Filter uw productenPagina 1 van 1

Vest breien

Wilt u graag zelf aan de slag gaan met een vest breien? In dat geval spreekt het voor zich dat u daarvoor nood heeft aan tal van verschillende zaken. In eerste instantie zult u natuurlijk op zoek willen gaan naar een interessant breipatroon. Dat is echter niet alles, want het spreekt voor zich dat u ook een bepaald type garen in huis zult moeten halen voor het realiseren van een leuke vest. Het zelf breien van een vest is dus duidelijk iets waar de nodige voorbereiding aan vooraf moet gaan. Gelukkig zijn wij er van Caro's Atelier om u daarmee verder te helpen!

Verschillende breipatronen voor een vest breien

Zoals reeds aangegeven in de inleiding van deze pagina spreekt het voor zich dat een vest breien niet mogelijk is zonder gebruik te maken van een bepaald breipatroon. Veel mensen hebben de nodige moeite met het vinden van een patroon die goed aansluit bij de vooropgestelde eisen en verwachtingen. Daar komt nu echter verandering in. Wij maken het namelijk mogelijk in onze webwinkel een keuze te maken uit tal van verschillende breipatronen. Uiteraard zijn deze steeds eenvoudig en bovendien ook gratis te downloaden.

Op het ogenblik dat u één van de verschillende breipatronen uit ons aanbod heeft gedownload zult u ook meteen het bijbehorende garen willen bestellen. Dat is zeer eenvoudig. Op de pagina van het gekozen breipatroon wordt er namelijk aangegeven van welk garen er in het aangegeven voorbeeld gebruik wordt gemaakt. U kunt dit garen bijgevolg meteen in bestelling plaatsen waardoor u snel zelf aan de slag zult kunnen gaan met het breien van uw vest.

Altijd een geschikt garen voor uw nieuwe vest

Bovenstaande heeft het eigenlijk al een beetje aangegeven, een vest breien vereist altijd een garen dat er niet alleen goed uitziet, maar bovendien ook over een prima kwaliteit beschikt. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! In welke kleur u ook uw nieuwe vest wenst te breien of van welk patroon u ook precies gebruik wil maken, het is allemaal mogelijk. Bovendien zult u eveneens kunnen vaststellen dat al het garen uit ons aanbod altijd kan worden aangeschaft tegen de meest interessante prijs. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Ontdek alles voor uw vest breien hier in ons assortiment!

Het hoeft niet te verbazen dat het breien van een vest op de meest uiteenlopende manieren kan gebeuren. Er zijn op de markt (en in ons aanbod) dan ook heel wat verschillende breipatronen terug te vinden die u hiermee kunnen helpen. Daarnaast spreekt het voor zich dat u eveneens een keuze kunt maken uit de meest uiteenlopende kleuren van garens waardoor elke creatie perfect kan worden afgestemd op de eisen of verwachtingen die u in gedachten heeft. In ieder geval, wilt u graag zelf aan de slag gaan met het breien van een vest en wilt u graag alles wat u daarvoor nodig heeft kunnen bestellen bij één interessante partij? Zoek dan niet verder en ontdek snel wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

Geniet van gratis verzending vanaf 59 euro!

Gaat u alle benodigdheden voor zelf een vest te breien bestellen uit ons assortiment? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u daarbij kunt rekenen op heel wat interessante voordelen. Zoals eerder reeds aangegeven stellen wij alles in het werk om onze klanten altijd te voorzien van de meest interessante prijs voor de gewenste artikelen. Er is echter meer. Wist u namelijk ook al dat u kunt genieten van gratis verzending? Van zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst ter waarde van ten minste 59 euro wordt deze verzonden zonder dat er daarvoor nog extra kosten in rekening worden gebracht. Komt u toch niet aan dit bestelbedrag? Ook dan hoeft u niets te vrezen, want ook onze standaard verzendkosten worden altijd erg laag gehouden!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.