Pagina 1 van 3

Scheepjes Twinkle

Scheepjes Twinkle is een aantrekkelijke glitterdraad welke bestaat uit 75 procent katoen en 25 procent polyester. Dit garen bestaat voor 75 procent uit katoen en voor 25 procent uit polyester. Er wordt door mensen die gebruik gaan maken van dit garen vaak voor gekozen om ze te combineren met andere draden uit het assortiment van Scheepjes. Het gaat hierbij dan onder meer om de Scheepjes Wanderlust, de Scheepjes Catona evenals de Scheepjes Stone Washed. Wilt u ook graag enkele fantastische projecten realiseren door gebruik te maken van het garen? Dan is het een absolute aanrader om dit type wol en garen te bestellen hier bij Caro's Atelier!

Assortiment met 37 hippe kleuren

Wanneer u kennis maakt met het Scheepjes Twinkle garen van het merk Scheepjes hier bij Caro's Atelier wordt het ook meteen duidelijk dat u de mogelijkheid heeft om een keuze te maken uit zomaar even 37 verschillende, hippe kleuren. Niet alleen beschikken al deze kleuren stuk voor stuk over een zeer aantrekkelijke uitstraling, daarnaast valt het ook meteen op dat ze zijn voorzien van een sprankelend glittereffect. Dit effect veroorzaakt een absoluut wow-effect bij elk project dat met behulp van dit type garen wordt gerealiseerd. Ook dit is natuurlijk een extra reden om ervoor te kiezen om het Scheepjes garen in huis te halen.

Geschikt katoengaren voor het haken en breien van diverse creaties

De samenstelling van het Scheepjes Twinkle garen bedraagt zoals reeds aangegeven 75 procent katoen en 25 procent polyester. Deze eigenschappen zorgen er gecombineerd met het fijne kleurenpalet met glittereffect voor dat u er voor kunt kiezen om dit garen te gebruiken voor het maken van de meest uiteenlopende creaties. Zo kunt u er mee aan de slag gaan voor het breien evenals haken van home deco projecten, maar wat daarenboven ook te denken van het maken van kledingstukken evenals bijvoorbeeld omslagdoeken? Het zijn stuk voor stuk creaties die probleemloos tot stand kunnen komen door gebruik te maken van het garen uit de collectie.

De eigenschappen van het Scheepjes Twinkle garen

Het Scheepjes Twinkle garen wordt verkocht in bollen die beschikken over een gewicht van 50 gram. Eén zo'n bol voorziet u van 130 meter aan draad om mee aan de slag te gaan. De aanbevolen naalddikte is 4 mm. De stekenverhouding bij het garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 21 steken x 30 naalden. Het loont bovendien ook steeds de moeite om er rekening mee te houden dat het garen geschikt is voor machinewas. U dient op dit vlak wel rekening te houden met een maximumtemperatuur van 30 graden. Het garen dat deel uitmaakt van de collectie mag wel niet in de wasdroger worden gestopt. Toch mag het duidelijk zijn dat dit garen een vrij onderhoudsvriendelijk garen is welke zich dan ook prima leent voor dagelijks gebruik.

Bestel het Twinkle hier bij Caro's Atelier!

Hebben de eigenschappen die verbonden zijn aan het Twinkle garen u wel weten te overtuigen? Bent u dan ook van plan om dit garen ook zelf te bestellen zodat u er mee aan de slag kunt gaan voor het maken van enkele ongetwijfeld zeer leuke en mooie creaties? In dat geval nodigen we u zeer graag uit om dat te doen hier bij Caro's Atelier. Het kopen van garen bij ons betekent niet alleen dat u kunt rekenen op een zeer interessante prijs, bovendien wordt er ook steeds een zeer korte levertijd gehanteerd. Bestellingen die worden geplaatst tijdens werkdagen voor 21:00 uur gaan bijvoorbeeld dezelfde dag nog op de bus. Dit is uiteraard zeer mooi meegenomen en zorgt er voor dat u nooit lang hoeft te wachten voordat u, uw creativiteit de vrije loop kunt laten met het Scheepjes Twinkle garen. Gaat u uiteindelijk een bestelling bij ons plaatsen ter waarde van 45 euro of meer? Dan wordt deze ook nog eens volledig gratis verzonden!