Pagina 1 van 1

Scheepjes Merino Soft Brush

Het Scheepjes Merino Soft Brush garen is een heerlijk zachte, luxueuze draad welke is gemaakt van een combinatie van 50 procent superwash extra fine merinowol evenals 25 procent micro en 25 procent acryl. Dit type garen staat bekend om haar fijne structuur en zijdezachte look & feel. Dit veelzijdige garen kan worden verwerkt in de meest uiteenlopende creaties. Dit betekent in de praktijk dat ze zich niet alleen uitstekend leent voor het maken van truien en vesten, maar ook voor bijvoorbeeld omslagdoeken. Zou u ook graag aan de slag willen gaan met dit garen? Dan hoeft u niet langer te wachten! U kunt ze meteen bestellen tegen de meest interessante prijs hier binnen het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

Keuze uit 7 prachtige tinten

Bij het aanschaffen van het Scheepjes Merino Soft Brush garen is het steeds van belang om er rekening mee te houden dat deze verkrijgbaar is in 7 verschillende tinten. Het gaat hierbij stuk voor stuk om prachtige tinten die beschikken over een subtiel motief. Het is mogelijk om deze op uitstekende wijze te combineren met de unikleuren die zijn terug te vinden in het aanbod van het merk Scheepjes. Wanneer u het beste van deze twee verschillende soorten garen wenst te combineren in één creatie is dat dus perfect mogelijk.

Wat kunt u maken met dit garen?

U kunt er voor kiezen om de meest uiteenlopende creaties te maken met behulp van het garen dat is terug te vinden in de Scheepjes collectie. Het gaat hierbij in eerste instantie dan misschien wel om truien en vesten, maar wat bovendien ook te denken van omslagdoeken? Niet alleen de super zachte kwaliteit van dit garen, maar ook de verschillende prachtige kleuren waarin ze verkrijgbaar is zorgen er samen voor dat elke creatie die met Scheepjes Merino Soft Brush wordt gemaakt er eentje is om te koesteren.

Bestel Merino Soft Brush nu!

De informatie op deze pagina heeft ongetwijfeld aan u duidelijk gemaakt dat het mogelijk is om het Merino Soft Brush garen voor tal van uiteenlopende creaties te gaan gebruiken. Indien u eveneens geïnteresseerd bent in het bestellen van dit garen is het altijd een aanrader om deze te bestellen hier bij Caro's Atelier. Dit garen wordt door ons dan ook aangeboden tegen de best mogelijke prijs en bovendien geniet u ook nog eens van een voordelige verzending. Sterker nog, mensen die er voor kiezen om een order te plaatsen ter waarde van minimum 45 euro kunnen zomaar rekenen op gratis verzending. Zo haalt u het Scheepjes Merino Soft Brush garen altijd bij ons in huis tegen de meest interessante voorwaarden. Twijfel dan ook niet langer en bestel ze nu!