Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Soxx

Bijzonder veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun sokken zelf te maken. Dit is niet alleen voordeliger dan het kopen van sokken in de winkel, daarnaast kunt u op deze manier ook uw creativiteit de vrije loop laten. Het spreekt voor zich dat sokken op de meest uiteenlopende manieren gemaakt kunnen worden. Bent u bijvoorbeeld vooral een liefhebber van een onopvallend design of geeft u toch eerder de voorkeur aan een flashy ontwerp? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u één van de vele Soxx artikelen uit ons assortiment gaat bestellen. We vertellen er u graag meer over hier op deze pagina!

Ontdek het ruime aanbod met garenpakketten

Wie Soxx zegt denkt natuurlijk meteen aan de vele garenpakketten die op de markt zijn verschenen. Elk garenpakket maakt het mogelijk om de garen te kopen voor het realiseren van één van de Soxx creaties die zijn terug te vinden in het gelijknamige boek. Dit betekent in de praktijk dat het aantal garen waar een bepaald breipakket uit bestaat kan verschillen. Per garenpakket welke deel uitmaken van het aanbod hier bij Caro's Atelier wordt er uiteraard wel aangegeven welke garen er nu precies deel van uitmaken.

Ontdek ook zeker het gelijknamige boek!

Op het ogenblik dat u kennismaakt met de verschillende garenpakketten uit ons assortiment zult u meteen kunnen vaststellen dat er altijd wordt verwezen naar het zogenaamde 'Soxx boek Family & Friends'. Het betreft hier dan ook een zeer interessant boek waar alle mogelijke creaties in staan aangegeven. Per garenpakket wordt ook aangegeven voor welke creatie het pakket in kwestie precies is bedoeld. In ieder geval mag het duidelijk zijn, indien u er aan denkt om op regelmatige basis zelf uw sokken te breien is het altijd de moeite waard om er voor te kiezen om dit interessante boek in huis te halen!

Welke naalden zijn er precies vereist voor de garenpakketten?

Op het ogenblik dat u een blik werpt op één van de verschillende Soxx garenpakketten uit ons assortiment zult u kunnen vaststellen dat er bij het pakket in kwestie altijd wordt aangegeven welk type breinaald er nu precies is vereist. Op deze manier kunt u nooit voor vervelende verrassingen komen te staan. Heeft u toch nog vragen over één van de garenpakketten? Dan kunt u daarvoor uiteraard altijd met ons contact opnemen!

Bestel uw Soxx artikelen nu hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook graag creatief bezig en wilt u graag zelf de leukste sokken breien? In dat geval kan het zeker de moeite waard zijn om u even te verdiepen in de garenpakketten van dit merk welke in ons assortiment zijn terug te vinden. Deze garenpakketten zijn niet alleen erg praktisch, daarnaast kunnen ze ook nog eens worden aangekocht tegen de scherpst mogelijke prijs. Iedereen die er aan denkt om diens eigen vrolijke, kleurrijke en kwalitatieve sokken te maken doet er dus goed aan om even kennis te maken met het Soxx assortiment dat wij hen kunnen aanbieden.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.