Pagina 1 van 1

Scheepjes Wanderlust

Het Scheepjes Wanderlust garen is een garen welke beschikt over een avontuurlijk karakter. Ze maakt deel uit van de zogenaamde 'Black Label' collectie van het merk Scheepjes. Het betreft hier een honderd procent enkelvoudig gesponnen garen dat is gemaakt van acryl. De draad staat er om bekend niet alleen over een zacht karakter te beschikken, daarnaast kenmerkt ze zich eveneens door de aanwezigheid van een lichte glans. Deze glans zorgt er in het bijzonder voor dat de levendige kleuren waar dit verloopgaren over beschikt nog verder worden versterkt. Klinkt dit allemaal voor u als muziek in de oren? Ontdek dan snel nog heel wat meer over dit fantastische garen of bestel wol en garen meteen hier bij Caro's Atelier!

Zeer aantrekkelijke kleurvarianten

Elke kleurvariant welke is terug te vinden in het Scheepjes Wanderlust aanbod is gebaseerd op de mooiste steden of plaatsen die verspreid over de wereld zijn terug te vinden. Steden als Parijs, Berlijn evenals Rio de Janeiro beschikken allemaal over hun eigen kleurenvariant binnen de collectie. Dit Scheepjes garen kenmerkt zich verder door een lange kleurwisseling waardoor de diverse tinten op een gelijkmatige wijze in elkaar overvloeien. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat er in de praktijk zeer vaak voor wordt gekozen om gebruik te maken van dit garen voor het realiseren van een zeer aantrekkelijke omslagdoek.

Een prima verloopgaren om te ontdekken

Indien u op zoek bent naar een aantrekkelijk verloopgaren om te kopen mag het duidelijk zijn dat u daarvoor zeker in de richting kunt kijken van het Scheepjes Wanderlust garen. Dit mooie acryl garen is geschikt voor een naald met een dikte van 4 mm. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze over een bijzonder ruime looplengte beschikt van om en bij de 232 meter. Het garen is niet alleen omwille van haar kleur(en), maar ook door de samenstelling van het materiaal bijzonder geschikt voor het breien evenals haken van een sjaal. De aanzienlijke looplengte komt ook op dit vlak goed van pas. Met amper twee bollen maakt u dan ook reeds een mooie sjaal in een fijn formaat.

Koop nu uw Scheepjes Wanderlust garen!

De kans is werkelijk bijzonder groot dat alle op deze pagina aangehaalde voordelen er voor hebben gezorgd dat ook uw interesse in dit Wanderlust garen is gewekt. Is dat ook daadwerkelijk het geval? Dan hoeft helemaal niets u nog in de weg te staan om dit garen hier bij Caro's Atelier te bestellen. U kunt bij ons immers altijd rekenen op een zeer aantrekkelijke prijs en bovendien is het ook nog eens zo dat er een keuze kan worden gemaakt uit een zeer groot aantal verschillende kleuren. Tel daar ook nog eens bij op dat u het aangekochte garen in huis kunt hebben en het mag duidelijk zijn dat Caro's Atelier misschien wel de meest geschikte webwinkel is om het Scheepjes Wanderlust garen bij te kopen!