Filter uw productenPagina 1 van 5

Scheepjes Sweet Treat

Scheepjes Sweet Treat garen is een bijzonder fijne, gemerceriseerde draad welke is vervaardigd uit honderd procent glanskatoen. Dit garen is verkrijgbaar in zomaar even 87 uiteenlopende kleuren. U kunt er voor kiezen om dit dunne haakkatoen te gebruiken voor het maken van allerhande fijne en kleine haakprojecten. Echter is het eveneens mogelijk om er leuke kledingstukken mee te maken en kunt u ze uiteraard ook gebruiken als afwerking rond gehaakte dekens. Wilt u graag meer te weten komen over alle mogelijkheden die gebruikmaken van het garen met zich meebrengt of wilt u ze graag meteen aanschaffen? In beide gevallen bent u daarvoor hier bij Caro’s Atelier binnen het wol en garen assortiment aan het juiste adres!

Uitstekend te combineren met ander garen

Het Scheepjes Sweet Treat garen van het merk Scheepjes is bestelbaar in zomaar even 87 verschillende kleuren. De ruime beschikbaarheid op vlak van kleuren zorgt er voor dat u met behulp van dit garen de meest uiteenlopende creaties kunt realiseren. Er is echter meer. Het is namelijk bovendien eveneens zo dat dit garen over kleuren beschikt die zeer herkenbaar zijn. Dit maakt het garen perfect combineerbaar met bijvoorbeeld Scheepjes Catona. In ieder geval mag het duidelijk zijn dit garen in huis halen u voorziet van een groot aantal zeer uiteenlopende en interessante mogelijkheden. U hoeft dan ook eigenlijk absoluut niet langer te twijfelen om ook zelf met dit garen aan de slag te gaan!

De kenmerken van Scheepjes Sweet Treat

Wanneer u interesse heeft in het bestellen van het Scheepjes Sweet Treat garen zult u meteen kunnen concluderen dat dit garen geleverd wordt in bollen die beschikken over een gewicht van 25 gram. Hiermee beschikken ze over ongeveer 140 meter aan draad. Het maken van de meest uiteenlopende projecten met dit garen doet u bij voorkeur door gebruik te maken van naalden die beschikken over een dikte van 1,25 & 1,50 mm. Het wassen van het garen kan bovendien zonder probleem gebeuren in de wasmachine.

Haal het Sweet Treat garen nu in huis!

Bij het kopen van het Sweet Treat garen uit het assortiment hier bij Caro's Atelier zult u meteen kunnen vaststellen dat dit een fijn, dun haakkatoen is waar u heel wat plezier aan zult beleven. Dit plezier begint eigenlijk reeds bij het bestellen van dit garen. Dit is bij ons namelijk mogelijk tegen een zeer interessant prijskaartje. Bovendien zorgen wij er ook altijd voor dat onze klanten het bestelde garen zo snel mogelijk in huis hebben nadat ze deze hebben besteld. Tel daar ook nog eens bij op dat u middels ons loyaliteitsprogramma mee kunt sparen voor interessante, extra kortingen op uw volgende bestellingen en het mag duidelijk zijn dat het steeds de moeite waard is om uw Scheepjes Sweet Treat garen te kopen hier uit het assortiment van Caro's Atelier!