Filter uw productenPagina 1 van 6

Catania katoen / SMC

De Schachenmayr Catania bestaat uit zogenaamd 'gemerceriseerd katoengaren' welke er om bekend staat in het bijzonder geschikt te zijn voor het realiseren van bijvoorbeeld kledingstukken die zijn bedoeld voor de lente en de zomer. Het betreft hier een echt kwaliteitsgaren welke kan worden aangekocht in meer dan honderd verschillende kleuren. Het enorme aanbod aan kleuren waar het garen in kan worden aangekocht is tot stand gekomen doordat er werkelijk elk jaar opnieuw nieuwe kleuren aan worden toegevoegd. Het Catania garen staat er verder om bekend niet te splijten waardoor u met het meest optimale comfort kunt haken. Bent u ook van plan om voor de aankomende lente of zomer wat leuke, luchtige kledingstukken zoals topjes en kleedjes te maken met wol en garen? In dat geval is het zeker de moeite waard om even kennis te maken met dit garen welke is terug te vinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier!

Splijt bijna niet

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Catania serie is terug te vinden in het feit dat ze bijna niet splijt. Dit zorgt er voor dat u absoluut niet zo snel met uw haaknaald in de draad zult blijven steken, in tegendeel. Het spreekt voor zich dat dit zeer mooi meegenomen is voor beginnende haaksters, maar ook zij die reeds over meer ervaring beschikken zullen toch ten volle kunnen genieten van de vele interessante voordelen die het gebruik van dit garen met zich meebrengt. Door de jaren heen heeft dit product zich dan ook meermaals bewezen als zijnde hét gemerceriseerde katoen welke beschikt over een werkelijk prachtige glans. In de praktijk wordt Schachenmayr garen dan ook vandaag de dag voor heel wat uiteenlopende doeleinden gebruikt.

Wat maken met het Schachenmayr Catania garen?

In de inleiding van deze pagina heeft u reeds kunnen lezen dat dit type garen zich perfect leent voor het maken van allerhande luchtige kledingstukken waaronder bijvoorbeeld topjes en kleedjes. Het spreekt echter voor zich dat dit niet alles is. U maakt er namelijk bovendien ook de leukste tassen mee evenals de fijnste dekentjes en kussens. Dit alles zorgt er eigenlijk voor dat we het Schachenmayr Catania garen als een echt 'all round garen' kunnen bestempelen. Het is dan ook niet voor niets dat deze collectie sinds jaar en dag tot één van absolute topfavorieten behoort van menig aantal haaksters.

Wat zijn de specificaties van het Schachenmayr Catania katoengaren?

Op het ogenblik dat u er voor kiest om gebruik te maken van het Schachenmayr Catania katoengaren zult u graag rekening willen houden met de specificaties waar dit garen over beschikt. Om gebruik te maken van dit garen dient u rekening te houden met een naalddikte van tussen de 2,50 en 3,50 mm. Eén bol van dit garen beschikt verder over een gewicht van 50 gram en heeft een lengte van 125 meter. De stekenverhouding bedraagt 10 x 10 centimeter = 26 steken x 36 naalden. Het is natuurlijk ook altijd interessant om een indicatie te hebben van hoeveel garen u nu precies nodig zult hebben om een bepaalde trui te kunnen maken. Wel, voor een trui met maat 40 met korte mouwen zult u nood hebben aan 10 bollen van dit garen. Uw creaties die zijn gemaakt van dit garen kunnen tot slot worden gewassen op een temperatuur van 40 graden.

Ook aan de slag gaan met het Schachenmayr Catania garen?

Heeft de informatie op deze pagina er voor gezorgd dat u ook graag gebruik wenst te maken van het garen? Dat kan! Wanneer u het aanbod met garen bekijkt hier bij Caro's Atelier zult u meteen kunnen vaststellen dat u een keuze kunt maken uit een groot aantal verschillende kleuren. Voor welke kleuren u uiteindelijk zult kiezen is echter steeds afhankelijk van diverse factoren, waaronder natuurlijk ook uw persoonlijke voorkeur. In ieder geval, welke kleur u ook in gedachten mag hebben, u vindt ze zonder twijfel terug in ons ruime assortiment. Bovendien geniet u bij ons ook steeds van een snelle levering van uw bestelde garen en is het mogelijk om gratis verzending te ontvangen vanaf een bestelling met een minimale bestelwaarde van 45 euro. Ook Schachenmayr Catania garen bestellen? Dan bent u hier bij Caro's Atelier ongetwijfeld aan het juiste adres!