Filter uw producten
Pagina 1 van 2

Scheepjes Roma

Het Scheepjes Roma garen is een klassiek basisgaren welke is gemaakt van honderd procent acryl. U kunt er voor kiezen om met dit garen te breien en te haken. Ze is dan ook in de praktijk bijzonder geschikt om te gebruiken voor zogenaamde amigurumi's. Het feit dat dit garen kan worden aangekocht in zomaar even 51 verschillende tinten zorgt er bovendien uiteraard voor dat er voor iedereen wel een kleur naar wens verkrijgbaar is. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, heeft u nood aan een aantrekkelijk en kwalitatief basisgaren en zou u deze graag willen kunnen bestellen tegen een zeer interessante prijs? In dat geval is het ongetwijfeld altijd de moeite waard om ze te bestellen hier binnen het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

Keuze uit 51 verschillende tinten

Voordat u het Scheepjes Roma garen gaat bestellen zult u zich natuurlijk een goed beeld willen vormen van de precieze kleuren waarin het garen allemaal kan worden aangekocht. Op dit vlak kunt u een keuze maken uit niet minder dan 51 verschillende tinten. Alle verschillende soorten kleuren zijn in principe wel op één of andere manier vertegenwoordigd. Of u er nu de voorkeur aan geeft om lichte kleuren te gebruiken voor het maken van uw creaties of u toch eerder te vinden bent voor het gebruik van wat hardere, donkere varianten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer u er voor kiest om een kijkje te nemen in het aanbod met garen van het merk Scheepjes hier bij Caro's Atelier.

Kan in de wasmachine gewassen worden

Een belangrijke factor waar u ongetwijfeld rekening mee wil houden, zeker wanneer het aankomt op het bestellen van een basisgaren is natuurlijk het feit of deze al dan niet onderhoudsvriendelijk is. Wat dat betreft is het interessant om te weten dat het Scheepjes Roma garen in de wasmachine kan worden gestopt. Het wassen gebeurt wel steeds op een temperatuur van maximum 30 graden. Hou er wel rekening mee dat het garen niet mag worden gedroogd met behulp van een wasdroger.

Wat zijn de eigenschappen van het Scheepjes Roma garen?

Het Scheepjes Roma garen beschikt over verschillende, specifieke kenmerken. Wanneer u dit garen gaat aanschaffen hier bij Caro's Atelier is het bijvoorbeeld zo dat u er op kunt rekenen dat deze bollen over een gewicht beschikken van 50 gram per stuk. Op deze manier voorzien ze u van zomaar even 133 meter aan draad. De stekenverhouding van dit garen bedraagt bovendien 10 x 10 centimeter = 21 steken x 26 naalden. Bent u eveneens van plan om over te gaan tot het kopen van het Scheepjes garen? Dan kunt u hier bij Caro's Atelier steeds genieten van een groot aantal zeer aantrekkelijke voordelen.

Gegarandeerd de beste prijs voor uw garen

Het eerste belangrijke voordeel dat is verbonden aan het bestellen van het Scheepjes Roma garen bij ons is dat u altijd bent verzekerd van een zeer interessant prijskaartje. Dit betekent dat u op het einde van de rit altijd kunt genieten van de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding. Dat is echter niet alles. Niet alleen de aankoopprijs van dit garen wordt bij ons namelijk zo beperkt mogelijk gehouden, wat bovendien ook te denken van de mogelijke extra kosten waarmee u geconfronteerd kunt worden? Zo liggen ook de verzendkosten steeds bijzonder laag en is er zelfs gratis verzending mogelijk vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimum 45 euro!

Haal het Roma garen vandaag nog in huis!

Dat u bij ons kunt rekenen op de meest interessante prijs voor wat het aanschaffen van uw Roma garen betreft mag inmiddels wel duidelijk zijn. Er is echter meer. Wat namelijk wanneer u snel nood heeft aan dit prachtige garen? Ook dan is het de moeite waard om ze te bestellen hier bij Caro's Atelier. Een bestelling die wordt geplaatst voor 21:00 uur zal namelijk dezelfde dag nog worden verzonden. Wilt u dus met andere woorden niet alleen kunnen genieten van een zeer interessante aankoopprijs voor uw Scheepjes Roma garen, maar wilt u tegelijkertijd ook zeker zijn van de snelst mogelijke levering? In allebei deze gevallen bieden wij u hier bij Caro's Atelier precies datgene waar u naar op zoek bent!