat ze zich op uitstekende wijze leent voor het maken van niet alleen luchtige, maar ook lichtgewicht creaties. Het garen weet zich te onderscheiden ten opzichte van met name de unicat garens door het feit dat ze volledig getwijnd is. Het spreekt voor zich dat dit er voor zorgt dat u in een sneltempo kunt breien en haken met dit garen. Bovendien wordt op deze manier ook voor gezorgd dat splijten kan worden voorkomen. Indien ook u graag zelf de mooiste creaties realiseert met behulp van garen is het zeker een aanrader om kennis te maken met deze absolute topper uit het aanbod van het merk Scheepjes!

Wanneer kiezen voor het Scheepjes Whirl garen?

Er zijn heel wat interessante voordelen van kracht wanneer u er voor kiest om aan de slag te gaan met het Scheepjes Whirl garen. Het eerste voordeel is terug te vinden in de ruim 39 aansprekende kleurencombinaties waar u een keuze uit kunt maken. Een tweede voordeel wordt uiteraard gerealiseerd door het feit dat ze volledig is getwijnd. Daardoor leent ze zich uitstekend voor mensen die houden van een prettig werktempo bij het haken en breien. Dit maakt het voor veel ervaren mensen ideaal te werken met zo een soort garen.

Ook het feit dat de kans op splijten bij dit garen bijzonder beperkt is, is natuurlijk een interessant voordeel waar u op kunt rekenen. Omwille van het feit dat dit garen bijzonder mooi valt leent ze zich niet in het minst voor het maken van bijvoorbeeld een comfortabele sjaal, leuke accessoires evenals allerhande kledingstukken en stijlvolle home deco projecten. Uit het grote aantal verschillende mogelijke projecten blijkt in ieder geval dat dit product een zeer veelzijdig garen is om gebruik van te maken.

Een enorme garenlengte van 1000 meter

Het in huis halen van Scheepjes Whirl betekent uiteraard ook dat u kiest voor een bol garen welke werkelijk over een indrukwekkende lengte beschikt. Eén bol van dit garen is dan ook goed voor een lengte van zomaar even (ongeveer) 1000 meter! Bovendien valt het ook direct op dat er in dit garen steeds sprake is van zeer aantrekkelijke kleurwisselingen. Eén enkele bol van dit garen in huis halen is natuurlijk ruim voldoende om bijvoorbeeld een grote sjaal of een omslagdoek te maken. Elke kleurwisseling waarvan sprake is bij dit garen is bijzonder precies en bovendien ook erg zorgvuldig geknoopt. Dit zorgt er voor dat de knoop ten allen tijde onopvallend in de steken kan worden verborgen.

De eigenschappen van dit mooie garen

Bovenstaande zegt het reeds een beetje. Indien u er voor kiest om het Scheepjes Whirl garen te bestellen wordt deze geleverd in bollen met een gewicht van zo'n 215 à 225 gram. Deze bollen zijn goed voor een ronduit indrukwekkende lengte van ongeveer 1000 meter. Het wordt aangeraden om bij het gebruik van dit garen te kiezen voor naalden met een dikte van 3,5 à 4 mm. Wilt u bovendien graag weten op welke manier u dit garen het beste kunt wassen? Wel, dit is gewoon mogelijk met machinewas. U moet alleen stil blijven staan bij een maximumtemperatuur van 30 graden. In ieder geval zorgt het feit dat dit garen geschikt is voor machinewas er voor dat ze ook behoorlijk onderhoudsvriendelijk is.

Koop het Scheepjes Whirl garen nu hier bij Caro's Atelier!

Wilt u ook graag de unieke voordelen kunnen ervaren van een volledig getwijnd garen zoals deze Scheepjes Whirl? Dan bieden wij u daar alle mogelijkheden toe! U kunt het garen hier bij Caro's Atelier namelijk in huis halen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien is het ook nog eens zo dat wij ten allen tijde een snelle levering mogelijk maken. Gaat u, uw bestelling voor het garen plaatsen voor 21:00 uur op werkdagen? Dan zorgen wij er voor dat deze dezelfde dag nog op de post gaat. Op deze manier kunt u nagenoeg meteen aan de slag gaan met het bijzondere garen.

Gratis levering vanaf een bestelling van 45 euro!

Meer dan waarschijnlijk zijn de net genoemde voordelen voor u reeds voldoende om er voor te kiezen om over te gaan tot het bestellen van het Scheepjes Whirl garen hier bij Caro's Atelier. Vreest u echter nog een klein beetje voor de verzendkosten die aangerekend kunnen worden? Ook deze vrees nemen we graag meteen voor u weg! In eerste instantie zorgen wij er namelijk voor dat onze klanten altijd zijn verzekerd van zeer lage verzendkosten. Het kan echter altijd nog beter. Op het ogenblik dat u een bestelling plaatst van 45 euro of meer wordt uw bestelling dan ook helemaal gratis verzonden! Ook dit is bijgevolg zeker een interessant voordeel om rekening mee te houden wanneer u garen gaat bestellen hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.