Pagina 1 van 1

Scheepjes Secret Garden

Het Scheepjes Secret Garden garen is een unieke draad welke is gemaakt van een combinatie van zijde, katoen evenals polyester. De natuurlijke vezels voorzien dit garen van een bijzonder aantrekkelijke textuur. Dit uiteraard zowel bij het haken als het breien. Dit garen staat er om bekend een werkelijk uitstekende uitstraling te realiseren op het ogenblik dat er bijvoorbeeld voor wordt gekozen om een omslagdoek te maken. Bent u ook iemand die wel geïnteresseerd is om aan de slag te gaan met het garen dat deel uitmaakt van de collectie en wilt u ze dan ook bijgevolg graag meteen kunnen bestellen? Ontdek ze dan snel in het assortiment met wol en garen hier bij Caro's Atelier!

De samenstelling van Scheepjes Secret Garden

De samenstelling van het Scheepjes Secret Garden garen bestaat uit een combinatie van 60 procent polyester evenals 20 procent zijde en 20 procent katoen. Deze samenstelling zorgt er voor dat er niet alleen een mooie structuur wordt gecreëerd, bovendien is het ook nog eens zo dat u kunt genieten van een prima kwaliteit. Dat is echter niet alles. Wat namelijk ook te denken van de werkelijk bijzonder aantrekkelijke kleursamenstellingen waar dit garen over beschikt? Deze zijn werkelijk betoverend mooi en kunnen dan ook voor de uitstraling van elke creatie een aantrekkelijke meerwaarde betekenen.

Het aanbod aan verschillende kleuren

Het valt bij het bekijken van het assortiment met Scheepjes Secret Garden garen meteen op dat er een groot aantal verschillende kleuren in zijn terug te vinden. Er werd dan ook op een zeker ogenblik voor gekozen om zomaar even acht nieuwe, licht gemêleerde basistinten toe te voegen aan het reeds bestaande kleurenscala met 10 kleuren. Dit alles zorgt er voor dat iedereen er voor kan kiezen om aan de slag te gaan met dit fantastische Scheepjes garen uit de lijn van Scheepjes. Welke creatie u ook voor ogen heeft, er zijn steeds kleuren verkrijgbaar die perfect alle vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen.

Wat zijn de kenmerken van dit Scheepjes garen?

Het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes Secret Garden lijn heeft uiteraard diens eigen, specifieke eigenschappen. In eerste instantie is het zo dat dit garen bestaat uit een combinatie van 60 procent polyester, 20 procent zijde evenals 20 procent katoen. De samenstelling en de dikte van het garen zorgt er voor dat u rekening kunt houden met een aanbevolen naalddikte van 4 mm. Eén bol van het garen heeft een gewicht van 50 gram. Dit zorgt er voor dat u met één enkele bol de beschikking krijgt over zomaar even 93 meter aan draad. De stekenverhouding van het garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 18 steken x 23 naalden. Spreken deze eigenschappen u ook wel aan en wilt u bijgevolg zelf ook graag aan de slag gaan met dit garen? Dan hoeft u er helemaal niets meer in de weg te staan om ze te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Bestel nu ook uw Secret Garden garen!

Het garen dat is terug te vinden in de Secret Garden collectie kunt u hier bij Caro's Atelier bestellen tegen de meest interessante prijs. Dit zorgt er voor dat u niet alleen uw creativiteit de vrije loop kunt laten voor wat het realiseren van de meest uiteenlopende projecten betreft, daarnaast is het ook nog eens zo dat u steeds kunt rekenen op een eindresultaat die prijs-kwaliteit werkelijk uitstekend is. Wilt u het garen uit de deze lijn graag zo snel mogelijk in huis hebben? Ook in dat geval helpen wij u graag verder! Een bestelling die wordt geplaatst voor 21:00 uur 's avonds wordt bijvoorbeeld dezelfde dag nog door ons verzonden! Ook uw Scheepjes Secret Garden garen in huis halen tegen de meest interessante voorwaarden? Wacht dan geen moment langer meer en bestel ze vandaag nog hier bij Caro's Atelier!