Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Scheepjes Softy

Scheepjes Softy staat bekend omwille van de schattige 50 gram bolletjes waarin ze wordt aangekocht. Door het kopen van deze bolletjes krijgt u de beschikking over een fijn en bovendien ook bijzonder zacht garen met een kleine gloss evenals een touch die zomaar even nog zachter is in vergelijking met de Sweetheart Soft. Het garen kan bovendien worden aangekocht in 26 verschillende kleuren waardoor er altijd wel een kleur beschikbaar is om precies die creatie mee te maken die u in gedachten heeft. Wilt u graag meer te weten komen over het garen of wilt u meteen wol en garen bestellen hier bij Caro's Atelier? Het is allebei zonder probleem mogelijk!

Keuze uit 26 verschillende kleuren

Het is best mogelijk dat mensen die ervaren zijn in het breien en haken het kleurenpalet van het Scheepjes Softy garen herkennen. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat ze precies hetzelfde is als bij het Sweetheart Soft garen het geval is. Het kleurenpalet staat er in ieder geval om bekend zeer uitgebreid en divers te zijn en die reputatie heeft ze absoluut niet gestolen. Dit is ook nodig, want in principe heeft iedereen natuurlijk wel zijn of haar eigen idee over hoe een bepaald project er uit moet komen te zien. Wilt u bijvoorbeeld graag gebruikmaken van de kleur geel, heeft u een voorkeur voor groen of rood of bent u eerder te vinden voor een donkere kleur zoals donker bruin? Het is allemaal terug te vinden in het aanbod met kleuren.

Welke creaties maken met Scheepjes Softy garen?

De dunnere draad waar het Scheepjes Softy garen van het merk Scheepjes zich door kenmerkt zorgt er voor dat ze zich werkelijk prima leent voor het maken van verschillende projecten. In het merendeel van de gevallen wordt er echter voor gekozen om het garen te gebruiken voor het breien evenals haken van figuurtjes zoals bijvoorbeeld amigurumi en babypoppen. Dit gezegd zijnde is het evenwel ook mogelijk om aan de slag te gaan met dit garen voor wat het maken van babykleertjes betreft. Hoe dan ook mag het dus duidelijk zijn dat u in principe heel wat verschillende richtingen uit kunt wanneer u het garen in huis haalt.

Wat zijn de kenmerken van het Scheepjes Softy garen?

Bent u benieuwd naar wat nu de precieze eigenschappen zijn waar het Scheepjes Softy garen over beschikt? Ook dat kunnen we u natuurlijk perfect vertellen! In eerste instantie is het zo dat dit garen is gemaakt van 75 procent polyester evenals 25 procent nylon. Daarnaast wordt dit garen verkocht in bollen van 50 gram die beschikken over een looplengte van min of meer 145 meter. De aanbevolen naalddikte bedraagt 4 mm. De stekenverhouding van dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 11 steken x 14 naalden. Dit garen kan worden gewassen in de wasmachine op een temperatuur van maximum 30 graden.

Haal alle kleuren in één keer in huis!

Het feit dat het kleurenpalet van Scheepjes Softy dezelfde is als deze van Sweetheart Soft maakt meteen duidelijk dat u een zeer divers assortiment boordevol met zowel lichte als donkere kleuren voorgeschoteld krijgt. Dit maakt het voor veel mensen niet zo eenvoudig om te bepalen welke kleuren nu het meest aangewezen zijn om te gebruiken voor het project dat ze in gedachten hebben. Geldt dat ook voor u? In dat geval kan het mogelijks een oplossing zijn om er voor te kiezen om het het garen alle kleuren assortiment in huis te halen. Het aanschaffen van dit pakket zorgt er voor dat u in één klap over alle kleuren uit de Scheepjes collectie beschikt en dat ook nog eens tegen een extra interessante prijs. Dit is dan ook absoluut het overwegen meer dan waard.

Gratis levering van uw bestelling vanaf 45 euro

Gaat u het Softy garen eveneens bestellen hier bij Caro's Atelier? Dat is fijn om te horen! U kunt er dan in ieder geval op rekenen dat u dit garen steeds zult bestellen tegen de meest interessante prijs. Bovendien spreekt het voor zich dat het garen ook voordelig wordt verzonden en snel bij u thuis zal worden afgeleverd. Heeft u ervoor gekozen om een grotere hoeveelheid aan garen te bestellen of heeft u nog één of meerdere van de andere fantastische garens uit ons assortiment besteld? Vanaf het moment dat u een order heeft geplaatst ter waarde van minimum 45 euro wordt deze steeds volledig gratis verzonden! Op deze manier zullen verzendkosten de totale kostprijs van uw order niet nodeloos beïnvloeden. Ook dit is zeker een extra goede reden om er voor te kiezen om over te gaan tot het aanschaffen van het Scheepjes Softy garen hier bij Caro's Atelier!