Pagina 1 van 2

Knooppakket

Bent u op zoek naar een mooi en leuk knooppakket om mee aan de slag te gaan? Dat is hier bij Caro's Atelier perfect mogelijk! In ons assortiment zijn dan ook tal van verschillende knooppakketten terug te vinden in de meest uiteenlopende thema's. Wilt u bijvoorbeeld graag aan de slag gaan met een pakket met een dier in de hoofdrol? Of zou u graag bijvoorbeeld een kussensloop willen maken met behulp van een knooppakket? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U hoeft dan ook niet langer te twijfelen, ontdek meteen ons gevarieerde en bovendien ook scherp geprijsde assortiment met knooppakketten!

Welk knooppakket wenst u precies te bestellen?

Het ene knooppakket is natuurlijk het andere niet. U kunt er hier bij Caro's Atelier dan ook voor kiezen om de meest uiteenlopende knooppakketten in huis te halen. Met behulp van een dergelijk pakket kunt u verschillende creaties realiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandkleed met paarden maken, maar wat ook te denken van een comfortabel, warm kleed met lieveheersbeestjes op? Wilt u graag een mooie afwerking voorzien voor de kussens waar u in uw interieur gebruik van maakt? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat u probleemloos aan de slag kunt gaan met een knooppakket uit ons assortiment hier bij Caro's Atelier.

Ontdek ook de Smyrna knoopnaald!

Gaat u er voor kiezen om een knooppakket uit ons assortiment te kopen? In dat geval is het ook altijd de moeite waard om even te kijken in de richting van de Smyrna knoopnaald. Deze naald wordt in de praktijk uiteraard gebruikt voor het knopen van kussens. U dient onder meer gebruik te maken van deze naald op het ogenblik dat u er voor kiest om bijvoorbeeld de knoopkussens van Little Woodland Adventures te maken. Het spreekt voor zich dat u ook deze knoopnaald hier bij Caro's Atelier kunt bestellen tegen een zeer interessante prijs.

Profiteer van gratis verzending vanaf 45 euro

Eén van de redenen waarom u er altijd goed aan doet om een knooppakket te bestellen hier bij Caro's Atelier heeft betrekking tot het feit dat deze steeds is voorzien van een scherpe prijs. Niet alleen maken wij het voor onze klanten mogelijk om knooppakketten tegen de best mogelijke prijs te bestellen, daarnaast kunt u ook nog eens besparen op de verzendkosten. Wanneer u een bestelling plaatst van ten minste 45 euro wordt uw borduurpakket evenals de rest van uw order helemaal gratis verzonden. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen!