Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Scheepjes Stardust

Scheepjes Stardust, een garen met 'a touch of heaven'. Dit garen bestaat uit een combinatie van mohair en wol samen met premium acryl. Deze combinatie zorgt ervoor dat er niet alleen een warme, maar tegelijkertijd ook een zacht eindresultaat kan worden gecreëerd. Het garen bestaat bovendien uit net voldoende mohair om weliswaar lekker zacht, maar toch niet pluizig te zijn. Bovendien werd er door Scheepjes ook alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat dit garen geen irritatie aan de huid teweeg kan brengen. Dit is namelijk wel vaak het geval bij andere glinstergarens welke op de markt verkrijgbaar zijn. Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van dit garen? Dan bestelt u wol en garen gegarandeerd tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Caro's Atelier!

Maak een keuze uit een groot aantal kleuren scheepjes stardust

Het assortiment met Scheepjes Stardust garen dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier bestaat uit een niet onaanzienlijk aantal verschillende en bovendien ook zeer aantrekkelijke kleuren. Scheepjes Stardust is verkrijgbaar in 9 effen en 5 gemêleerde tinten, elk vernoemd naar sterrenbeelden. U kunt wat dit betreft een keuze maken voor het aanschaffen van het Virgo garen, maar wat bovendien ook te denken van de Gemini, Sagittarius, Hydra evenals Orion garens? Het zijn stuk voor stuk interessante en visueel ook uitermate aantrekkelijke Scheepjes garens waar u heel veel verschillende richtingen mee uit kunt.

Een fijn garen dat niet irriteert

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het een vaak gehoord probleem dat glinstergarens vaak zorgen voor irritatie aan de huid. Dat is zeer vervelend, want het zorgt ervoor dat ze uiteraard niet zo comfortabel zijn voor het maken van kledingstukken en accessoires. Dit nadeel zult u dus gelukkig niet ondervinden op het ogenblik dat u ervoor kiest om over te gaan tot het kopen van Scheepjes Stardust garen. Scheepjes heeft dan ook werkelijk alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat er geen sprake is van irritatie bij het dragen van dit garen. Door deze reden leent dit garen zich in de praktijk dan ook wel degelijk voor het breien evenals haken van niet alleen kleding, maar ook bijvoorbeeld omslagdoeken. Bent u eerder van plan om een lekker warme deken voor in de winter te maken met behulp van dit garen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem!

Scheepjes Stardust bestellen tegen de interessantste prijs

De voordelen die zijn verbonden aan het Scheepjes Stardust garen mogen inmiddels wel duidelijk zijn. Het wordt echter allemaal nog mooier wanneer u er voor kiest om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier. Dan kunt u namelijk niet alleen genieten van de best mogelijke prijs, daarnaast wordt er ook altijd een zeer snelle levertijd gerealiseerd. Garen dat wordt besteld op werkdagen voor 17:00 uur gaat bijvoorbeeld dezelfde dag nog op de bus. Of u er nu dus met andere woorden zeker van wilt zijn dat u het Scheepjes garen kunt bestellen tegen een lage prijs of u deze gegarandeerd snel in huis wil hebben, in beide gevallen is het absoluut de moeite waard om het Scheepjes Stardust garen te kopen hier bij Caro's Atelier!

Gratis levering van uw Stardust vanaf 59 euro

De lage aankoopprijs die wordt aangeboden voor wat het Scheepjes Stardust garen betreft hier bij Caro's Atelier is natuurlijk zeer mooi meegenomen. Maar er is nog een ander bijkomend voordeel. Niet alleen zorgen wij er hier bij Caro's Atelier voor dat al onze klanten te allen tijde kunnen rekenen op zeer lage verzendkosten, daarnaast is het ook nog eens zo dat er gratis verzending wordt aangeboden vanaf een bestelbedrag van minimum 59 euro. Op deze manier kunt u voordelig en zo snel mogelijk aan de slag met uw Scheepjes Stardust garen.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.