Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Clover Amour

Clover is een merk dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit. Het merk heeft 2 verschillende type haaknaalden. Clover Amour haaknaalden brengt liefde in de lucht. Ze hebben een zacht afgerond handvat dat voor een betere werkhouding zorgt. Hoe u de haaknaald ook vasthoudt, het handvat is hierop aangepast. Zelfs voor mensen met gewrichtspijn werken de Clover Amour haaknaalden erg fijn. Dit is haakgereedschap waar wij volledig achter staan, daarom vindt u deze in het assortiment van Caro’s Atelier.

Haaknaalden met ergonomisch handvat

De Clover Amour haaknaalden zijn voorzien van ergonomisch handvat. Dit maakt het haken tot een ontspannen gelegenheid. Veel haakster werken in een krampachtige houding, dit is iets dat u vaak zelf niet in de gaten heeft en ook moeilijk kunt voorkomen. Door gebruik te maken van haaknaalden met een ergonomisch handvat voorkomt u klachten als gewrichtspijn of spierpijn. Dankzij het speciaal aangepaste handvat hoeft u minder druk te zetten met de duim en wijsvinger. Dit is ideaal voor mensen die een tot meerdere uren per dag haken. Heeft u last van gewrichtspijn waaronder artritis, dan zult u merken dat deze haaknaalden uw klachten niet verergeren. We kunnen deze haaknaalden dan ook zeker aanbevelen voor alle mensen die verslaafd zijn aan deze prachtige hobby.

Hoe houdt u de haaknaald vast?

We merken dat iedereen weer anders haakt. De een houdt de haaknaald als een pen vast terwijl de ander deze bij de top vasthoudt. Voor beiden haakstijlen zijn de Clover Amour haaknaalden uitermate geschikt. Hierdoor kunt u de haaknaald ook delen met andere gezinsleden, zodat iedereen aan de slag kan met de Amour haaknaalden.

Kleine en grote maten

Hoe dikker het garen of de wol dat u gebruikt, hoe dikker de haaknaald moet zijn. Omdat niet ieder haakwerk hetzelfde is, zult u gebruik maken van zowel dikke als dunne haaknaalden. Clover Amour haaknaalden zijn verkrijgbaar in verschillende naalddiktes. Als losse haaknaalden zijn ze verkrijgbaar vanaf 2 mm tot en met 15 mm. Heeft u een dunne naald voor het fijne haakwerk nodig, kijk dan eens bij de Clover Amour haaknaalden kleine maat. Deze lopen van 0,6 millimeter tot en met 1,75 mm. Iedere naalddikte heeft zijn eigen kleur, waardoor u deze snel herkent en terugvindt.

Wisselt u regelmatig van naalddikte, kies dan voor de complete set Clover Amour haaknaalden set van 9 stuks. Deze set bevat haaknaalden in de maten 2 mm tot en met 6 mm, de maten lopen per halve millimeter op. Dit is een set waar u vrijwel ieder haakwerk mee maakt. Voor het grovere werk kiest u voor de grote maten set. Deze bestaat uit 5 haaknaalden in de maten 6,5 mm tot en met 10 mm. Gebruik voor het fijne haakwerk de set van 7 kleine maten. In deze set vindt u naalden met een dikte van 0,6 mm tot en met 1,75 mm. Alle sets worden geleverd zonder bewaardoos, deze is eventueel apart verkrijgbaar. Zoekt u een uitgebreide haaknaalden set, dan is de Amour Totaal set met 14 haaknaalden van 2 mm tot en met 10 mm zeer geschikt voor u.

Mooi voor uzelf of om cadeau te geven, de Clover Amour Mega set. Dit is een combinatie van drie sets en bestaat in totaal uit maar liefst 21 haaknaalden. Een voordelig pakket voor de beginnende en gevorderde haakster.

Wolnaalden set van Clover

Haken met de Clover Amour haaknaalden zorgt voor urenlang plezier. Voor het afwerken van uw haakwerk is er de Clover wolnaalden set in koker. Deze set bevat twee (maat 2,5 x 70) tot drie naalden die geschikt zijn voor alle soorten wol en garen.

De wolnaalden zijn voorzien van een stompe punt, al dan niet gebogen. Zeer geschikt voor het afwerken van uw mooiste haakwerk. Deze naalden worden geleverd met handige opbergkoker, zo raakte uw haaknaalden nooit kwijt. De wolnaalden set is goed te combineren met de Clover Amour haaknaalden. Deze haaknaalden van hoge kwaliteit vindt u in het assortiment van Caro’s Atelier.