Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Babydeken breien

Een babydekentje mag natuurlijk nooit ontbreken in het huis van jonge ouders. Een babydeken breien is iets wat in de praktijk helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, in tegendeel. Bovendien is het ook nog eens zo dat u door het breien van een deken voor een baby het gevoel heeft ook zelf echt iets bij te kunnen dragen. Denkt u er eveneens aan om een mooi dekentje te maken voor bijvoorbeeld uw eigen kindje of misschien wel uw kleinkind? Dan is het hier bij Caro's Atelier zonder probleem mogelijk om een keuze te maken uit de meest uiteenlopende breipatronen. Op deze manier kunt u een babydekentje breien in precies die stijl en kleur die u wenst.

Waarom zelf een babydeken breien?

Het spreekt voor zich dat u niet noodzakelijkerwijs zelf een babydeken moet breien. U kunt er namelijk ook gewoon voor kiezen om een dekentje te kopen in één van de winkels. Waarom zou u er dan toch precies voor moeten kiezen om zelf een babydekentje te gaan breien? Zeer eenvoudig. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat dit gewoon erg leuk is om te doen. Een babydeken is één van de leukste creaties die u kunt maken. Dat is echter niet alles. Buiten het genot dat u ondervindt tijdens het maken van het babydekentje is het ook nog eens zo dat er een financieel voordeel aan verbonden is.

Op het ogenblik dat u er voor kiest om een babydeken in de winkel te kopen die over een uitstekende kwaliteit beschikt zult u kunnen vaststellen dat hier een meer dan stevige kostprijs aan verbonden is. Dat kan ook anders. Zelf een babydeken breien zorgt er namelijk voor dat u bent verzekerd van de meest optimale kwaliteit terwijl u anders de aankoopprijs voor de materialen behoorlijk heeft kunnen drukken. Het resultaat is dus niet alleen een mooi, maar ook een financieel zeer interessant dekentje voor uw (of een andere) baby.

Een mooie keuze aan verschillende breipatronen

In ons aanbod zijn als vanzelfsprekend verschillende breipatronen terug te vinden voor wat een babydeken breien betreft. Op het ogenblik dat u zelf een babydekentje wenst te gaan breien is het niet meer dan normaal dat u reeds in gedachten heeft hoe het dekentje er min of meer uit moet komen te zien. Heeft u eerder een klassieke of een meer moderne uitstraling in gedachten? In beide gevallen is het altijd mogelijk om een geschikt patroon terug te vinden in ons assortiment om dit mee te realiseren.

Uiteraard is het niet alleen mogelijk om bij ons een keuze te maken uit verschillende breipatronen. Wat bovendien ook te denken aan de verschillende kleuren garen die worden aangeboden? Dit ruime assortiment zorgt er gecombineerd met de verschillende, beschikbare breipatronen voor dat er altijd een babydekentje kan worden gerealiseerd op maat van uw wensen. Het ontdekken van ons volledige aanbod is dan ook zeker de moeite waard.

Alles voor een babydeken breien hier bij Caro's Atelier

Op het ogenblik dat u een babydeken wenst te breien spreekt het voor zich dat u nood zult hebben aan verschillende artikelen. Zoals bovenstaande reeds heeft aangegeven kunt u bij ons altijd een keuze maken uit tal van verschillende breipatronen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur is er dan ook steeds een geschikte optie in ons assortiment terug te vinden. Dit overigens ook steeds tegen de meest interessante prijs. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Niet alleen het breipatroon is van belang, wat namelijk bovendien ook te denken van de kleur waar het dekentje in wordt vervaardigd? Ook wat dit betreft kan er een keuze worden gemaakt uit een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Misschien geeft u wel de voorkeur aan een licht roze dekentje of heeft u het eerder begrepen op een babydekentje met een iets meer neutrale uitstraling, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hoe dan ook, wilt u een babydeken breien en bent u daarvoor nog op zoek naar alle vereiste materialen tegen een interessante prijs? Dan is het altijd de moeite waard om het aanbod te ontdekken hier bij Caro's Atelier!

Gratis levering van uw bestelling vanaf 59 euro

Bovenstaande informatie heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat u alles voor een babydeken breien zonder probleem kunt bestellen bij deze webwinkel. Daarnaast kan dit ook steevast gebeuren tegen een zeer interessant prijskaartje. Dat is reeds voldoende reden om er voor te kiezen om een bestelling te plaatsen bij ons, maar er is meer. Wist u namelijk dat u ook zomaar aanspraak kunt maken op gratis verzending van uw bestelling?

Van zodra u er voor kiest om een bestelling te plaatsen voor een waarde van ten minste 59 euro zult u kunnen vaststellen dat er geen verzendkosten meer in rekening gebracht zullen worden. Op deze manier kunt u rekenen op nog meer financieel voordeel bij het aanschaffen van alle vereiste artikelen voor het breien van een babydeken.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.