Pagina 1 van 1

Knuffels breien

Het spreekt voor zich dat elk kind wel houdt van een leuke knuffel. U kunt er op dit vlak voor kiezen om een knuffel te kopen in de winkel, maar het is ook altijd mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het breien van een knuffel. Knuffels breien hoeft helemaal geen lastig karwei te zijn, in tegendeel. Door gebruik te maken van één van de verschillende breipatronen die zijn terug te vinden in ons assortiment is het altijd mogelijk om een knuffel te breien die over de hele lijn aan de vooropgestelde verwachtingen zal weten te voldoen. Bent u eveneens geïnteresseerd in het breien van knuffels? Ontdek dan snel op deze pagina de verschillende artikelen welke u tegen een zeer interessante prijs in huis kunt halen!

Waarom zelf knuffels breien?

Het zelf breien van knuffels zorgt er in de praktijk voor dat u bent verzekerd van een groot aantal interessante voordelen. Veel mensen vinden het fantastisch om aan hun kind of kleinkind iets te kunnen geven wat ze zelf met de hand hebben gemaakt. Bovendien is het algemeen bekend dat de eerste knuffel van een kindje vaak voor altijd gekoesterd wordt. Hoe fijn zou het dan zijn wanneer u kunt zeggen dat u deze zelf heeft gebreid? Het mag dan ook meteen duidelijk zijn dat u niet alleen tijdens het breien van de knuffel heel wat genot zult ondervinden, maar ook na afloop.

Het spreekt voor zich dat u er niet per se voor hoeft te kiezen om zelf een knuffel te breien. U kunt er in de praktijk dan ook perfect voor kiezen om gewoon een knuffel te kopen in een winkel. Dit is echter een stuk minder persoonlijk en bovendien is er vaak ook een hoger prijskaartje aan verbonden. Wilt u dus met andere woorden graag zelf een leuke creatie maken voor een kindje en wilt u tegelijkertijd ook nog eens verzekerd zijn van een uitstekende prijs? Dan is zelf een knuffel breien eigenlijk altijd een aanrader!

Diverse breipatronen voor knuffels

Zelf aan de slag gaan met knuffels breien betekent in de praktijk natuurlijk dat u in eerste instantie een bepaald breipatroon zult moeten aankopen. Dat is perfect mogelijk hier bij Caro's Atelier. In ons assortiment zijn dan ook meerdere breipatronen terug te vinden die het mogelijk maken om de leukste en ook meest uiteenlopende knuffels te breien. Of u nu graag bijvoorbeeld een konijntje, een bij of een andere knuffel wenst te maken, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontdek dus snel alle interessante breipatronen voor de leukste knuffels!

Ontdek alles voor knuffels breien hier bij Caro's Atelier!

Het spreekt voor zich dat u in ons aanbod niet alleen maar breipatronen voor knuffels breien terug kunt vinden. Daarnaast is het namelijk ook zo dat u een keuze kunt maken uit de meest uiteenlopende kleuren van garen. In welke kleur(en) u dus met andere woorden ook uw knuffels wenst te breien, u zult altijd kunnen vaststellen dat het allemaal tot de mogelijkheden behoort. Op deze manier kunnen de meest unieke knuffels worden gerealiseerd.

Ongeacht welke artikelen u wenst te kopen voor het breien van uw knuffels, u zult altijd kunnen vaststellen dat dit bij ons kan gebeuren tegen de scherpst mogelijke prijs. Of het daarbij nu gaat om breipatronen en/ of om garen, een lage prijs is altijd verzekerd.

Uw bestelling gratis verzonden vanaf 59 euro!

Klanten die bij ons een bestelling plaatsen dienen standaard rekening te houden met een bepaalde hoeveelheid aan verzendkosten die in rekening zullen worden gebracht. Ondanks het feit dat we deze verzendkosten altijd zo beperkt mogelijk proberen te houden willen we het voor onze klanten ook mogelijk maken om aanspraak te kunnen maken op gratis verzending.

Gaat u zelf knuffels breien en plaatst u daarvoor een bestelling van verschillende artikelen bij ons? Van zodra deze bestelling goed is voor een bedrag van 59 euro of meer kunt u rekenen op gratis verzending. Hierdoor zal de totale kostprijs van uw order niet langer worden beïnvloed door de mogelijke verzendkosten die u aangerekend krijgt.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.