Filter uw producten

Pagina 1 van 2

KnitPro haaknaalden

KnitPro staat bekend als merk van fijne haaknaalden evenals accessoires. De KnitPro haaknaalden worden op dit ogenblik verkocht in meer dan 50 verschillende landen verspreid over de wereld. Een niet onbelangrijk deel van haar succes is te wijten aan het feit dat ze goed luistert naar de wensen en verwachtingen van haar klanten. Dit heeft geresulteerd in een assortiment bestaande uit haaknaalden die aangekocht kunnen worden in tal van verschillende uitvoeringen. De haaknaalden van KnitPro zijn bijzonder populair en kunnen uiteraard bij ons worden aangekocht tegen een zeer interessante prijs.

Haaknaalden met een ergonomische vormgeving

De KnitPro haaknaalden staan er onder meer om bekend over een ergonomische vormgeving te beschikken. De haaknaalden liggen uitstekend in de hand. Dit gebruiksgemak is te wijten aan het feit dat ze over afgeplatte zijden beschikken aan het handvat. Het is een bekend probleem dat veel mensen tijdens het haken klachten ervaren zoals krampen of pijn in de handen. Dergelijke klachten worden veroorzaakt door niet alleen een krampachtige houding, maar ook een verhoogde spanning in het lichaam. Door gebruik te maken van de naalden van KnitPro uit de Waves serie kunnen het merendeel van deze klachten op een efficiënte manier worden voorkomen. Haaknaalden van KnitPro beschikken verder over een soft feel. Dit maakt dat ze heel wat comfortabeler aanvoelen tijdens het haken.

Knooking haaknaalden, echt bijzondere haaknaalden

Tijdens het ontdekken van het assortiment met KnitPro haaknaalden in ons assortiment zult u eveneens in aanraking komen met de bijzondere Knooking. Het betreft hier eigenlijk een soort van combinatie van haken en breien. Dit is overgewaaid vanuit Japan en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde rage. Om Knooking toe te kunnen passen dient u de beschikking te hebben over een speciale Knooking haaknaald. Deze naalden kunnen als set van 2 exemplaren aangekocht worden, namelijk in 4 en 6 mm.

Ontdek ook de houten KnitPro haaknaalden

Bent u toe aan het grovere werk? In dat geval is het altijd de moeite waard om er voor te kiezen om een houten haaknaald te kopen van het merk KnitPro. Deze beschikt over een dikte van 15 mm. Een dergelijke haaknaald wordt frequent gebruikt voor het maken van niet alleen een grof gehaakt deken of een plaid, maar ook voor een vloerkleed of een poef. Op het internet zijn meer dan voldoende mooie voorbeelden en patronen te koop. U moet er wel bij stil blijven staan dat deze naald niet beschikt over een soft grip. Dit zorgt er voor dat u maar beter niet te lang aan één stuk door met deze haaknaald kunt haken.

Bestel nu één van de haaknaalden van KnitPro!

Hebben de verschillende voordelen van de KnitPro haaknaalden u weten te overtuigen? Bent u dan ook van plan om deze aan te kopen? Dan bent u daarvoor bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres. Niet alleen bieden wij u een zeer ruime keuze aan de meest uiteenlopende haaknaalden van KnitPro, daarnaast bestelt u ze ook nog eens tegen een zeer interessante prijs. Plaatst u een totale bestelling ter waarde van 49 euro of meer? In dat geval kunt u ook nog eens rekenen op gratis verzending van uw order. Zo kunt u nog meer voordeel doen!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.