Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Scheepjes Stone Washed

Het Scheepjes Stone Washed is een katoenen garen welke dan wel mag beschikken over een robuuste naam, ze kenmerkt zich toch vooral door een zachte 'feel'. Indien u er voor kiest om gebruik te maken van dit garen voor het realiseren van uw creaties zult u steeds kunnen vaststellen dat deze over niet alleen een eigentijds, maar ook stoere uitstraling zullen komen te beschikken. Het Scheepjes garen beschikt over een samenstelling bestaande uit 78 procent katoen en 22 procent acryl. Bovendien spreekt het voor zich dat u dit garen kunt bestellen in diverse kleuren. Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van dit garen? Ontdek ze dan snel in het aanbod met wol en garen hier bij Caro's Atelier!

De kenmerken van het Scheepjes Stone Washed garen

Bent u benieuwd naar wat de kenmerken nu precies zijn van het Scheepjes Stone Washed garen van het merk Scheepjes? Wat dat betreft is het in eerste instantie goed om te weten dat dit garen wordt aangekocht in bollen die beschikken over een gewicht van 50 gram. De looplengte bedraagt daardoor zo'n 130 meter. De stekenverhouding bij dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 24 steken x 32 naalden. De samenstelling van het garen dat deel uitmaakt van deze lijn bestaat zoals eerder reeds aangegeven uit een combinatie van enerzijds 78 procent katoen en anderzijds 22 procent acryl. Bent u er wel voor te vinden om gebruik te maken van een garen welke over dergelijke eigenschappen beschikt? In dat geval is het steeds de moeite waard om aan de slag te gaan met dit fantastische garen!

Verkrijgbaar in 36 verschillende, modieuze tinten

Een niet onbelangrijk deel van de uitstraling waar u op u kunt rekenen bij het realiseren van verschillende projecten met behulp van een bepaald type garen wordt veroorzaakt door de kleuren waarin het garen kan worden aangekocht. Ook op dit vlak is het zo dat u voor wat Scheepjes Stone Washed betreft kunt rekenen op een aantal zeer interessante mogelijkheden. Het kleurenpalet van dit garen bestaat dan ook in totaal uit niet minder dan 36 modieuze tinten. Het gaat hierbij om kleuren zoals 'Moon Stone', 'Smokey Quartz' evenals 'Yellow Jasper'. Alleen al deze bijzondere namen zorgen er voor dat eigenlijk iedereen wel eens kennis wil maken met de vele fantastische kleuren die zijn terug te vinden in het aanbod met garen.

Wat maken met behulp van het Scheepjes Stone Washed garen?

Voordat u Scheepjes Stone Washed in huis te halen zult u natuurlijk ook graag willen weten welke verschillende creaties u kunt maken met behulp van dit garen. Op dit vlak is het zo dat er in de praktijk vaak gebruik wordt gemaakt van dit garen voor amigurumi's. Dat is echter niet alles. Wilt u bijvoorbeeld graag een leuk dekentje maken om lekker onder te genieten in de sofa? Ook dat kan perfect met dit garen. Bent u eerder op zoek naar een garen om een omslagdoek of een lekker zachte knuffel mee te kunnen maken? Ook dan is het mogelijk om daarvoor aan de slag te gaan met Stone Washed garen!

Stone Washed bestellen tegen de beste prijs

Kijkt u er ook naar uit om aan de slag te gaan met het Scheepjes Stone Washed garen? Wilt u er echter zeker van zijn dat u het garen kunt in huis halen tegen de meest interessante prijs? Dan helpen wij u hier bij Caro's Atelier graag verder! Niet alleen kan dit garen bij ons worden besteld tegen een zeer laag prijskaartje, bovendien hoeft u ook nooit lang te wachten om er mee aan de slag te gaan. Het garen dat bij ons wordt aangekocht voor 21:00 uur wordt bijvoorbeeld dezelfde dag nog verzonden. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld meteen beginnen met het maken van leuke accessoires of mooie kledingstukken. Vreest u dat er aanzienlijke verzendkosten in rekening gebracht zullen worden voor het versturen van uw order hier bij Caro's Atelier? Ook dat is absoluut nergens voor nodig. Wij zorgen er namelijk voor dat elke bestelling steeds kan worden verstuurd tegen de laagste kosten. Bovendien is het afhankelijk van het bestelbedrag ook nog eens mogelijk om aanspraak te kunnen maken op gratis verzending. Zo kunt u rekenen op nog meer voordeel!

Gratis levering vanaf 45 euro

Bent u ook wel te vinden voor het aanschaffen van het Scheepjes Stone Washed garen? Gaat u dit bovendien doen hier bij Caro's Atelier? In dat geval is het ook nog eens zo dat u aanspraak kunt maken op gratis levering van uw bestelling. Dit is mogelijk vanaf een bestelbedrag ter waarde van 45 euro. Omwille van deze reden kan het dan ook zeker de moeite waard zijn om meerdere verschillende soorten garens in één keer te bestellen hier bij Caro's Atelier. Zo heeft u niet alleen alles in één keer in huis, daarnaast is het op deze manier ook nog eens mogelijk om een extra besparing te realiseren.