Filter uw productenPagina 1 van 3

Scheepjes breipatronen

U kunt hier in onze webwinkel kennismaken met een groot aantal verschillende Scheepjes breipatronen. Op het ogenblik dat u aan de slag wil gaan met het zelf maken van de meest uiteenlopende creaties spreekt het voor zich dat u daarvoor altijd nood heeft aan één of misschien zelfs meerdere breipatronen. Voor veel mensen is het echter vaak niet meteen duidelijk waar ze deze nu precies kunnen vinden. In dat geval bieden wij u hier bij Caro's Atelier de perfecte oplossing! U kunt bij ons namelijk terecht voor de meest uiteenlopende breipatronen van Scheepjes welke u meteen kunt downloaden en / of afdrukken!

vWat kunt u maken met een Scheepjes breipatroon?

Wanneer u er voor kiest om gebruik te gaan maken van één van de verschillende Scheepjes breipatronen uit ons assortiment zult u meteen kunnen vaststellen dat u op deze manier tal van verschillende creaties kunt maken. Het kan hierbij niet alleen gaan om een leuke dames- of meisjesmuts, maar ook om bijvoorbeeld een dames col, een muts voor heren, een haarband en ga zo maar door. Bent u niet zozeer op zoek naar een breipatroon om accessoires mee te maken, maar wel om bijvoorbeeld een mooie damesvest mee te realiseren? Ook in dat geval zult zien dat u een dergelijk breipatroon bij ons kunt aanschaffen!

Download nu de leukste Scheepjes breipatronen!

U zult bij het bekijken van ons assortiment meteen kunnen vaststellen dat er de meest uiteenlopende breipatronen van Scheepjes in terug te vinden zijn. U kunt deze als klant meteen downloaden of afdrukken waardoor u ze direct (ook) op papier heeft staan. Bij het bekijken van de pagina over een bepaald breipatroon van Scheepjes wordt het ook altijd meteen duidelijk gemaakt van welk garen u gebruik moet gaan maken om het aangegeven voorbeeld te kunnen realiseren. Deze kunt u dan (indien gewenst) meteen bestellen tegen de meest interessante prijs hier bij Caro's Atelier!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.