Filter uw producten

Pagina 1 van 2

KnitPro haaknaalden

KnitPro is ontwikkelaar van fijne haaknaalden en accessoires. In meer dan 50 landen wereldwijd wordt KnitPro erkend op het gebied van haken en breien. Het merk vindt het belangrijk om te luisteren naar hun klanten en tegemoet te komen aan de behoeften van handwerkers. KnitPro haaknaalden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De KnitPro Waves haaknaalden zijn erg populair. Daarnaast zijn er haaknaalden verkrijgbaar voor Tunisch haken of knooking haken.

Ergonomische KnitPro haaknaalden

De KnitPro Waves haaknaalden zijn ergonomisch gevormd. Deze haaknaalden liggen fijn in de hand dankzij de afgeplatte zijden aan het handvat. Veel mensen ervaren tijdens het haken klachten als kramp of pijn in de hand. Dit wordt veroorzaakt door een krampachtige houding of te veel spanning in het lichaam. Het is bewezen dat u van haken een blessure kunt oplopen, dit is vooral het geval wanneer u meerdere uren per dag haakt. Door te kiezen voor de KnitPro haaknaalden uit de serie Waves kunnen veel klachten voorkomen worden. KnitPro haaknaalden hebben een soft feel. Hierdoor voelen ze comfortabel aan tijdens het haken.

Leverbaar in verschillende diktes

De dikte van het garen bepaalt de naalddikte. Hoe dunner het garen is, des te dunner de haaknaald die u nodig heeft. De haaknaalden zijn verkrijgbaar van 2 mm tot 15 mm. Iedere naalddikte heeft zijn eigen kleur, zo herkent u de KnitPro haaknaalden nog eenvoudiger. Voor het haken heeft u slechts één haaknaald nodig, dit in tegenstelling tot breien. Bij Caro’s Atelier vindt u een ruime keus aan KnitPro haaknaalden van verschillende diktes.

Maakt u verschillende haakwerkjes, dan is de kans groot dat u meerdere naalden van verschillende diktes nodig heeft. KnitPro haaknaalden van de serie Waves zijn verkrijgbaar als set. Een set bevat de meest gebruikte haaknaalden in de maten 2 mm tot en met 6 mm. Deze set bestaat uit maar liefst 9 verschillende KnitPro haaknaalden.

Daarnaast is er de set grote maten. Deze bestaat uit 5 haaknaalden van 7 mm tot en met 12 mm. Dankzij deze twee sets heeft u altijd de geschikte haaknaalden in huis.

Houten KnitPro haaknaalden

Voor het grove werk is er de houten haaknaald. Deze heeft een dikte van 15 mm. Deze haaknaald wordt vaak gebruikt voor het maken van een grof gehaakte deken of plaid, vloerkleed of poef. Op het internet zijn voldoende leuke voorbeelden en patronen verkrijgbaar. Deze haaknaald heeft geen soft grip, houd hier rekening mee en werk niet te lang achter elkaar door.

Afghaans Tunische haaknaald

Bij Tunisch haken werkt u met meerdere steken op één naald. Dit is een techniek die tussen breien en haken ligt. Hiervoor heeft u een Tunische haaknaald nodig. De Afghaans Tunische haaknaald Trendz is een verwisselbare haaknaald die zeer geschikt is voor Tunisch haken. Deze KnitPro haaknaalden zijn verkrijgbaar in de maten 5 mm tot en met 12 mm. De naalden zijn goed te combineren met alle kabels, die uiteraard ook verkrijgbaar zijn bij Caro’s Atelier. Met de kabels maakt u een rondbreinaald. Daarnaast hebben we de Afghaans Tunische haaknaalden set in ons assortiment. Deze set bevat 8 haaknaalden en 4 kabels. Hiermee kunt u direct beginnen met Tunisch haken.

Knooking haaknaalden

Knooking is een combinatie van haken en breien. Het is in Japan ontstaan en inmiddels wereldwijd een rage geworden. Om knooking toe te passen heeft u een speciale knooking haaknaald nodig. De KnitPro haaknaalden knooking lenen zich hier uitstekend voor. Deze zijn als set van 2 stuks verkrijgbaar, in 4 mm en 6 mm.

Overige accessoires

Naast de KnitPro haaknaalden kunt u bijkomende accessoires in ons assortiment vinden. De stekenmarkeerders zijn ideaal om bij te houden waar u gebleven bent. Met een setje van 24 stekenmarkeerders komt u ruimschoots vooruit. Berg uw KnitPro haaknaalden veilig op in een haaknaaldendoosje of haaknaaldenetui. Maak een complete start met onze KnitPro haaknaalden en accessoires.