Haaknaalden

Op het ogenblik dat u er voor kiest om te gaan haken zult u niet anders kunnen dan vaststellen dat haaknaalden absoluut onmisbaar zijn. Het verschil waarvan sprake is tussen haken en breien is dan ook grotendeels terug te vinden in de naalden waar gebruik van wordt gemaakt. Tijdens het breien wordt er dan ook gebruik gemaakt van twee breinaalden. Op het ogenblik dat u er voor kiest om te gaan haken wordt er daarvoor slechts gebruik gemaakt van één enkele haaknaald. Het is goed om te weten dat deze naalden verkrijgbaar zijn in verschillende modellen evenals diktes. Bent u nog op zoek naar één of meerdere haaknaalden en wilt u deze graag in huis kunnen halen tegen een mooie prijs? Dan is het zeker de moeite waard om het assortiment te ontdekken hier bij Caro's Atelier!

Wat zijn haaknaalden precies?

In eerste instantie kan er meteen worden vastgesteld dat haaknaalden er niet hetzelfde uitzien als breinaalden. Zo beschikken ze over een duidelijke haak welke zich aan de punt bevindt. Deze punt heeft een belangrijke functie. Ze zorgt er namelijk voor dat de haaknaald eenvoudig door de steken kan worden gehaald. Meteen achter de punt is de zogenaamde sleuf of groef terug te vinden. De dikte waar deze over beschikt is afhankelijk van het merk in kwestie. Boven de groef van de haaknaald is de keel terug te vinden. Bij dit type van naald is dit het dunste stuk. Het is bovendien ook het gedeelte waar de steek als eerste op zal komen.

Boven de keel bevindt zich de schacht. De dikte van deze schacht wordt altijd aangegeven bij de dikte. Het spreekt dan ook voor zich dat dit een belangrijk kenmerk is om rekening mee te houden. Boven de schacht is verder de zogenaamde grip terug te vinden. Het is dit onderdeel van de haaknaald waarmee u ze vasthoudt. Afhankelijk van het merk in kwestie is het mogelijk dat de grip net wat stroever uitvalt. Op deze manier kan een beter grip worden gerealiseerd. Helemaal bovenaan van de haaknaald is het handvat terug te vinden. Met dit gedeelte rust de naald in de hand van de gebruiker.

Keuze uit verschillende diktes

Wanneer u ons assortiment gaat ontdekken met haaknaalden zal het meteen duidelijk worden dat u een keuze kunt maken uit tal van verschillende diktes. Onze naalden om mee te haken zijn dan ook verkrijgbaar in diktes die variëren van 2 tot 15 millimeter. Bovendien is het eveneens een mogelijkheid om in ons assortiment tal van verschillende haaknaalden sets te kopen. Op deze manier haalt u een handige set in huis bestaande uit verschillende naalden van diverse afmetingen. Zo is het ten allen tijde mogelijk om het juiste haakwerk te maken zonder dat u daarvoor op zoek dient te gaan naar een nieuwe haaknaald.

Maak kennis met onze verschillende merken

Bent u van plan om één of meerdere nieuwe haaknaalden te kopen? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat u op dit vlak hier bij Caro's Atelier een keuze kunt maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Eén van onze bekendste producten zijn in ieder geval de zogenaamde KnitPro Waves naalden. Deze naalden staan in het bijzonder bekend omwille van de ergonomische vorm waarover ze beschikken. Deze ergonomische vorm zorgt voor een ontlasting van zowel spieren als handen.

Betekent bovenstaande dat u bij ons alleen maar aan het juiste adres bent voor haaknaalden van KnitPro? Uiteraard niet! Het is namelijk ook perfect mogelijk om haaknaalden van tal van andere merken bij ons te kopen. Denk op dit vlak onder meer aan de exemplaren van Clover Amour evenals Clover Soft Touch. Deze naalden kenmerken zich door de aanwezigheid van een harde kunststof huls evenals een aluminium haak. Voor de duim werd er een speciale Soft Touch voorzien.

Buiten bovenstaande kunt u er ook voor kiezen om naalden bij ons te bestellen van Tulip Etimo. Deze haaknaalden zijn rechtstreeks afkomstig uit Japan en behoren niet voor niets tot 's werelds meest geliefde naalden. Welke van de verschillende, aangehaalde haaknaalden u ook wenst te bestellen, u haalt ze hier bij Caro's Atelier altijd in huis tegen de scherpste prijs.

Bestel uw haaknaalden vandaag nog extra voordelig!

Wilt u graag één of misschien wel meerdere haaknaalden uit ons assortiment bestellen? In dat geval bent u altijd verzekerd van een aantal interessante voordelen. Niet alleen maken wij het voor onze klanten mogelijk om haaknaalden van de meest uiteenlopende merken aan te schaffen, daarnaast bent u ook altijd verzekerd van een zeer interessante prijs. Dat is nog niet alles. Wist u namelijk dat u ook aanspraak kunt maken op gratis verzending? Vanaf het moment dat er een bestelling wordt geplaatst voor een bedrag van ten minste 49 euro wordt deze volledig gratis verzonden. Twijfel dus zeker niet langer en haal uw gloednieuwe haaknaalden vandaag nog in huis uit het assortiment dat is terug te vinden hier bij Caro's Atelier! Heeft u nog vragen over welke naalden u precies nodig heeft? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.