Filter uw producten


Pagina 1 van 2

Scheepjes River Washed XL

Scheepjes River Washed XL garen combineert een zacht karakter met een opvallend stoer uiterlijk. Dit garen is gemaakt van een combinatie van 70 procent katoen en 30 procent acryl. Deze combinatie zorgt er voor dat alle creaties die met dit garen worden gemaakt niet alleen licht zijn om te dragen, maar bovendien ook bijzonder duurzaam zijn. Daarnaast is het ook nog eens zo dat ze aangenaam zacht aanvoelen op de huid. Er wordt gezegd dat dit garen nagenoeg volledig hetzelfde is als de Scheepjes Stone Washed variant. Ondanks het feit dat beide garens inderdaad niet onaanzienlijke gelijkenissen met elkaar vertonen is er toch ook sprake van één duidelijk en zeer belangrijk verschil. Wat dat verschil precies is komt u te weten op deze pagina. Bekijk het garen in ons wol en garen assortiment.

Wat maakt Scheepjes River Washed XL zo bijzonder?

Een bijzonder belangrijk kenmerk waar u op kunt rekenen bij het kopen van het River Washed XL garen van het merk Scheepjes is terug te vinden in de gekleurde binnendraad. Dat is echter niet alles, want rond deze gekleurde binnendraad is een netje te vinden welke op haar beurt ook nog eens over een andere kleur beschikt. Het is onnodig om te zeggen dat er op deze manier een bijzonder uitgesproken effect wordt gecreëerd. Deze zal steeds een absolute en bovendien ook zeer verrassende meerwaarde creëren voor alle projecten die met behulp van het Scheepjes River Washed XL garen worden gemaakt.

Een klassiek garen in tal van prachtige kleuren

Scheepjes River Washed XL wordt vaak bestempeld als een klassiek garen met een bijzonder kantje. Dat is misschien inderdaad wel de meest optimale manier om dit garen te beschrijven. Voordat u er voor kiest om uw bestelling voor garen te plaatsen is het altijd de moeite waard om u ook even te verdiepen in de vele prachtige kleuren die besteld kunnen worden. Wanneer u twijfelt over welke kleuren nu het beste zullen aansluiten bij de creatie die u in gedachten heeft is het wellicht interessant om ook de Stalenkaart Stone Washed / River Washed te bestellen. Op deze manier krijgt u namelijk meteen een uitstekende indruk van hoe de diverse kleuren garen er precies in het echt uitzien.

Bestel uw River Washed XL garen nu!

Wilt u ook graag aan de slag gaan met het River Washed XL garen? Dat kan! Dit garen kan hier bij Caro's Atelier worden besteld in bollen van 50 gram. Hiermee krijgt u de beschikking over ongeveer 75 meter aan draad. Hou er rekening mee dat het wordt aangeraden om met dit garen aan de slag te gaan in combinatie met een naald met een dikte van 5 mm. Het Scheepjes River Washed XL garen bestelt u hier bij Caro's Atelier uiteraard tegen de meest interessante prijs. Bovendien is het ook nog eens zo dat u met elke bestelling die u plaatst mee spaart voor interessante kortingen. Heeft uw bestelling een bestelwaarde van 45 euro of meer? In dat geval wordt ze ook nog eens helemaal gratis verzonden!