Verzenden

Verzenden

 

Wij gebruiken voor de pakketdienst PostNL om uw bestelling zo snel mogelijk te kunnen leveren. Is uw bestelling voor 17.00 uur bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden met PostNL. 

Mocht dit niet haalbaar zijn, dan verneemt u dat direct per email van ons. Wij bieden u dan de keuze voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. 

Voor brievenbuspost gebruiken we DHL. Besteld voor 16.00 = zelfde dag verzonden. Besteld u na 16.00 uur & voor 17.00 uur en wilt u het de volgende dag ontvangen? Of wilt u dat het met Post NL verzonden wordt? Kies dan voor pakketdienst. 

Verzendkosten

Nederland

Wij hanteren voor verzending binnen Nederland een vaste prijs van € 2,95 per bestelling voor verzending met brievenbuspost en € 5,99 per bestelling voor pakketpost. Is uw bestelling boven de € 59,00, dan rekenen wij geen verzendkosten.

België

Voor verzending naar België hanteren wij een tarief van € 5,99 per bestelling. Is uw bestelling boven de € 59,00, dan rekenen wij geen verzendkosten.

Naar België wordt uw bestelling verzonden met Post NL.

Duitsland

Voor verzending naar Duitsland hanteren wij een tarief van € 6,99 per bestelling. Is uw bestelling boven de € 69,00, dan rekenen wij geen verzendkosten.

Naar Duitsland wordt uw bestelling verzonden met DHL.

 

Pakketdienst voor Nederland & België: 

BESTEL DAG: VOOR 17.00 U. NA 17.00 U.
Maandag: Levering dinsdag Levering woensdag
Dinsdag: Levering woensdag Levering donderdag
Woensdag: Levering donderdag Levering vrijdag
Donderdag: Levering vrijdag Levering zaterdag
Vrijdag: Levering zaterdag       Levering dinsdag
Zaterdag: Levering dinsdag Levering dinsdag
Zondag:                     Levering dinsdag              Levering dinsdag          

Brievenbuspost binnen Nederland:

BESTEL DAG: VOOR 16.00 U.  
Maandag: Levering dinsdag of woensdag  
Dinsdag: Levering woensdag of donderdag  
Woensdag: Levering donderdag of vrijdag  
Donderdag: Levering vrijdag of zaterdag  
Vrijdag: Levering zaterdag of dinsdag      
Zaterdag: Levering dinsdag of woensdag  
Zondag:                     Levering dinsdag of woensdag

Tijdens feestdagen kan het zijn dat brievenbuspost door drukte langer onderweg is.

Wilt u liever wel een track & trace code? Of dat de bestelling niet via de brievenbuspost verstuurd wordt, kies dan voor pakketpost bij het afrekenen (€ 6,99).

*In een enkel geval, kan de levertijd iets langer zijn dan boven aangegeven. Helaas hebben wij geen invloed op de postdiensten en kan er altijd iets mis gaan, waardoor een zending vertraagd is.

Europa / Wereldwijd

Wilt u naar overige landen verzenden? Dan ziet u bij uw bestelling vanzelf terug wat de verzendkosten zijn. Staat uw land er niet bij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.