Filter uw producten
Pagina 1 van 1

Durable Forest

Durable Forest is een zogenaamde gemêleerde wol welke er om bekend staat een mooie, luxueuze uitstraling te realiseren. Ze doet dit bovendien in de meest uiteenlopende herfst kleuren. Dit garen leent zich niet alleen maar voor het realiseren van sjaals en wanten, maar ook voor bijvoorbeeld vesten evenals truien. Deze exclusieve combinatie van acryl, merinowol en zijde zorgt er voor dat er steeds een zacht en dus comfortabel eindresultaat kan worden gecreëerd. Bent u ook op zoek naar een type garen welke over dergelijke eigenschappen beschikt om mee aan de slag te kunnen gaan? Waarom zou u dan nog langer wachten met het aanschaffen van wol en garen? Bestel nu één of meerdere garens uit de Durable Forest collectie tegen de beste prijs hier bij Caro's Atelier!

De voordelen van een exclusieve combinatie

De bijzondere combinatie van acryl, merinowol evenals zijde geeft dit garen een exclusief tintje. Het garen dat deel uitmaakt van de collectie is zeer geschikt om mee te haken en te breien. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze kan worden aangekocht in een gemixt kleurenpalet welke zich kenmerkt door zeer natuurlijke tinten. In de praktijk kan er voor worden gekozen om dit type garen van het merk Durable te gebruiken voor tal van verschillende creaties. Denk op dit vlak niet alleen maar aan het maken van een prachtige vest, maar ook aan een leuke trui evenals fijne accessoires zoals sjaals en omslagdoeken. Eén ding staat in ieder geval nu al vast, op het ogenblik dat u er voor kiest om één of meerdere bollen garen te kopen uit het assortiment van Durable Forest is het absoluut de moeite waard om dit te doen hier bij Caro's Atelier. Alleen zo kunt u namelijk echt rekenen op de meest interessante voorwaarden.

Geschikt voor een naalddikte van 2,5 - 3 mm

Bij het gebruik van het Durable Forest garen dient u rekening te houden met een aanbevolen naalddikte van tussen de 2,5 & 3 mm. Verder is het ook interessant om te weten dat één bol van dit garen over een gewicht beschikt van 50 gram. Hiervoor krijgt u in totaal een mooie 187 meter aan draad ter beschikking. Wanneer u van plan bent om met behulp van dit garen een trui te maken van maat 40 is het altijd een goed idee om 9 bollen te voorzien. Hou er bovendien rekening mee dat de stekenverhouding van dit garen 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden bedraagt. Wilt u ook graag meteen aan de slag gaan met het garen dat deel uitmaakt van deze lijn? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! U kunt dit garen namelijk nu bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs hier bij Caro's Atelier!