Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Clover Amour

Bij Caro’s Atelier bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van Clover Amour haaknaalden. Bent u op zoek naar een kwalitatieve haaknaald die het beste zijn voor uw haakcreaties? Dan kunt u niet over deze haaknaalden heen. Het merk Clover staat bekend om haar uitstekende kwaliteit, daarnaast zijn de naalden te verkrijgen in verschillende vrolijke kleuren. In het assortiment van Clover zijn twee verschillende types van haaknaalden terug te vinden. In dit stuk zullen wij de Clover Amour nader uitleggen. Deze haaknaalden staan bekend om de aanwezigheid van een zacht afgerond handvat welke een betere werkhouding mogelijk maakt. Op welke manier u deze haaknaald ook gaat hanteren, het handvat is hier steeds op aangepast. Ook wanneer u regelmatig geplaagd wordt door gewrichtspijnen is het dus perfect mogelijk om gebruik te maken van de Clover Amour haaknaalden. U kunt ze uiteraard bestellen tegen de beste prijs hier bij Caro's Atelier!

Voorzien van een ergonomisch handvat

De Clover Amour haaknaalden zien er niet alleen fantastisch uit, ze haken ook nog eens erg fijn. Dit komt omdat de naald is uitgerust met een ergonomisch handvat. Dit handvat zorgt ervoor dat het haken voor elk project ontspannen is. Heel wat mensen die haken werken in een krampachtige houding. Dit is iets wat u vaak tijdens het haken zelf niet merkt en eigenlijk in de praktijk ook bijzonder moeilijk kunt voorkomen. Door gebruik te maken van haaknaalden die zijn uitgerust met een ergonomisch handvat wordt er echter voor gezorgd dat diverse klachten zoals bijvoorbeeld spier- en gewrichtspijnen kunnen worden voorkomen. Het speciaal aangepaste handvat zorgt er dan ook in de praktijk voor dat u heel wat minder druk dient uit te oefenen met behulp van uw duim en wijsvinger. Bent u iemand die vaak meerdere uren per dag bezig is met haken? In dat geval zijn deze Clover Amour haaknaalden het overwegen absoluut meer dan waard.

Amour haaknaalden in verschillende maten

Bent u nog niet zo bekend met haken en haaknaalden? In dat geval is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de dikte van het garen of de wol bepalend is voor de dikte van de Clover Amour haaknaald. Hoe dikker het garen of de wol, des te dikker ook de naald moet zijn waar gebruik van wordt gemaakt. Het spreekt voor zich dat in de praktijk niet al het haakwerk precies hetzelfde is, waardoor er afwisselend gebruik dient te worden gemaakt van dunne en dikke haaknaalden.

De losse Clover Amour haaknaalden binnen deze reeks zijn verkrijgbaar met afmetingen tussen 2 en 15 mm. Heeft u nood aan een dunne naald voor het realiseren van fijn haakwerk? In dat geval kijkt u daarvoor in de richting van de haaknaalden binnen deze lijn die over een kleine maat beschikken. Deze lopen uiteen van 0,6 tot 1,75 mm. Elke naalddikte kenmerkt zich door diens eigen kleur, waardoor u de vereiste naald snel kunt herkennen en terugvinden. Om het allemaal nog makkelijker te maken heeft elke naalddikte zijn eigen kleur. Zo kunt u de verschillende maten makkelijk uit elkaar houden!

Haal deze Clover haaknaalden vandaag nog in huis!

Bent u inmiddels ook enthousiast geworden over deze prachtige haaknaalden van Clover? Bent u dan ook van plan om één of misschien zelfs een set van deze naalden in huis te halen? In dat geval bent u daarvoor hier bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres! Niet alleen kunt u bij ons een keuze maken uit een ruim assortiment aan haaknaalden, daarnaast zult u ook nog eens kunnen vaststellen dat ze snel geleverd worden. Heeft u een bestelling geplaatst van in totaal 59 euro of meer? Dan kunt u ook nog eens rekenen op gratis verzending! Op deze manier wordt het bestellen van uw nieuwe Clover Amour haaknaalden nog goedkoper!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.