Filter uw producten


Pagina 1 van 6

Scheepjes Cahlista

Wanneer we de naam 'Cahlista' gaan vertalen betekent dit eigenlijk zoveel als 'bijzonder mooi'. Dit geldt absoluut voor het Scheepjes Cahlista garen welke zich kenmerkt door niet alleen een stijlvolle, maar bovendien ook een aantrekkelijke, matte uitstraling. Dit honderd procent katoenen garen is niet gemerceriseerd en beschikt aldus over een perfecte twijning. Dit zorgt er voor dat het garen niet splijt en bovendien ook nog eens lekker soepel valt. Zijn dit eigenschappen die u best weet te waarderen en wilt u dan ook graag meer ontdekken over het werkelijk fantastische Scheepjes garen? Wacht dan niet langer en bestel ze vandaag nog uit het assortiment wol en garen hier bij Caro's Atelier!

Double gassed garen

Het garen uit de Scheepjes Cahlista collectie staat er om bekend 'double gassed' te zijn. Dit betekent dat mogelijke overtollige katoenvezels van het garen worden verwijderd. Dit gebeurt door middel van een proces waarbij het garen verschillende keren (namelijk twee keer in totaal- door een vlam wordt gehaald. Op deze manier kan er werkelijk een zo optimaal mogelijke afwerking worden gerealiseerd. Tijdens het gebruik van het Scheepjes garen zult u bovendien kunnen vaststellen dat ze als het ware gewoon over de haak- of breinaald glijdt.

Assortiment bestaande uit 109 verschillende kleuren

Het garen dat is terug te vinden in de Scheepjes collectie bestaat in totaal in 109 verschillende kleuren. Deze zijn voorzien van herkenbare kleurnummers wat er voor zorgt dat ze zich prima lenen om te gebruiken voor projecten waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende garendiktes. U kunt er op dit vlak dan ook zonder moeite voor kiezen om het Scheepjes Cahlista garen te combineren met bijvoorbeeld Scheepjes Catona. Hoe dan ook, hoe bijzonder creatie ook mag zijn welke u in gedachten heeft, het is altijd een aanrader om er voor te kiezen om aan de slag te gaan met het garen dat deel uitmaakt van de  collectie!

Eigenschappen van het Scheepjes Cahlista garen

Zoals reeds aangegeven beschikt het garen uit deze collectie over een samenstelling van honderd procent katoen. Indien u over gaat tot het kopen van dit garen zult u kunnen vaststellen dat deze wordt verkocht in bollen van 50 gram. Eén zo'n bol beschikt over een lengte van ongeveer 85 meter aan draad. Het wordt aangeraden om gebruik te maken van dit type garen in combinatie met een naald met een dikte van 4,5 à 5 mm. De stekenverhouding waar het garen over beschikt bedraagt 10 x 10 centimeter = 19 steken x 23 naalden. U kunt er voor kiezen om het garen uit de Cahlista lijn te wassen in de wasmachine op een temperatuur van 30 graden.

Bestel Cahlista voordelig hier bij Caro's Atelier!

De kans dat bovenstaande informatie u net als zoveel andere mensen heeft weten te overtuigen is werkelijk bijzonder groot. Wanneer dat het geval is doet u er altijd goed aan om over te gaan tot het aanschaffen van Cahlista garen hier bij Caro's Atelier. Dit zorgt er immers niet alleen maar voor dat u kunt rekenen op een zeer interessant prijskaartje voor het garen van uw keuze, daarnaast is het ook nog eens zo dat wij onze klanten steeds voorzien van een zeer snelle levering. Heeft u, uw bestelling geplaatst voor 21:00 uur? Dan gaat deze zomaar dezelfde dag nog op de post! Als dat niet mooi meegenomen is!

Het spreekt voor zich dat u bij het kopen van het Scheepjes Cahlista garen uit het aanbod hier bij Caro's Atelier kunt rekenen op nog heel wat andere interessante voordelen. Uw bestelling wordt altijd netjes verpakt. Bovendien is het ook nog eens zo dat wij klanten die een order plaatsen voor een bedrag van bijvoorbeeld minimum 49 euro gratis verzending aanbieden. Wilt u ook van al deze interessante voordelen kunnen genieten? Bestel uw Scheepjes Cahlista garen dan vandaag nog hier bij Caro's Atelier!