Lang Yarns

Mensen die reeds enige tijd bezig zijn met breien en / of haken hebben ongetwijfeld wel al eens gehoord van de naam 'Lang Yarns'. Het betreft hier de naam van een garenbedrijf welke reeds een internationaal begrip is sinds het jaar 1867. Deze enorme populariteit heeft het bedrijf grotendeels weten te verkrijgen door haar werkelijk enorm uitgebreide assortiment boordevol met allerhande prachtig garen. Bovendien zijn er ook verschillende wol en garen terug te vinden in het assortiment van dit bedrijf welke over zeer specifieke kenmerken beschikken. Wat bijvoorbeeld te denken van het milieu- evenals diervriendelijke garen welke beschikt over een zeer indrukwekkend kwaliteitsgehalte?

De unieke samenwerking waar Lang Yarns over beschikt met verschillende Europese partners evenals ontwerpers uit Italië zorgt er in ieder geval voor dat de kwaliteit kan worden gewaarborgd en innovatie bovendien steeds voorop blijft staan. In ieder geval, bent u ook wel geïnteresseerd in de vele voordelen die zijn verbonden aan het prachtige en zeer kwalitatieve garen? Wacht dan niet langer en koop ze nu hier bij Caro's Atelier!

Ontdek het zachte Merino garen

Wanneer u even een kijkje neemt in het assortiment met garen wordt het meteen duidelijk dat hier tal van verschillende collecties in zijn terug te vinden. Het valt wat dit betreft ook meteen op dat er heel wat lijnen met Merino garen deel uitmaken van het aanbod. Dit Merino garen kan worden aangekocht in zomaar even vier verschillende lengtes en even veel verschillende diktes. Al het garen dat deel uitmaakt van de Merino collecties staan er om bekend zogenaamd 'Mueseling-free' te zijn. Dit klinkt u misschien in eerste instantie niet zo bekend in de oren, maar toch is dit een erg belangrijke eigenschap. Het betekent namelijk dat het garenproces op een bijzonder diervriendelijke wijze is verlopen. De Merino garens die deel uitmaken van het assortiment zijn verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren met als enige uitzondering de Merino 200 Bebe lijn.

Op het ogenblik dat u gebruik gaat maken van het Merino garen dat deel uitmaakt van het Lang Yarns assortiment zult u kunnen vaststellen dat er sprake is van een nauwe samenwerking met vaste spinnerijen. Deze nauwe samenwerking is perfect terug te zien in het weinig verschillende verfblad. Veel mensen die een nieuw garen willen bestellen kijken daarvoor in het bijzonder in de richting van een veelzijdig garen welke kan worden gebruikt voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties. Geldt dat ook voor u? Dan zult u zeer tevreden zijn met de bijzondere veelzijdigheid die het zachte Merino garen uit het assortiment aan de dag weet te leggen. U gebruikt ze dan ook niet alleen voor het maken van de leukste truitjes voor baby's, daarnaast kunt u er ook mooie sjaals evenals warme dekens mee maken. Dit garen leent zich werkelijk overal voor!

Garen voor zowel zomer- als wintercreaties

Verschillende soorten garens die deel uitmaken van ons aanbod zijn niet alleen geschikt voor het maken van mooie zomercreaties, maar ook voor het realiseren van fijne wintercreaties. Neem nu bijvoorbeeld de Lang Yarns Alpaca Superlight. Deze collectie kenmerkt zich door licht en luchtig garen welke tot stand is gekomen door middel van zachte alpaca wol, scheerwol en het zogenaamde polyamide. Het eindresultaat is een mooie, harige draad welke ook nog eens bijzonder zacht aanvoelt. In de praktijk kunt u er probleemloos voor kiezen om de leukste zomer- evenals wintercreaties te maken allemaal met behulp van één enkel type garen in combinatie met de juiste naalden. Het spreekt verder voor zich dat dit type garen uit deze reeks assortiment ook verkrijgbaar is in de meest uiteenlopende kleuren waardoor al uw creaties ook op vlak van uitstraling alle vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen!

Ontdek de vele verschillende collecties met Lang Yarns garen!

Het feit dat Lang Yarns reeds sinds het jaar 1868 actief is op de markt zorgt er voor dat er door de jaren heen een werkelijk indrukwekkend aanbod met tal van verschillende collecties is ontstaan. Wanneer u een blik werpt op het volledig aanbod van het dit merk hier bij Caro's Atelier zult u dan ook kunnen vaststellen dat er werkelijk naar ieders wens een geschikt garen in is terug te vinden. Of u nu over bepaalde, specifieke voorkeuren beschikt op vlak van kleuren of textuur, het merk biedt het u allemaal. Slechts enkele van de verschillende collecties waar u hier bij Caro's Atelier kennis mee kunt maken zijn Alpaca Superlight, ook collecties als Lang Yarns Ayumi, Lace, Mille Colori Baby evenals Omega.

Bestel uw Lang Yarns garen nu hier bij Caro's Atelier!

Alle informatie die u heeft kunnen lezen op deze pagina heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat er werkelijk zeer veel interessante voordelen zijn verbonden aan er voor kiezen om gebruik te maken van één van de verschillende garens die er op de markt zijn terug te vinden. Caro's Atelier maakt het voor haar klanten bovendien zomaar even nog interessanter om dit garen te kopen. Dit niet alleen omwille van het feit dat we steeds de scherpst mogelijke prijs aanbieden, maar ook omdat het garen zeer snel bij u thuis kan worden geleverd. Klanten die een totale bestelling plaatsen ter waarde van minimum 49 euro kunnen bovendien ook nog eens rekenen op gratis verzending. Op deze manier wordt het aanschaffen van uw Lang Yarns garen hier bij Caro's Atelier zomaar even financieel nog interessanter!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.