Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Muts haken

Een leuke muts komt altijd goed van pas. Een muts vormt voor veel mensen tijdens de herfst en de koude wintermaanden een belangrijk onderdeel van hun outfit. Dit betekent dat de muts niet alleen voldoende kwalitatief (en warm) moet zijn, maar er bovendien ook goed moet uitzien. Veel mutsen die gewoon in de winkel gekocht kunnen worden kenmerken zich door min of meer hetzelfde design. Het is dan ook perfect mogelijk dat deze bij u niet meteen in de smaak zal vallen. In dat geval hoeft u niet te treuren! Het is namelijk ook perfect mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het haken van een muts. Wilt u ook graag zelf een muts haken? Dan kunt u alles wat u daarvoor nodig heeft terugvinden in ons ruime assortiment!

Wat dient u allemaal in huis te halen?

U kunt natuurlijk niet beginnen met een muts te haken zonder dat u daarvoor alle vereiste artikelen in huis haalt. In eerste instantie dient u er rekening mee te houden dat u een keuze zult moeten maken uit verschillende haakpatronen. Uw keuze op dit vlak zal onder meer gebaseerd zijn op het feit of u bijvoorbeeld een muts wil haken voor een volwassen persoon of toch eerder voor een kind. Aan de hand van deze beslissing zult u een keuze gaan maken uit het aanbod aan haakpatronen welke op deze pagina is terug te vinden. Dat is natuurlijk niet alles. U zult immers voor het haken van uw mutsen ook een bepaald garen moeten kopen.

Wanneer u een bepaald haakpatroon heeft uitgekozen waarmee u aan de slag wil gaan zult u door de pagina van het haakpatroon in kwestie te openen meteen kunnen achterhalen van welk type garen er daarvoor precies gebruik dient te worden gemaakt. Afhankelijk van het gekozen ontwerp is het uiteraard mogelijk dat er een keuze zal moeten worden gemaakt uit meerdere garens. Hoeveel stukken garen u ook precies moet gaan bestellen en welke exemplaren dit ook precies mogen zijn, u bestelt ze allemaal hier bij Caro's Atelier!

Waarom is een muts haken zo interessant?

Zelf een muts haken kan omwille van meerdere redenen het overwegen waard zijn. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat een zelf gehaakte muts in de praktijk altijd perfect weet te voldoen aan uw verwachtingen. U heeft ze namelijk zelf gemaakt. Dit betekent dat u niet alleen het ontwerp heeft bepaald, maar ook de kleuren die er in zijn verwerkt en de kwaliteit waar de muts over beschikt. Dit zijn reeds enkele uitstekende redenen om er voor te kiezen om aan de slag te gaan met het haken van uw muts. Er is echter meer.

Veel mensen houden er van om zelf creatief aan de slag te zijn. Zij vinden het in de praktijk vaak nog leuker wanneer ze dan iets kunnen maken waar niet alleen zij, maar bijvoorbeeld ook anderen echt iets aan hebben. Een muts is een populair accessoire waar mensen zeker tijdens een strenge winter met veel plezier gebruik van maken. Door zelf een muts te haken en deze bijvoorbeeld te geven aan iemand uit uw gezin of vriendenkring draagt u dan ook voor een niet onbelangrijk deel bij aan hun comfort tijdens de meest barre maanden van het jaar. Het mag dan ook duidelijk zijn, er vallen absoluut heel wat redenen aan te halen waarom het interessant is om zelf met een muts haken aan de slag te gaan.

Gratis haakpatronen downloaden voor mutsen haken

Het eerste wat u zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven nodig heeft voor het haken van een muts is natuurlijk een haakpatroon. Op dit vlak zal het u dan ook goed doen om te horen dat wij onze klanten een groot aantal verschillende, gratis haakpatronen aanbieden. U kunt deze haakpatronen voor mutsen haken gewoon helemaal gratis downloaden en vervolgens afdrukken. Op deze manier weet u precies hoe u aan de slag moet gaan met het zelf haken van de leukste mutsen voor uzelf, uw vrienden en uw gezin!

Alles voor een muts haken snel leverbaar

Het garen waar u nood aan heeft voor het zelf haken van een muts kunt u steeds bestellen uit ons assortiment. Wanneer u er voor kiest om dit te doen bent u altijd verzekerd van heel wat interessante voordelen. Niet alleen is het op deze manier namelijk mogelijk om het garen aan te kopen tegen een zeer interessante prijs, daarnaast wordt deze ook altijd erg snel (en veelal uit voorraad) geleverd. Wilt u dus met andere woorden niet langer meer wachten om zelf aan de slag te gaan met het haken van een leuke muts? Dan is het zeker de moeite waard om alle benodigde artikelen daarvoor bij ons aan te kopen!

Gratis verzending vanaf 59 euro

Heeft u nood aan meerdere artikelen voor een muts haken? In dat geval is het steeds de moeite waard om te weten dat u kunt rekenen op gratis verzending vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimum 59 euro. Voor veel mensen zijn de verzendkosten die vaak worden aangerekend bij een online bestelling een doorn in het oog. Ondanks het feit dat wij deze steeds zo laag mogelijk trachten te houden is het dus ook mogelijk om uw bestelling gewoon helemaal gratis te laten versturen. Op deze manier wordt alles bestellen voor het zelf haken van een muts hier bij Caro's Atelier zomaar even nog interessanter gemaakt!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.