Pagina 1 van 1

Scheepjes Stardust

Scheepjes Stardust, een garen met 'a touch of heaven'. Dit garen bestaat uit een combinatie van mohair en wol samen met premium acryl. Deze combinatie zorgt er voor dat er niet alleen een warme, maar tegelijkertijd ook een zacht eindresultaat kan worden gecreëerd. Het garen bestaat bovendien uit net voldoende mohair om weliswaar lekker zacht, maar toch niet pluizig te zijn. Bovendien werd er door Scheepjes ook alles aan gedaan om er voor te zorgen dat dit garen geen irritatie aan de huid teweeg kan brengen. Dit is namelijk wel vaak het geval bij andere glinstergarens welke op de markt verkrijgbaar zijn. Bent u ook wel geïnteresseerd in het kopen van dit garen? Dan bestelt u wol en garen gegarandeerd tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Caro's Atelier!

Maak een keuze uit een groot aantal diverse kleuren

Het assortiment met Scheepjes Stardust garen dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier bestaat uit een niet onaanzienlijk aantal verschillende en bovendien ook zeer aantrekkelijke kleuren. U kunt wat dit betreft een keuze maken voor het aanschaffen van het Virgo garen, maar wat bovendien ook te denken van de Gemini, Sagittarius, Hydra evenals Orion garens? Het zijn stuk voor stuk interessante en visueel ook uitermate aantrekkelijke Scheepjes garens waar u heel veel verschillende richtingen mee uit kunt.

Een fijn garen dat niet irriteert

Zoals reeds aangegeven is het een vaak gehoord probleem dat glinstergarens vaak zorgen voor irritatie aan de huid. Dat is zeer vervelend, want het zorgt er voor dat ze uiteraard niet zo comfortabel zijn voor het maken van kledingstukken en accessoires. Dit nadeel zult u dus gelukkig niet ondervinden op het ogenblik dat u er voor kiest om over te gaan tot het kopen van Scheepjes Stardust garen. Scheepjes heeft dan ook werkelijk alles in het werk gesteld om er voor te zorgen dat er geen sprake is van irritatie bij het dragen van dit garen. Omwille van deze reden leent ze zich in de praktijk dan ook wel degelijk voor het breien evenals haken van niet alleen kleding, maar ook bijvoorbeeld omslagdoeken. Bent u eerder van plan om een lekker warm deken voor in de winter te maken met behulp van dit garen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem!

Scheepjes Stardust bestellen tegen de interessantste prijs

De voordelen die zijn verbonden aan het Scheepjes Stardust garen mogen inmiddels wel duidelijk zijn. Het wordt echter allemaal nog mooier wanneer u er voor kiest om dit garen te kopen hier bij Caro's Atelier. Dan kunt u namelijk niet alleen genieten van de best mogelijke prijs, daarnaast wordt er ook altijd een zeer snelle levertijd gerealiseerd. Garen dat wordt aangekocht op werkdagen voor 21:00 uur gaat bijvoorbeeld dezelfde dag nog op de bus. Of u er nu dus met andere woorden zeker van wil zijn dat u het Scheepjes garen kunt bestellen tegen een lage prijs of u deze gegarandeerd snel in huis wil hebben, in beide gevallen is het absoluut de moeite waard om het product te kopen hier bij Caro's Atelier!

Gratis levering van uw Stardust vanaf 45 euro

De lage aankoopprijs die wordt aangeboden voor wat het Scheepjes Stardust garen betreft hier bij Caro's Atelier is natuurlijk zeer mooi meegenomen. Het is echter een vrees van veel mensen dat verzendkosten deze lage prijs enigszins teniet zullen doen. Dat is echter zeker en vast niet het geval. Niet alleen zorgen wij er hier bij Caro's Atelier voor dat al onze klanten ten allen tijde kunnen rekenen op zeer lage verzendkosten, daarnaast is het ook nog eens zo dat er gratis verzending wordt aangeboden vanaf een bestelbedrag van minimum 45 euro. Uw verschillende aankopen op vlak van garen bundelen tot één bestelling levert u dus altijd nog een extra aantrekkelijk financieel voordeel op wanneer u, uw order hier bij ons plaatst!