Filter uw producten

Pagina 1 van 2

KnitPro haaknaalden

KnitPro staat bekend als merk van fijne haaknaalden evenals accessoires. De KnitPro haaknaalden worden op dit ogenblik verkocht in meer dan 50 verschillende landen verspreid over de wereld. Een niet onbelangrijk deel van haar succes is te wijten aan het feit dat ze goed luistert naar de wensen en verwachtingen van haar klanten. Dit heeft geresulteerd in een assortiment bestaande uit haaknaalden die aangekocht kunnen worden in tal van verschillende uitvoeringen. De haaknaalden van KnitPro zijn bijzonder populair en kunnen uiteraard bij ons worden aangekocht tegen een zeer interessante prijs.

Haaknaalden met een ergonomische vormgeving

De KnitPro haaknaalden staan er onder meer om bekend over een ergonomische vormgeving te beschikken. De haaknaalden liggen uitstekend in de hand. Dit gebruiksgemak is te wijten aan het feit dat ze over afgeplatte zijden beschikken aan het handvat. Het is een bekend probleem dat veel mensen tijdens het haken klachten ervaren zoals krampen of pijn in de handen. Dergelijke klachten worden veroorzaakt door niet alleen een krampachtige houding, maar ook een verhoogde spanning in het lichaam. Door gebruik te maken van de naalden van KnitPro uit de Waves serie kunnen het merendeel van deze klachten op een efficiënte manier worden voorkomen. Haaknaalden van KnitPro beschikken verder over een soft feel. Dit maakt dat ze heel wat comfortabeler aanvoelen tijdens het haken.

Knooking haaknaalden, echt bijzondere haaknaalden

Tijdens het ontdekken van het assortiment met KnitPro haaknaalden in ons assortiment zult u eveneens in aanraking komen met de bijzondere Knooking. Het betreft hier eigenlijk een soort van combinatie van haken en breien. Dit is overgewaaid vanuit Japan en inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde rage. Om Knooking toe te kunnen passen dient u de beschikking te hebben over een speciale Knooking haaknaald. Deze naalden kunnen als set van 2 exemplaren aangekocht worden, namelijk in 4 en 6 mm.

Ontdek ook de houten KnitPro haaknaalden

Bent u toe aan het grovere werk? In dat geval is het altijd de moeite waard om er voor te kiezen om een houten haaknaald te kopen van het merk KnitPro. Deze beschikt over een dikte van 15 mm. Een dergelijke haaknaald wordt frequent gebruikt voor het maken van niet alleen een grof gehaakt deken of een plaid, maar ook voor een vloerkleed of een poef. Op het internet zijn meer dan voldoende mooie voorbeelden en patronen te koop. U moet er wel bij stil blijven staan dat deze naald niet beschikt over een soft grip. Dit zorgt er voor dat u maar beter niet te lang aan één stuk door met deze haaknaald kunt haken.

Bestel nu één van de haaknaalden van KnitPro!

Hebben de verschillende voordelen van de KnitPro haaknaalden u weten te overtuigen? Bent u dan ook van plan om deze aan te kopen? Dan bent u daarvoor bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres. Niet alleen bieden wij u een zeer ruime keuze aan de meest uiteenlopende haaknaalden van KnitPro, daarnaast bestelt u ze ook nog eens tegen een zeer interessante prijs. Plaatst u een totale bestelling ter waarde van 49 euro of meer? In dat geval kunt u ook nog eens rekenen op gratis verzending van uw order. Zo kunt u nog meer voordeel doen!