Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Durable Macramé

Durable Macrame bewijst het, macramé is weer helemaal terug van weggeweest! Door gebruik te maken van het garen is het voor u perfect mogelijk om terug op de meest optimale wijze aan de slag te gaan met uw gloednieuwe en / of favoriete macramé projecten. Het betreft hier een dun garen welke is vervaardigd uit honderd procent stug katoen. Dit zorgt er voor dat dit garen zich misschien wel als geen ander leent voor deze specifieke knooptechniek. Bent u ook een absolute liefhebber van macramé en bent u op zoek naar een geschikt wol en garen om uw creativiteit de vrije loop te kunnen laten? In dat geval is het een absolute aanrader om er voor te kiezen om kennis te maken met deze lijn.

Gemaakt van honderd procent stug katoen

Het feit dat het Durable Macrame garen is gemaakt van honderd procent stug katoen zorgt er voor dat ze zich bijzonder goed leent voor de macramé knooptechniek. Dit betekent meteen ook dat u er op eenvoudige wijze de leukste creaties mee kunt realiseren. Het gaat hierbij in de praktijk niet alleen om bijvoorbeeld een mooie wandhanger, wat ook te denken van een plantenhanger of zelfs een lekker stoer geknoopt kussen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden waardoor u, uw interieur zomaar kunt voorzien van een extra persoonlijke en bovendien ook bijzondere touch met Durable wol en garen.

Keuze uit 21 prachtige tinten

Vooraleer u er voor gaat kiezen om over te gaan tot het kopen van het garen dat deel uitmaakt van de Durable Macrame collectie spreekt het voor zich dat u ook graag even kennis zult willen maken met de verschillende kleuren(tinten) die er in terug te vinden zijn. Dit zijn er zomaar even 21 in totaal. Het feit dat er een keuze kan worden gemaakt uit een dergelijk niet onaanzienlijk aantal kleurentinten zorgt er in de praktijk voor dat u de mogelijkheid heeft om uw macramé project geheel naar eigen smaak te realiseren. Hierdoor zullen ongetwijfeld weer tal van indrukwekkende en imponerende creaties verschijnen waar heel wat mensen met alle plezier gebruik van zullen maken.

De kenmerken van Durable Macrame

Nu u weet dat het mogelijk is om het Durable Macrame garen aan te kunnen kopen in tal van verschillende kleuren is het ook de moeite waard om even een blik te werpen in de richting van de kenmerken waar dit type van garen over beschikt. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de naalddikte. Het garen uit de lijn leent zich prima voor naalden met een naalddikte van 4 à 5 mm. Eén bol van dit garen beschikt over een gewicht van 100 gram en is goed voor een lengte van 90 meter aan draad. De stekenverhouding die geldt voor het Macrame garen is 10 x 10 centimeter = 16 steken x 24 naalden. De samenstelling van het garen bestaat uit honderd procent katoen en het is mogelijk om dit garen te wassen in de wasmachine tot een temperatuur van 60 graden. Het strijken? Dat doet u met warme temperaturen! Hou er wel rekening mee dat creaties die met dit garen zijn gemaakt niet in de wasdroger mogen worden gestopt.

Haal uw Macrame garen nu in huis!

Kunt u ook al niet wachten om aan de slag te gaan met het fantastische garen? Zou dan ook graag meteen dit heerlijke macramé garen willen bestellen? Dat kan! Wij zorgen er hier bij Caro's Atelier voor dat dit niet alleen mogelijk wordt tegen een zeer scherpe prijs, daarnaast kunt u het aangekochte garen ook nog eens zeer snel in huis hebben. Bestelt u het garen uit de Macramé collectie vandaag voor 21:00 uur? Dan kunt u er op rekenen dat deze vandaag nog op de post gaat! Wanneer het totale bestelbedrag 45 euro of meer bedraagt hoeft u bovendien ook nog eens geen rekening te houden met vervelende verzendkosten! Op deze manier kunt u het Durable Macrame garen pas echt bestellen tegen de meest interessante voorwaarden!