Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Scheepjes Our Tribe

Het Scheepjes Our Tribe sokkengaren beschikt over een samenstelling bestaande uit 70 procent merino superwash evenals 30 procent polyamide. Voor de oorsprong van de naam van dit garen moeten we kijken in de richting van de 'Tribe' van Scheepjes. Het gaat hierbij uiteraard om de zeer bekende bloggers van het merk die de meest prachtige ontwerpen realiseren. De Scheepjes lijn zorgt er voor dat deze mensen eens oprecht in de kijker worden gezet met prachtige garens die naar hen zijn vernoemd. Is uw interesse ook gewekt en wilt u graag meteen meer ontdekken over het garen? Aarzel dan niet langer en bestel ze snel hier binnen het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

Een garen ontstaan door een nauwe samenwerking

Het Scheepjes Our Tribe garen is ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen de verschillende Scheepjes bloggers. Het resultaat is een prachtig garen welke niet alleen over een uitstekende kwaliteit beschikt, maar bovendien ook wordt gekenmerkt door een zeer aantrekkelijke uitstraling. Dit Scheepjes garen kan bovendien gebruikt worden voor het maken van de meest uiteenlopende kledingstukken evenals accessoires. Of u er nu mee aan de slag wil gaan voor het maken van leuke sokken of sjaals of u er bijvoorbeeld lichtgewicht accessoires voor in uw interieur mee wenst te realiseren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet

Elke blogger van Scheepjes die heeft meegewerkt aan het maken van het Scheepjes Our Tribe garen heeft er voor gekozen om diens eigen kleurenpalet op uiterst nauwkeurige wijze samen te stellen. Deze keuzes werden bovendien vaak aangevuld door een kleurkeuze van Simy Somer evenals Marie (van Tissu de Marie). De naam waar elke kleur over beschikt is bovendien een verwijzing naar de bijbehorende blog. Daarnaast is het ook nog eens zo dat u het product kunt bestellen in 11 prachtige unikleuren. Zo is er werkelijk voor iedereen wat wils terug te vinden in het assortiment met Scheepjes garen.

Haal het Our Tribe garen nu in huis!

Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat het Our Tribe garen er eentje is welke als ronduit bijzonder kan worden bestempeld. Wanneer u deze wenst te kopen is het interessant om te weten dat u dit steeds doet in bollen die beschikken over een gewicht van 100 gram. De looplengte van een dergelijke bol bedraagt bovendien 420 meter. De stekenverhouding is 10 x 10 centimeter = 28 steken x 40 naalden. Bent u overtuigd en wilt u graag overgaan tot het bestellen van het Scheepjes Our Tribe garen? In dat geval kunt u dit steeds doen tegen de meest interessante voorwaarden hier bij Caro's Atelier!