Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1

Schatjes haken

Het boek 'Schatjes Haken' welke op de markt is gebracht door Anja Toonen zal bij veel mensen die houden van haken bekend in de oren klinken. In dit boek zijn dan ook tal van verschillende creaties terug te vinden die u perfect zelf kunt realiseren. Heeft u dit fantastische boek reeds aangekocht en wilt u nu graag zelf aan de slag gaan met het haken van uw eigen schatjes? In dat geval is het een absolute aanrader om de verschillende garenpakketten te ontdekken welke zijn opgenomen in ons assortiment hier bij Caro's Atelier!

Welke creaties kunt u maken met Schatjes haken?

Er zijn door Anja Toonen verschillende boeken op de markt gebracht. In eerste instantie is er natuurlijk het populaire boek 'Schatjes Haken', maar daarnaast is het eveneens mogelijk om creaties te maken uit het boek 'Schatjes Rugzak Haken'. Op deze manier is het dus niet alleen mogelijk om de leukste knuffels te maken, wat bovendien ook te denken van kwalitatieve, leuk uitziende rugzakken? Al deze verschillende creaties kunnen altijd worden gemaakt in verschillende dierenthema's. Bent u een fan van een kikker, een konijn of een olifant? Of bent u iemand met een hart voor honden? In al deze verschillende gevallen is het mogelijk om een creatie te realiseren die perfect alle verwachtingen zal weten in te lossen.

Vergeet niet om het boek te bestellen!

Wilt u graag gebruik gaan maken van één van de verschillende garenpakketten welke zijn terug te vinden in ons assortiment? Vergeet in dat geval niet om het boek van Anja Toonen te bestellen. Op de pagina van het door u gekozen garenpakket zult u bovendien altijd de precieze inhoud van het garenpakket terug kunnen vinden. Zijn er enkele artikelen die ontbreken in het pakket en wenst u deze nog bij te bestellen? Dan is ook dat bij ons perfect mogelijk. Let op dat u het juiste boek bestelt. Voor de rugzakken is namelijk het boek 'Schatjes Rugzak Haken' vereist.

Plaats uw bestelling vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Hebben de interessante voordelen die zijn verbonden aan Schatjes haken u ook wel weten te overtuigen? Kan niets u dan ook nog tegenhouden om met één van de vele, prachtige haakpakketten van dit merk aan de slag te gaan? In dat geval is het een absolute aanrader om uw bestelling vandaag nog bij ons te plaatsen. Niet alleen kunt u op deze manier een keuze maken uit een uitgebreid assortiment, daarnaast garanderen wij u ook steeds een uitstekende prijs. Wat het plaatsen van uw bestelling voor Schatjes haken bij ons nog interessanter maakt? Dat u vanaf een bestelbedrag van 45 euro kunt rekenen op gratis verzending van uw order!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.