Blog over haken, breien en meer

Durable Forest

Durable Forest

Al eens een project gemaakt met Durable Forest? We vertellen graag meer over de prachtige garens in ons assortiment. Wat maakt dit bolletje speciaal? Waar is het geschikt voor? En wat vinden wij het allermooist eraan! Je leest het in deze blog.

Haaknaalden - Welke verschillende soorten zijn er?

  • Geplaatst op
  • 0
Haaknaalden - Welke verschillende soorten zijn er?

Haaknaalden, een essentieel onderdeel van onze hobby natuurlijk! Maar er is zoveel keuze. Vroeger geleerd op de dunne zonder handvat maar tegenwoordig zijn er veel luxere varianten die we persoonlijk veel fijner vinden werken. We leggen in deze blog graag verschillende haaknaalden uit zodat je een goede keuze kan maken! Al is het uiteindelijk natuurlijk heel persoonlijk wat ieder het fijnst vind werken!

De leukste projecten voor restjes garen

De leukste projecten voor restjes garen

Je kent het wel. Je hebt een mooi project gemaakt, maar houd van een paar kleuren een half bolletje over. En na een flink aantal WIP’s afgemaakt te hebben loopt deze stapel alleen maar op. Weggooien is zonde, maar je hebt ook niet genoeg voor een heel nieuw project. Wat nu? We inspireren je graag met de leukste projecten en patronen die je kunt maken van restjes garen!

Favoriete Scheepjes Afterparty's - Breien

Favoriete Scheepjes Afterparty's - Breien

Wij zijn dol op de leuke patronen van de Scheepjes Afterparty’s. Dit zijn kleine boekjes met elke week een uitgave van een nieuw patroon met de populaire Scheepjes garens. In dit blog vertellen we graag over onze favoriete breipatronen in de Afterparty’s. Van mooie kledingstukken tot aan heerlijke shawls en sokken, de afterparty’s zijn een feestje om te maken.

Caro's Kerst CAL 2022

  • Geplaatst op
  • 0
Caro's Kerst CAL 2022

Caro’s Atelier allereerste Kerst CAL, wat vonden we het spannend! We waren zelf dol op de deken en het maken ervan maar wat zouden jullie vinden? Gelukkig hebben we in de groep gezien dat iedereen de deken met veel plezier en pracht heeft gemaakt. Hieronder in de blog lichten we een paar foto’s en ervaringen uit.