Lana Grossa

Het merk Lana Grossa staat er om bekend uitermate kwalitatieve wol en garen te produceren samen met absolute top ontwerpen. Binnen het assortiment kan er worden vastgesteld dat natuurlijke garens er de absolute bovenhand in nemen. Dat is interessant, want op deze manier kunt u met behulp van het garen niet alleen mooie, maar ook zeer duurzame creaties realiseren. Bovendien zult u bij het bekijken van het assortiment garen hier bij Caro's Atelier meteen kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende stijlen in zijn terug te vinden. Dit zorgt er voor dat er werkelijk garen op basis van ieders wensen kan worden besteld. Bovendien kenmerkt het aanbod van dit merk zich door een uitstekende mix op vlak van moeilijkheidsgraad wat ze ook nog eens bijzonder toegankelijk maakt, ongeacht de ervaring waar u reeds over beschikt.

Ontdek de verschillende collecties van dit merk

Binnen het aanbod van dit merk wordt er een onderscheid gemaakt tussen verschillende collecties. Op dit vlak kunt u niet alleen denken aan de Lana Grossa Gomitolo 200 collectie, maar wat verder ook te denken van de Gomitolo Merino en de Gomitolo Puno collecties? Elke collectie van dit merk beschikt over diens eigen specifieke kenmerken. Uiteindelijk zult u een keuze maken tussen verschillende mogelijkheden op basis van de wensen die u in uw hoofd heeft.

In eerste instantie is er de Gomitolo 200 collectie. Het garen welke deel uitmaakt van deze collectie staat er om bekend te zijn gemaakt van 50 procent wol en 50 procent acryl. Deze combinatie zorgt er voor dat het garen niet alleen zacht aanvoelt, maar bovendien ook nog eens lekker warm is. Daarnaast zorgt ze voor een subtiele, glanzende uitstraling, mede door de toevoeging van het zogenaamde polyamide. Wanneer u op zoek bent naar een interessant garen voor het maken van allerhande accessoires zoals bijvoorbeeld een sjaal of een muts zult u alleen maar kunnen vaststellen dat deze collectie voor u heel wat moois in petto heeft. Er is echter meer, want ook de andere collecties van dit merk kunnen zomaar interessant zijn voor het realiseren van de creatie die u voor ogen heeft.

Maak kennis met de Lana Grossa Gomitolo Merino collectie

Een tweede mogelijkheid waarover u beschikt op het ogenblik dat u een kijkje neemt in het aanbod van Lana Grossa heeft betrekking tot de 'Gomitolo Merino' collectie. Deze collectie bestaat uit werkelijk fantastisch garen dat is gemaakt van honderd procent merinowol. Deze samenstelling zorgt er voor dat de draad duidelijk over een natuurlijke uitstraling beschikt. Het snelle kleurverloop waarover ze beschikt zorgt voor een opvallend speelse uitstraling welke uitstekend tot haar recht komt bij al uw brei- en haakprojecten. Het warme karakter waar dit type garen zich door kenmerkt zorgt er voor dat u ze uitstekend kunt gebruiken voor het maken van comfortabele omslagdoeken, sjaals evenals mutsen. Bent u van plan om een heerlijke wintertrui te maken voor uzelf of uw partner? Ook dan kan gebruikmaken van het Gomitolo Merino garen zeker een aanrader zijn!

Een mooie omslagdoek maken met Lana Grossa Gomitolo Puno garen

Het garen dat deel uitmaakt van de Lana Grossa Gomitolo Puno collectie staat er om bekend over 'knuffelzachte' eigenschappen te beschikken. Het betreft hier dan ook een garen welke bestaat uit een combinatie van merino- en alpacawol. De zachte eigenschappen waar dit garen over beschikt zijn natuurlijk niet alles om rekening mee te houden. Daarnaast is het namelijk ook nog eens zo dat het Gomitolo Puno garen over een subtiel kleurverloop beschikt waardoor ze zich kenmerkt door een mooie en elegante uitstraling. Bent u op zoek naar een interessante garen om een mooie omslagdoek mee te maken? In dat geval is het zeker en vast de moeite waard om even te ontdekken wat de Gomitolo Puno collectie van dit merk allemaal te bieden heeft.

Ontdek ons assortiment met Lana Grossa garen nu!

Zoals de informatie op deze pagina reeds duidelijk heeft gemaakt zijn er in het assortiment van het merk Lana Grossa tal van verschillende lijnen met garen terug te vinden. Elke lijn beschikt over diens eigen, specifieke eigenschappen. Afhankelijk van het gekozen garen zult u uiteindelijk kunnen vaststellen dat deze bijvoorbeeld het meest geschikt is voor het realiseren van kledingstukken, accessoires zoals sjaals en mutsen of bijvoorbeeld accessoires om in uw interieur te integreren. Omdat wij het hier bij Caro's Atelier belangrijk vinden dat iedereen gebruik kan maken van precies dat garen dat perfect aan de vooropgestelde verwachtingen weet te voldoen hebben we alle belangrijke collecties van dit merk in ons aanbod opgenomen. Bovendien zijn ook steeds de meest uiteenlopende kleuren beschikbaar waardoor er zonder moeite aan al uw eisen kan worden tegemoet gekomen.

Waarom uw garen bestellen hier bij Caro's Atelier?

Bent u van plan om ook voor uw aankomende creaties gebruik te maken van dit garen? Wilt u deze bovendien met absolute zekerheid kunnen bestellen tegen de best mogelijke prijs? In dat geval is het absoluut de moeite waard om ze te kopen hier bij Caro's Atelier. Wij bieden u niet alleen precies dat garen waar u naar op zoek bent, daarnaast zal ook het prijskaartje u zeer aangenaam weten te verrassen. Wat het allemaal nog mooier maakt? Dat de verzendkosten voor uw bestelling komen te verdwijnen op het ogenblik dat u voor ten minste 49 euro aan aankopen doet. Heeft u, uw garen in bestelling geplaatst voor 21:00 uur? Dan wordt uw order ook dezelfde dag nog verzonden! Twijfel dus zeker niet langer en koop ook uw Lana Grossa garen hier bij Caro's Atelier!