Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Katia Merino Tweed

Katia Merino Tweed garen is tot stand gekomen door een vrolijke combinatie van enerzijds merinowol en anderzijds stukjes stof. Het in huis halen van het Tweed garen zorgt er voor dat u niet alleen kunt rekenen op een wol met een zachte textuur, daarnaast creëert u er ook nog eens de meest speelse kledingstukken of accessoires mee. Waarvoor u precies gebruik gaat maken van dit garen is natuurlijk geheel aan u, maar de mogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid. Geeft u er bijvoorbeeld de voorkeur aan om er een kol mee te maken of gaat u toch eerder voor een warme trui? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontdek nu zelf wat dit interessante wol en garen ook voor u allemaal in petto heeft!

Een werkelijk prachtige tweeddraad

Zoals de naam reeds laat vermoeden krijgt u met het aanschaffen van de Katia Merino Tweed de beschikking over een zeer aantrekkelijke tweeddraad. Deze beschikt over een samenstelling van 51 procent merinowol, 43 procent acryl evenals 6 procent viscose. De draad kan worden gebruikt in combinatie met een naald welke beschikt over een dikte van tussen de 4,5 & 5,5 mm. Wenst u deze bijzondere tweeddraad ook te bestellen? In dat geval is het de moeite waard om te weten dat deze beschikt over een gewicht van 50 gram en daarmee goed is voor zo'n 80 meter aan draad. De stekenverhouding waar u rekening mee dient te houden bij dit type van garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 16 steken x 20 naalden.

Machinewasbaar tot 30 graden

Bij het kopen van Katia Merino Tweed zult u als vanzelfsprekend ook rekening willen houden met de onderhoudsvriendelijkheid van het garen. Ook op dit vlak hoeft u zich gelukkig helemaal nergens zorgen om te maken. Het is namelijk zo dat dit product geschikt is voor machinewas. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat de temperatuur niet meer dan 30 graden mag bedragen. Hoe dan ook, wanneer het voor u belangrijk is dat u, uw creaties kunt maken met een zeer onderhoudsvriendelijk garen is er voor kiezen om dit merk in huis te halen een absolute aanrader te noemen.

Haal het Katia Merino Tweed garen nu in huis!

Kunt u ook niet meer wachten om het Merino Tweed garen te bestellen? In dat geval helpen wij u graag verder! Wij zorgen er namelijk voor dat u het garen hier bij Caro's Atelier meteen kunt bestellen tegen een erg aantrekkelijk prijskaartje. Dat is echter nog niet alles. Omdat wij begrijpen dat het vaak lastig is om te moeten wachten wanneer u staat te popelen om aan de slag te gaan voorzien wij ook steeds een erg snelle levering. Heeft u, uw Katia Merino Tweed garen aangekocht voor 21:00 uur? Dan zorgen wij er voor dat dit Katia garen dezelfde dag nog kan worden verzonden! Als dat niet mooi meegenomen is!