Pagina 1 van 1

Tulip Etimo haaknaalden

Tulip Etimo is een Japans merk van haaknaalden. In een tijd waarin heel wat haaksters nog steeds bezig waren met gewone haaknaalden verschenen plots de haaknaalden van dit Japanse merk. Ze groeiden in korte tijd uit tot een ware rage in Nederland. Het merk heeft alle kennis verzameld die werd geput uit de eeuwenlange ervaring op vlak van handwerknaalden. Deze naalden zijn vandaag de dag niet langer populair in Japan en Nederland, maar vinden overal ter wereld een gretige aftrek. Bent u ook benieuwd naar de vele interessante voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van de Tulip haaknaalden? Dan is het beslist de moeite waard om ze te ontdekken hier in ons assortiment!

Voorzien van een perfecte grip

Indien u er voor kiest om één van de verschillende Tulip haaknaalden te kopen krijgt u de beschikking over een haaknaald die is voorzien van een dunne, ronde grip. Deze eigenschappen zorgen er voor dat ze bijzonder fijn in de hand ligt. Op deze manier ontstaat er uiteraard een erg prettige werkhouding. Het merendeel van de mensen die vaak haken worden geconfronteerd met kramp of andere klachten aan de hand. Heeft u last van een bepaalde vorm van reuma of ervaart u snel pijnklachten? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat de haaknaalden van Tulip Etimo op dit vlak een niet onbelangrijke meerwaarde met zich mee zullen brengen. Dit maakt ze het ontdekken absoluut meer dan waard.

Tulip haaknaalden in verschillende maten

Bent u ook van plan om één of meerdere van deze haaknaalden in huis te halen? In dat geval zult u uiteraard een keuze moeten maken uit tal van verschillende maten. Deze maten waarin deze naalden verkrijgbaar zijn variëren van 2 tot en met 6,5 mm. De naalden lopen telkens met een halve millimeter op. Hou er rekening mee dat u altijd de juiste haaknaald voor uw project dient aan te schaffen. Doet u dat niet? Dan is het mogelijk dat het eindresultaat van uw creatie hierdoor aanzienlijk (negatief) wordt beïnvloed.

Bestel de door u gewenste haaknaalden vandaag nog!

Bent u eveneens overtuigd van de vele voordelen die de Tulip haaknaalden met zich meebrengen en wilt u ze dan ook graag bestellen? In dat geval zult u al snel kunnen vaststellen dat u daarvoor bij ons beslist aan het juiste adres bent! Wij maken het voor onze klanten niet alleen mogelijk om deze haaknaalden snel in huis te halen, daarnaast kan dit ook nog eens gebeuren tegen de meest interessante prijs. Gaat u een bestelling plaatsen met een waarde van 49 euro of meer? In dat geval kunt u ook nog eens rekenen op gratis verzending!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.