Blog over haken, breien en meer

Filet Haken

Filet Haken

Wij zijn echt dol op Filet Haken! Met deze techniek creëer je door losse en stokjes een patroon waardoor er hele leuke patronen of illusies ontstaan. De mogelijkheden van het filet haken zijn oneindig. We gebruiken de techniek erg graag voor sjaals en omslagdoeken maar ook voor in huis is de techniek graag en veel gebruikt. In deze blog laten we graag wat leuke projecten met deze techniek zien.

Ouderwets Gezellig Haken

Ouderwets Gezellig Haken

Wat zijn wij dol op handwerken! En omdat het zoveel tijd kost willen we graag dingen maken die tijdloos zijn en lang mee gaan. Gelukkig blijven de projecten van vroeger nog altijd leuk en we lichten in deze blog graag een paar projecten uit die ons doen denken aan de goede oude tijd. Ze zijn nog steeds zo leuk om te maken!

Scheepjes Yarn 15 - Metamorphosis

Scheepjes Yarn 15 - Metamorphosis

Dit prachtige patronenboek is een eerbetoon aan groei, verandering en ontwaken, wat wordt vertegenwoordigd door vier hoofdstukken geïnspireerd op verschillende insecten die van vorm veranderen door de seizoenen heen. De 16 haak- en breipatronen laten zien hoe vezels en technieken transformeren naar een reeks kledingstukken en accessoires, van luchtige tops tot delicate sjaals. We lichten graag even de projecten toe in deze blog!