Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Schatjes haken

Het boek 'Schatjes Haken' welke op de markt is gebracht door Anja Toonen zal bij veel mensen die houden van haken bekend in de oren klinken. In dit boek zijn dan ook tal van verschillende creaties terug te vinden die u perfect zelf kunt realiseren. Heeft u dit fantastische boek reeds aangekocht en wilt u nu graag zelf aan de slag gaan met het haken van uw eigen schatjes? In dat geval is het een absolute aanrader om de verschillende garenpakketten te ontdekken welke zijn opgenomen in ons assortiment hier bij Caro's Atelier!

Welke creaties kunt u maken met Schatjes haken?

Er zijn door Anja Toonen verschillende boeken op de markt gebracht. In eerste instantie is er natuurlijk het populaire boek 'Schatjes Haken', maar daarnaast is het eveneens mogelijk om creaties te maken uit het boek 'Schatjes Rugzak Haken'. Op deze manier is het dus niet alleen mogelijk om de leukste knuffels te maken, wat bovendien ook te denken van kwalitatieve, leuk uitziende rugzakken? Al deze verschillende creaties kunnen altijd worden gemaakt in verschillende dierenthema's. Bent u een fan van een kikker, een konijn of een olifant? Of bent u iemand met een hart voor honden? In al deze verschillende gevallen is het mogelijk om een creatie te realiseren die perfect alle verwachtingen zal weten in te lossen.

Vergeet niet om het boek te bestellen!

Wilt u graag gebruik gaan maken van één van de verschillende garenpakketten welke zijn terug te vinden in ons assortiment? Vergeet in dat geval niet om het boek van Anja Toonen te bestellen. Op de pagina van het door u gekozen garenpakket zult u bovendien altijd de precieze inhoud van het garenpakket terug kunnen vinden. Zijn er enkele artikelen die ontbreken in het pakket en wenst u deze nog bij te bestellen? Dan is ook dat bij ons perfect mogelijk. Let op dat u het juiste boek bestelt. Voor de rugzakken is namelijk het boek 'Schatjes Rugzak Haken' vereist.

Plaats uw bestelling vandaag nog hier bij Caro's Atelier!

Hebben de interessante voordelen die zijn verbonden aan Schatjes haken u ook wel weten te overtuigen? Kan niets u dan ook nog tegenhouden om met één van de vele, prachtige haakpakketten van dit merk aan de slag te gaan? In dat geval is het een absolute aanrader om uw bestelling vandaag nog bij ons te plaatsen. Niet alleen kunt u op deze manier een keuze maken uit een uitgebreid assortiment, daarnaast garanderen wij u ook steeds een uitstekende prijs. Wat het plaatsen van uw bestelling voor Schatjes haken bij ons nog interessanter maakt? Dat u vanaf een bestelbedrag van 45 euro kunt rekenen op gratis verzending van uw order!