Pagina 1 van 1

Geboortetegel borduren

Een geboortetegel borduren? Dat zorgt er voor dat u kunt rekenen op niet één, maar wel meerdere interessante voordelen. In eerste instantie kunt u op deze manier namelijk een geweldig geschenk maken voor ouders die net een kindje hebben gekregen. Geboortetegels worden algemeen aanzien als een erg leuk geschenk, niet in het minst wanneer u deze zelf hebt gemaakt. Op deze manier krijgt ze namelijk ook nog eens een persoonlijke touch mee. Wilt u eveneens graag een leuke geboortetegel borduren en bent u daarvoor op zoek naar de vereiste materialen? In dat geval bent u daarvoor bij ons absoluut aan het juiste adres!

Ruime keuze uit verschillende thema's

Wanneer u zelf geboortetegels wil gaan borduren zult u kunnen vaststellen dat u daarvoor bij ons een keuze kunt maken uit tal van uiteenlopende thema's of onderwerpen. In eerste instantie kunt u bijvoorbeeld geboortetegels borduren met een boerderij als onderwerp. Daarnaast is het echter eveneens mogelijk om een geboortetegel te maken waarin vakantie centraal staat of wat ook te denken van een leuk beertje of een konijn? Heeft u reeds een bepaald thema in gedachten om een leuke geboortetegel mee te borduren? In dat geval is de kans bijzonder groot dat u daarvoor een borduurpakket uit ons assortiment kunt bestellen.

Wanneer u het assortiment met pakketten voor een geboortetegel borduren hier bij Caro's Atelier van naderbij gaat bekijken zult u meteen kunnen vaststellen dat er heel wat uiteenlopende, vrolijke thema's in terug te vinden zijn. Vaak zijn er één of meerdere diertjes in het ontwerp terug te vinden waarvan enkelen bij velen bekend in de oren zullen klinken. Wat bijvoorbeeld te denken van een ontwerp met Winnie the Pooh en zijn vrienden in de hoofdrol? Of wat ook te denken van een borduurpakket waarin Nijntje fungeert als onderwerp? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u een pakket uit ons aanbod gaat bestellen.

Geboortetegel borduren met naam en datum

Op het ogenblik dat u gebruik maakt van een bepaald borduurpakket uit ons assortiment voor het maken van een geboortetegel zult u kunnen vaststellen dat u deze veelal kunt personaliseren. Dit betekent dat u doorgaans niet alleen de naam, maar ook de geboortedatum op het werk kunt borduren. Op deze manier ontstaat er een bijzonder geschenk welke niet alleen door de ouders, maar later zeker ook door het kind absoluut gewaardeerd zal worden. Het zelf borduren van een geboortetegel is dan ook iets wat u zeker en vast kunt overwegen.

Borduurpakketten voor zowel jongens als meisjes

Wanneer u een kijkje neemt in ons assortiment met borduurpakketten voor wat het realiseren van een geboortetegel betreft zult u kunnen vaststellen dat er soms verschillende kleuren van garens in terug te vinden zijn. Zo is het perfect mogelijk dat uw borduurpakket over zowel roze als blauw garen beschikt. Is dat het geval? Dan kunt u een geboortetegel borduren voor zowel een jongen als een meisje. Dat kan natuurlijk bijzonder handig zijn!

Bestel uw borduurpakketten tegen een zeer scherpe prijs

Tijdens het bekijken van ons assortiment met pakketten zult u kunnen vaststellen dat deze pakketten om te borduren worden aangeboden tegen een zeer interessante prijs. Bovendien zijn deze pakketten verkrijgbaar met verschillende prijzen waardoor ze toegankelijk zijn voor ieders budget. Bent u dus met andere woorden eveneens op zoek naar een bepaald pakket om een geboortetegel mee te borduren? Dan is het zeker de moeite waard om deze te kopen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier.

Geniet van gratis levering vanaf 59 euro

Gaat u eveneens een mooie geboortetegel borduren met behulp van één van onze kwalitatieve en bovendien ook interessant geprijsde borduurpakketten? In dat geval hebben we mogelijks nog extra goed nieuws voor u! Wist u namelijk dat u kunt rekenen op gratis levering van uw bestelling van zodra u een bestelling plaatst voor een waarde van ten minste 59 euro? Op deze manier wordt het zomaar financieel voor u nog interessanter om een mooie geboortetegel te borduren. Dit is dus zeker en vast iets waar u rekening mee zult willen houden.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.