Filter uw producten

Pagina 1 van 4

Crochet Along

Een Crochet Along ook wel bekend als CAL is onder haaksters immens populair! Hier bij Caro’s Atelier hebben wij altijd als een van de eerste tal van CAL’s in ons assortiment beschikbaar, zodat u op tijd mee kunt doen met het haken. Ook als de serie al is afgelopen kunt u bij ons in vele gevallen nog een CAL haakpakket bestellen, zodat u alsnog bijvoorbeeld die ene mooie deken van Scheepjes kunt maken.

In ieder geval, wanneer u ook interesse heeft in één of meerdere CAL’s van verschillende merken is het absoluut de moeite waard om u even te verdiepen in het aanbod dat hier op deze pagina is terug te vinden.

Wat is een Crochet Along?

Bent u nog niet zo bekend in de haakwereld en vraagt u zich af waarom iedereen het nou altijd heeft over deze term? Wij geven u het verlossende antwoord! Met een Crochet Along maakt u tegelijk met andere eenzelfde project. Bij een CAL krijgt u (meestal) per week een deel van het patroon. Na een aantal weken heeft u het haakproject af. Hoelang het project duurt hangt af van het project. Er zijn CAL’s die al met vier weken af zijn, maar u kunt er ook wel een langere periode mee bezig zijn. Dat zijn bijvoorbeeld projecten als dekens. Wanneer u kiest om mee te doen aan een CAL weet u vaak van tevoren het eindresultaat al, soms kunt u zelfs een eigen kleur kiezen of meedoen met eigen garen. Naast deze soorten zijn er ook Mysterie CAL’s. In dit geval weet u niet van tevoren hoe en wat u gaat haken. De keuzes zijn dus enorm! Wanneer u dus besluit om mee te doen aan een CAL zorg er dan voor dat u het pakket voor de startdata in huis heeft. Kiest u voor een oudere Crochet Along, dan kunt u beginnen wanneer u wenst. Het patroon krijgt u dan in één keer doorgestuurd of is online terug te vinden.

Bestel uw artikelen vandaag nog!

In ons assortiment bieden wij CAL’s aan van verschillende merken. Denk aan Scheepjes, Katia maar ook met ons eigen merk lanceren wij regelmatig een Crochet Along. Heeft u een project gezien in ons assortiment dat al van start is gegaan, zoals bijvoorbeeld de prachtige Scheepjes d’Histoire Naturelle deken? Dan kunt u deze, zo lang de voorraad strekt, gewoon hier bij Caro’s Atelier bestellen.

Zoals u heeft kunnen lezen zijn CAL’s ontzettend populair in de haakwereld. Het werken aan een dergelijk project zorgt in de haak community dan ook voor verbondenheid. U maakt namelijk allemaal tegelijk eenzelfde soort project en kunt elkaar gaandeweg helpen. Heeft u nog andere vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen u graag met het geven van bijvoorbeeld advies of beantwoorden graag een andere brandende vraag!

Uw bestelling gratis verzonden vanaf 59 euro

Bent u geïnteresseerd in het assortiment van Crochet Along pakketten welke beschikbaar zijn hier bij Caro's Atelier? Dan begrijpen we u volledig. Heeft u er dan ook uiteindelijk voor gekozen om niet één, maar zelfs meerdere pakketten bij ons te bestellen? In dat geval kunt u mogelijk rekenen op een extra interessant voordeel! Het is namelijk zo dat wij onze klanten voorzien van gratis verzending van hun bestelling vanaf een bestelbedrag ter waarde van ten minste 59 euro. Daarnaast zorgen wij dat u zo snel mogelijk uw pakket binnen heeft, waardoor u op de juiste startdatum meteen aan de slag kunt met uw Crochet Along.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.