Pagina 1 van 22

Borduurpakketten

Wilt u graag uw creativiteit de vrije loop laten? Bent u iemand die het wel fijn vindt om regelmatig aan het borduren te slaan? Dan is het wellicht interessant om daarvoor te kijken in de richting van de verschillende borduurpakketten die worden aangeboden hier bij Caro's Atelier. Wij beschikken in ons assortiment over de meest uiteenlopende borduurpakketten. Welk thema u ook verkiest of wat u ook precies wenst te maken, het is altijd de moeite waard om ons assortiment met pakketten om te borduren te ontdekken.

Leuke borduurpakketten voor iedereen

Door te borduren kunt u de meest uiteenlopende creaties maken. In de praktijk zorgt dit er voor dat u bijvoorbeeld niet alleen leuke decoratie kunt maken, daarnaast kunt u zelfs ook een mooie, praktische bladwijzer maken. Op het ogenblik dat u één van onze pakketten om te borduren aankoopt zult u verder zien dat deze over de meest uiteenlopende thema's beschikken. Gaande van een gewone appel tot de leukste Disney thema's, het behoort allemaal tot de mogelijkheden hier bij Caro's Atelier!

Laat uw creativiteit de vrije loop!

Door te borduren kunt u, uw creativiteit pas echt de vrije loop laten. Veel mensen houden er echter toch van om niet zomaar in het wilde weg te borduren, maar een bepaald plan te volgen. Het is ook altijd leuk om tijdens het borduren naar een bepaald eindresultaat toe te werken. Ondanks het feit dat u door het kopen van één van onze verschillende borduurpakketten absoluut uw creativiteit de vrije loop kunt laten weet u wel reeds van op voorhand wat u nu precies gaat maken. Dat is natuurlijk altijd erg leuk en interessant!

Wat is er in een borduurpakket terug te vinden?

Bij het kopen van één of meerdere van onze borduurpakketten zult u opmerken dat deze compleet worden geleverd. Dit gezegd zijnde spreekt het natuurlijk wel voor zich dat de precieze inhoud steeds afhankelijk is van het borduurpakket waarvoor u heeft gekozen. Op de pagina van het pakket in kwestie staat in ieder geval altijd aangegeven op welke inhoud u precies kan rekenen. In ieder geval, heeft u nog een beetje vrije tijd over en wilt u deze invullen met het creëren van de leukste creaties? In dat geval is het zeker en vast de moeite waard om u even te verdiepen in het aanbod met borduurpakketten welke is terug te vinden hier in onze webwinkel.

Zelf uw eigen bladwijzer borduren? Het kan!

Het spreekt voor zich dat er heel wat verschillende zaken geborduurd kunnen worden. Eén van de artikelen die u kunt borduren is bijvoorbeeld een bladwijzer. Dit is natuurlijk een zeer bruikbaar object. Iedereen die er van houdt om te lezen kan door middel van één van onze borduurpakketten volledig zelf een bladwijzer maken. Afhankelijk van het pakket waar u precies gebruik van gaat maken is het altijd mogelijk om een bladwijzer te creëren die volledig is afgestemd op uw persoonlijke voorkeur of smaak. Dit is uiteraard slechts één van de vele mogelijkheden waarover u beschikt om zelf iets leuks te borduren.

Borduurpakketten voor ieders budget

Op het ogenblik dat u een kijkje neemt in ons aanbod met borduurpakketten zult u ogenblikkelijk ook kunnen concluderen dat deze aangekocht kunnen worden met de meest uiteenlopende prijzen. Borduren is voor veel mensen een leuk tijdverdrijf. Bovendien is het ook nog eens zo dat het erg toegankelijk is vanwege de lage kosten die er aan verbonden zijn. Hoeveel u ook precies wenst uit te geven voor uw borduurpakketten, u kunt altijd vaststellen dat er in ons assortiment zonder probleem een pakket is terug te vinden waar u mee uit de voeten kunt.

Bestel uw borduurpakket vandaag nog!

Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van één van onze verschillende pakketten om mee te borduren? In dat geval hoeft niets u nog in de weg te staan! Niet alleen zijn er in ons assortiment heel wat mooie, uiteenlopende borduurpakketten terug te vinden, daarnaast kunt u deze ook nog eens kopen tegen een zeer scherp prijskaartje. Tel daar ook nog eens bij op dat wij er voor kunnen zorgen dat u, uw borduurpakket snel in huis zult hebben en het mag duidelijk zijn dat u perfect uw bestelling bij ons kunt plaatsen! Zo kunt u op korte termijn reeds aan de slag met het realiseren van uw eigen borduurproject!

Gratis verzending vanaf 45 euro!

De prijs van de borduurpakketten die u gaat bestellen hier bij Caro's Atelier hoeft tot slot ook helemaal niet te worden beïnvloed door hoge verzendkosten, in tegendeel. Standaard bieden wij onze klanten voor al hun bestellingen zeer lage verzendkosten aan. Plaatst u een bestelling ter waarde van ten minste 45 euro? Dan komen de kosten voor de verzending zelfs volledig te verdwijnen. Zo wordt het voor u mogelijk gemaakt om nog goedkoper de meest fantastische borduurpakketten in huis te halen.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.