Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Deken haken

Een deken haken brengt heel wat verschillende voordelen met zich mee. U zou er natuurlijk ook perfect voor kunnen kiezen om een dekentje in de winkel aan te kopen, maar dan heeft u zelf niet het plezier van het maken. Bovendien zult u na afloop ook niet de voldoening ervaren die u wel zou hebben wanneer u het deken zelf had gemaakt. Al deze verschillende voordelen zorgen er voor dat bijzonder veel mensen er tegenwoordig voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het haken van hun dekens. Bent u dat ook van plan, maar bent u daarvoor nog op zoek naar een geschikt garen evenals tal van extra benodigdheden? U kunt ze allemaal terugvinden in het assortiment hier bij Caro's Atelier!

De veelzijdige eigenschappen van een deken

Een deken vormt één van de populairste artikelen die door mensen zelf worden gehaakt. Een deken haken is zo populair omdat het in de praktijk vaak behoorlijk eenvoudig is en bovendien ook nog eens zeer praktisch is. Iedereen kan wel een leuk en kwalitatief dekentje gebruiken. Dit gezegd zijnde is het ook zo dat u er niet alleen voor kunt kiezen om een dekentje te maken om bijvoorbeeld op de sofa onder plaats te nemen. Veel mensen maken een deken om op die manier op relatief eenvoudige wijze bijvoorbeeld wat extra kleur in hun interieur te kunnen integreren. Bent u dus met andere woorden ook op zoek naar een artikel om te maken welke over een zeer veelzijdige functie beschikt? Dan is kiezen voor het haken van een deken altijd een zeer interessante keuze. Alles wat u daarvoor nodig heeft koopt u uiteraard bij ons!

Een deken haken voor alle leeftijden

Op het ogenblik dat u de haakpatronen op deze pagina gaat bekijken zult u meteen kunnen vaststellen dat er daar heel wat verschillende mogelijkheden in terug te vinden zijn. Het zal daarbij ook meteen duidelijk worden dat er leuke dekentjes kunnen worden gemaakt voor zowel volwassenen als voor kinderen. Wat zou u er bijvoorbeeld van deken om een deken te haken in de vorm van een haai? We zijn er van overtuigd dat uw kinderen dit werkelijk fantastisch zullen vinden! Bent u toch eerder op zoek naar een wat meer volwassen ontwerp? Ook in dat geval zult u een keuze kunnen maken uit een groot aantal mogelijkheden.

Wat heeft u nodig voor het haken van het gewenste deken?

In eerste instantie spreekt het voor zich dat u voor een deken haken dient te beschikken over een bepaald haakpatroon. Op deze pagina zijn een groot aantal verschillende haakpatronen terug te vinden waar u mee aan de slag kunt gaan. Deze haakpatronen zijn uiteraard volledig gratis en bovendien ook zeer eenvoudig te downloaden. U kunt er na het downloaden ook meteen voor kiezen om het haakpatroon in kwestie af te drukken waardoor u ze gewoon op papier heeft. Op deze manier is de basis voor het haken van uw deken reeds gerealiseerd.

Het spreekt echter voor zich dat u voor het haken van een deken eveneens de beschikking moet hebben over een bepaald garen. Het type garen welke moet worden aangekocht wordt steeds op de pagina van het haakpatroon vermeld. Het is natuurlijk (afhankelijk van het ontwerp in kwestie) mogelijk dat er niet zomaar één, maar wel meerdere garens aangekocht dienen te worden. In dat geval is het steeds mogelijk om alle gewenste garens bij ons te bestellen en dat bovendien ook nog eens tegen de scherpst mogelijke prijs.

Een zelf gehaakt dekentje is een erg leuk geschenk

Bent u naarstig op zoek naar een leuk en bovendien ook persoonlijk geschenk voor iemand? In dat geval is een zelf gehaakt dekentje altijd het overwegen meer dan waard. Een dergelijk dekentje kan niet alleen door iedereen goed worden gebruikt, daarnaast is het ook nog eens iets waar u zelf de nodige tijd en moeite in heeft geïnvesteerd. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u nog op zoek bent naar een fijn geschenk om aan iemand cadeau te geven is het steeds de moeite meer dan waard om daarvoor te kijken in de richting van een dekentje welke u zelf heeft gehaakt. Het zal u verbazen hoe blij de ontvanger daarmee zal zijn!

Bestel alles voor een deken haken zonder verzendkosten

Bent u ook overtuigd van de interessante voordelen die het zelf haken van een deken met zich meebrengt? In dat geval is het steeds de moeite waard om er voor te kiezen om zelf aan de slag te gaan. Alles wat u nodig heeft voor zelf een deken te haken is terug te vinden in ons ruime assortiment. Door bij ons deze artikelen te bestellen kunt u bovendien niet alleen maar rekenen op een zeer interessante aankoopprijs, daarnaast zorgen wij er ook voor dat de extra kosten gedrukt kunnen worden. Plaatst u bijvoorbeeld een bestelling bij ons van 45 euro of meer? Dan zult u kunnen vaststellen dat er voor het versturen van deze bestelling geen verzendkosten in rekening gebracht zullen worden. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.