Lopi

Lopi is fantastische IJslandse wol waar u de leukste en mooiste kledingstukken mee kunt maken. De wol is afkomstig van de vacht van IJslandse schapen. Het betreft hier een puur schapenras welke in het verleden nooit werd gekruist met andere schapenrassen. Het IJslandse schaap staat er algemeen om bekend uitstekend opgewassen te zijn tegen het koude klimaat wat is terug te vinden in de uitstekende, isolerende eigenschappen van de wol. Bent u dus met andere woorden op zoek naar een warme wol die waterdicht is en waar u de mooiste creaties mee kunt realiseren? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat deze wol voor u heel wat moois te bieden heeft!

De unieke vezels van Lopi wol

Eén van de meest in het oog springende kenmerken van Lopi wol is terug te vinden in de unieke vezels waarover ze beschikt. De buitenste vezels beschikken over een waterdicht karakter en hebben een lange en stevige textuur. Daarnaast staat deze wol er om bekend over een mooie, glanzende uitstraling te beschikken. De binnenste vezels voelen dan weer fijn en zacht aan. De uitstekende isolerende werking is natuurlijk een niet onbelangrijk voordeel. Het zachte garen zorgt er voor dat u op uitstekende wijze de leukste en mooiste winterse kleding kunt breien of haken in verschillende kleuren. Is dit precies wat u zoekt? Dan hoeft niets u nog in de weg te staan om deze wol te kopen hier bij Caro's Atelier!

Prima geschikt voor het maken van warme kleding

Het warme, isolerende karakter van Lopi wol zorgt er voor dat u probleemloos een prachtige trui, een warme muts en sjaal evenals een vrolijke, dikke trui kunt maken. Eigenlijk zijn de mogelijkheden waar u over komt te beschikken eindeloos te noemen. Dit is mede het geval omdat er in het assortiment met wol heel wat uiteenlopende kleuren zijn terug te vinden. Zo kunt u zowel kiezen voor natuurlijke tinten als voor vrolijke kleuren. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke wol u ook graag wenst te bestellen, u kunt ze in de gewenste kleur terugvinden in ons uitgebreide assortiment!

Bovenstaande betekent helemaal niet dat u in de praktijk alleen maar gebruik kunt maken van Lopi wol voor het maken van winterse kledingstukken. Eigenlijk is het perfect mogelijk om uw inspiratie de vrije loop te laten of om deze uit boeken te halen. U kunt er dan ook voor kiezen om met behulp van de wol bijvoorbeeld eveneens knuffels te maken of wat te denken van allerhande woonaccessoires en plaids? De wintermaanden waren in het verleden nog nooit zo warm als nu door gebruik te maken van dit product! Uw gemaakte creaties zijn uiteraard ook prima geschikt om cadeau te doen aan vrienden of familie!

Een proeflapje breien met deze wol

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat breiwerk van Lopi nadat u deze de eerste keer heeft gewassen kan uitrekken. Omwille van deze reden wordt het eigenlijk steeds aangeraden om eerst even een proeflapje te breien. Was het vervolgens en meet ze vervolgens op. Op deze manier kunt u precies bepalen wat nu de gewenste naalddikte en stekenverhouding dient te zijn. De wol van zowel de Einband als de Alafoss lijn is wel wasbaar op een temperatuur van 30 graden. Gebruik voor het wassen van uw creaties steeds handwas en laat de gemaakte kledingstukken vervolgens liggend drogen. Gaat de wol op een zeker ogenblik pillen of pluizen? In dat geval kunt u met behulp van een pluizentondeuse alle pluisjes zelf weg scheren. In de praktijk zorgt de unieke kwaliteit er echter voor dat pluizen niet snel voor zal komen, in tegendeel.

Haal dit merk vandaag nog in huis hier bij Caro's Atelier!

Bent u ook van plan om voor de aankomende koude wintermaanden de mooiste creaties te realiseren met behulp van deze wol? In dat geval bent u hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres! U kunt in ons assortiment zowel de reeksen 'Alafoss' als 'Einband' terugvinden. Met behulp van dit merk realiseert u de mooiste creaties die niet alleen fijn en lekker warm aanvoelen, maar bovendien ook nog eens uitblinken op vlak van kwaliteit. Kiest u er voor om uw Lopi wol te kopen hier bij Caro's Atelier? Dan kunt u niet alleen rekenen op een zeer snelle levering van de aangekochte wol, daarnaast worden er ook geen verzendkosten aangerekend vanaf een orderwaarde van ten minste 49 euro!