Filter uw producten
Pagina 1 van 3

Katia Alaska

Het Katia Alaska garen is een dik, getwijnd garen welke in de praktijk zeer vaak wordt gebruikt voor het maken van bijvoorbeeld sjaals, omslagdoeken evenals mutsen en stoere kussens voor in uw interieur. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat dit garen bestaat uit een honderd procent acryl. Het voordeel hiervan is dat dit garen uitstekend geschikt is voor mensen die bijvoorbeeld niet goed tegen wol kunnen. Bovendien zal meteen duidelijk worden bij het bekijken van het assortiment garen dat er heel wat verschillende kleuren in zijn terug te vinden. Welke creatie(s) van wol en garen u dus met andere woorden ook in gedachten mag hebben, het is altijd een aanrader om te overwegen om gebruik te maken van het garen dat is terug te vinden in de uitgebreide collectie.

Gemaakt van honderd procent acryl

Eén van de belangrijkste eigenschappen waar u op kunt rekenen bij het kopen van Katia Alaska garen is uiteraard dat deze is gemaakt van honderd procent acryl. Dit zorgt er voor dat ze probleemloos kan worden gebruikt door mensen die bijvoorbeeld niet goed tegen de bijzondere textuur van wol kunnen. Het is in ieder geval onnodig om te zeggen dat het garen op deze manier een bijzonder uitgebreide doelgroep weet aan te spreken.

Realiseer de mooiste creaties met dit garen!

Op het ogenblik dat u een bepaald type garen aankoopt spreekt het voor zich dat u altijd even rekening dient te houden met het soort creaties waar het Katia garen in kwestie voor kan worden gebruikt. Wat het Katia Alaska garen betreft is het bijvoorbeeld interessant om te weten dat dit garen kan worden gebruikt voor het maken van niet alleen sjaals en mutsen, maar ook voor omslagdoeken evenals stoere kussens voor in het interieur. Dit maakt meteen duidelijk dat het hierbij gaat om een bijzonder divers garen welke zich door de samenstelling van honderd procent acryl ook nog eens uitstekend leent voor het maken van creaties voor mensen die bijvoorbeeld niet goed tegen wol kunnen. Het mag dan ook duidelijk zijn, welke creaties u ook in uw hoofd mag hebben om te maken, het is altijd een aanrader om even het kopen van dit garen te overwegen!

Keuze uit een groot aantal verschillende kleuren

Wanneer u interesse heeft in het aanschaffen van het Katia Alaska garen is het natuurlijk altijd interessant om te weten dat deze in verschillende kleuren kan worden besteld. Het assortiment met verschillende kleuren garen is ook ongelofelijk divers te noemen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een bruin garen in de meest uiteenlopende tinten, maar wat ook te denken van ecru, beige, wit, grijs, zwart, allerhande tinten geel en ga zo maar door. Op het ogenblik dat iemand van plan is om een bepaalde creatie te maken met behulp van dit garen zal deze steeds één of meerdere specifieke kleuren in gedachten hebben. Dat hoeft dus absoluut geen enkel probleem te zijn, want de collectie biedt het u allemaal! Ook dit is uiteraard een niet onbelangrijk voordeel waar u op kunt rekenen!

De eigenschappen van het Katia Alaska garen

Voordat u aan de slag zult gaan met het garen uit de collectie spreekt het voor zich dat u zich ook bewust zult willen zijn van de precieze eigenschappen waar dit garen over beschikt. Op dit vlak is het belangrijk om te weten dat het garen bij voorkeur wordt gebruikt in combinatie met naalden met een dikte van 6 à 6,5 mm. Bovendien is het zo dat één bol van dit garen goed is voor een gewicht van 100 gram en een lengte van 115 meter. Voor het maken van een trui met maat 42 zijn er ongeveer 6 bollen wol vereist. De stekenverhouding welke van toepassing is voor het Katia Alaska garen is 10 x 10 centimeter = 12 steken x 16 naalden. Zoals eerder op deze pagina reeds verschillende malen aangegeven is het bovendien ook noemenswaardig om te stellen dat dit garen is gemaakt van honderd procent acryl.

Koop uw Katia Alaska garen nu tegen de best mogelijke prijs!

Bent u tevens op zoek naar een geschikt garen voor het realiseren van de meest uiteenlopende creaties voor mensen die niet goed tegen wol kunnen? In dat geval zal het meteen duidelijk worden dat het een absolute aanrader is om te kiezen voor dit Katia Alaska garen. Deze is gemaakt van honderd procent acryl waardoor ze ook door mensen met een bepaalde gevoeligheid voor wol perfect kan worden gebruikt. Klinkt dit voor u eveneens als muziek in de oren? In dat geval is het steeds een aanrader om dit type garen te kopen hier bij Caro's Atelier! Wij garanderen u immers de scherpst mogelijke prijs evenals een snelle levering van uw bestelde garen. Ontdek dus snel ons uitgebreide assortiment met garen en andere producten zoals boeken!

Gratis levering van uw Alaska garen vanaf 45 euro

Veel mensen vrezen dat het niet interessant is om het door hun gewenste garen uit de Katia Alaska collectie online te bestellen. Dit uiteraard omwille van het feit dat er steeds bepaalde verzendkosten in rekening worden gebracht. Daar hebben wij van Caro's Atelier iets op gevonden! Wij bieden onze klanten namelijk gratis verzending aan vanaf het ogenblik dat er een bestelling wordt geplaatst ter waarde van minimum 45 euro. Plaatst u toch een order voor een lager bedrag? Dan hanteren wij steeds zeer lage verzendkosten waardoor deze nauwelijks een invloed zullen hebben op de totale waarde van uw bestelling.