Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Clover Amour

Wanneer u op zoek bent naar kwalitatieve haaknaalden kunt u beslist niet om het aanbod van het merk Clover heen, in tegendeel. Het merk staat dan ook algemeen bekend omwille van haar uitstekende kwaliteit. In het assortiment van Clover zijn twee verschillende types van haaknaalden terug te vinden. Het gaat hierbij onder meer om de 'Clover Amour'. Deze haaknaalden kenmerken zich door de aanwezigheid van een zacht afgerond handvat welke een betere werkhouding mogelijk maakt. Op welke manier u deze haaknaald ook gaat hanteren, het handvat is hier steeds op aangepast. Ook wanneer u regelmatig geplaagd wordt door gewrichtspijnen is het dus perfect mogelijk om gebruik te maken van de Clover Amour haaknaalden. U kunt ze uiteraard bestellen tegen de beste prijs hier bij Caro's Atelier!

Voorzien van een ergonomisch handvat

De Clover Amour haaknaalden staan er om bekend uitgerust te zijn met een ergonomisch handvat. Dit handvat zorgt er voor dat het haken voor u vanaf heden een zeer ontspannende gelegenheid wordt. Heel wat mensen die haken werken in een krampachtige houding. Dit is iets wat u vaak tijdens het haken zelf niet merkt en eigenlijk in de praktijk ook opvallend moeilijk kunt voorkomen. Door gebruik te maken van haaknaalden die zijn uitgerust met een ergonomisch handvat wordt er echter voor gezorgd dat diverse klachten zoals bijvoorbeeld spier- en gewrichtspijnen kunnen worden voorkomen. Het speciaal aangepaste handvat zorgt er dan ook in de praktijk voor dat u heel wat minder druk dient uit te oefenen met behulp van uw duim en wijsvinger. Bent u iemand die vaak meerdere uren per dag bezig is met haken? In dat geval zijn deze haaknaalden het overwegen absoluut meer dan waard.

Clover Amour haaknaalden in verschillende maten

Bent u van plan om één of meerdere nieuwe haaknaalden te bestellen en kijkt u daarvoor in de richting van deze lijn van het merk Clover? In dat geval is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de dikte van het garen of de wol bepalend is voor de dikte van de haaknaald. Hoe dikker het garen of de wol, des te dikker ook de naald moet zijn waar gebruik van wordt gemaakt. Het spreekt voor zich dat in de praktijk niet al het haakwerk precies hetzelfde is waardoor er gebruik dient te worden gemaakt van afwisselend dunne en dikke haaknaalden.

De losse haaknaalden binnen deze reeks zijn verkrijgbaar met afmetingen van tussen de 2 en 15 mm. Heeft u nood aan een dunne naald voor het realiseren van fijn haakwerk? In dat geval kijkt u daarvoor in de richting van de haaknaalden binnen deze lijn die over een kleine maat beschikken. Deze lopen uiteen van 0,6 tot 1,75 mm. Elke naalddikte kenmerkt zich door diens eigen kleur waardoor u de vereiste naald snel kunt herkennen en terugvinden.

Haal deze Clover haaknaalden vandaag nog in huis!

Hebben de voordelen die zijn verbonden aan de Clover Amour haaknaalden u ook weten te overtuigen? Bent u dan ook van plan om één of misschien zelfs meerdere van deze naalden in huis te halen? In dat geval bent u daarvoor hier bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres! Niet alleen kunt u bij ons een keuze maken uit een ruim assortiment aan haaknaalden, daarnaast zult u ook nog eens kunnen vaststellen dat ze snel geleverd worden. Heeft u een bestelling geplaatst van in totaal 49 euro of meer? Dan kunt u ook nog eens rekenen op gratis verzending! Op deze manier wordt het bestellen van uw nieuwe haaknaalden nog goedkoper!