Pagina 1 van 1

Knooppakket

Bent u op zoek naar een mooi en leuk knooppakket om mee aan de slag te gaan? Dat is hier bij Caro's Atelier perfect mogelijk! In ons assortiment zijn dan ook tal van verschillende knooppakketten terug te vinden in de meest uiteenlopende thema's. Wilt u bijvoorbeeld graag aan de slag gaan met een pakket met een dier in de hoofdrol? Of zou u graag bijvoorbeeld een kussensloop willen maken met behulp van een knooppakket? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. U hoeft dan ook niet langer te twijfelen, ontdek meteen ons gevarieerde en bovendien ook scherp geprijsde assortiment met knooppakketten!

Welk knooppakket wenst u precies te bestellen?

Het ene knooppakket is natuurlijk het andere niet. U kunt er hier bij Caro's Atelier dan ook voor kiezen om de meest uiteenlopende knooppakketten in huis te halen. Met behulp van een dergelijk pakket kunt u verschillende creaties realiseren. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandkleed met paarden maken, maar wat ook te denken van een comfortabel, warm kleed met lieveheersbeestjes op? Wilt u graag een mooie afwerking voorzien voor de kussens waar u in uw interieur gebruik van maakt? Ook in dat geval zult u kunnen vaststellen dat u probleemloos aan de slag kunt gaan met een knooppakket uit ons assortiment hier bij Caro's Atelier.

Ontdek ook de Smyrna knoopnaald!

Gaat u er voor kiezen om een knooppakket uit ons assortiment te kopen? In dat geval is het ook altijd de moeite waard om even te kijken in de richting van de Smyrna knoopnaald. Deze naald wordt in de praktijk uiteraard gebruikt voor het knopen van kussens. U dient onder meer gebruik te maken van deze naald op het ogenblik dat u er voor kiest om bijvoorbeeld de knoopkussens van Little Woodland Adventures te maken. Het spreekt voor zich dat u ook deze knoopnaald hier bij Caro's Atelier kunt bestellen tegen een zeer interessante prijs.

Profiteer van gratis verzending vanaf 59 euro

Eén van de redenen waarom u er altijd goed aan doet om een knooppakket te bestellen hier bij Caro's Atelier heeft betrekking tot het feit dat deze steeds is voorzien van een scherpe prijs. Niet alleen maken wij het voor onze klanten mogelijk om knooppakketten tegen de best mogelijke prijs te bestellen, daarnaast kunt u ook nog eens besparen op de verzendkosten. Wanneer u een bestelling plaatst van ten minste 59 euro wordt uw borduurpakket evenals de rest van uw order helemaal gratis verzonden. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.