Filter uw productenPagina 1 van 1

Durable Chunky

Durable Chunky is een honderd procent zachte scheerwol welke kan worden aangekocht in vijf verschillende natuurtinten. U kiest er in de praktijk voor om dit garen te gebruiken in combinatie met een naald van tussen de 9 & 15 mm. Voor welke naalddikte u uiteindelijk zult kiezen is natuurlijk volledig afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Het garen is verder een bijzonder zacht garen welke geschikt is voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Het gaat hierbij niet alleen om truien en mutsen, maar bijvoorbeeld ook om sjaals evenals homedeco accessoires. Wilt u graag meer te weten komen over dit bijzonder fijne garen of wilt u ze graag meteen kunnen bestellen tegen een interessante prijs? In beide gevallen bent u daarvoor hier in het Durable assortiment bij Caro's Atelier absoluut aan het juiste adres!

Verkrijgbaar in vijf verschillende natuurtinten

Het Durable Chunky garen kan worden aangekocht in vijf verschillende natuurtinten welke uiteraard allemaal in ons assortiment zijn terug te vinden. Dit betekent concreet dat u bij ons een keuze kunt maken uit de opties; Chunky Taupe, Chunky Pebble, Chunky Chocolate, Chunky Dark Brown evenals Chunky Ivory. Voor welke van deze verschillende kleuren u uiteindelijk zult kiezen is natuurlijk aan u. Het feit dat het allemaal natuurtinten betreft zorgt er uiteraard voor dat de kleuren onderling perfect combineerbaar zijn. Op deze manier worden telkens weer de mooiste creaties gerealiseerd. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, in welke kleur u ook graag uw garen wenst te bestellen, het is allemaal zonder probleem mogelijk wanneer u garen aankoopt hier bij Caro's Atelier!

Geschikt voor tal van uiteenlopende creaties

Gebruikmaken van het Durable Chunky garen zorgt er voor dat u er de meest uiteenlopende creaties mee kunt realiseren. Het zachte, warme karakter van dit garen maakt ze in eerste instantie zeer geschikt om te gebruiken voor het maken van allerhande kledingaccessoires zoals bijvoorbeeld mutsen en sjaals. Op deze manier kunt u op nog comfortabelere wijze de winter door komen. Dat is echter niet alles. Buiten het maken van accessoires is het namelijk ook mogelijk om er de meest uiteenlopende homedeco mee te realiseren. Zo krijgt ook uw interieur meteen een extra persoonlijk tintje! Inspiratie hiervoor vindt u in diverse boeken.

Haal Durable Chunky snel in huis!

Zoals u op deze pagina heeft kunnen lezen kunt u heel wat richtingen uit door het kopen van dit garen. U maakt er niet alleen lekker warme kledingaccessoires meer voor de komende herfst en winter, daarnaast kunt u er ook uw interieur mee personaliseren. Als klap op de vuurpijl maken wij het voor onze klanten mogelijk om dit fantastische garen te bestellen tegen de best mogelijke prijs. Omdat wij van Caro's Atelier het belangrijk vinden om onze klanten steeds de beste service aan te bieden kunt u ook altijd rekenen op een zeer snelle verzending van uw order. Vandaag voor 21:00 uur bestelt betekent dat uw garen dezelfde dag nog wordt verzonden! Met elke bestelling die u plaatst bij ons spaart u bovendien mee voor leuke kortingen waardoor uw nieuw garen in de toekomst zomaar nog voordeliger zal worden! Ook Durable Chunky garen bestellen? Koop ze dan nu hier bij Caro's Atelier!