Katia

Een behoorlijk aantal merken hebben op vlak van breien en haken door de jaren heen een niet onaanzienlijke populariteit weten te verzamelen. Dit geldt misschien nog wel in het meest voor het merk 'Katia'. Dit merk beschikt tegenwoordig dan ook over een enorm uitgebreide collectie met wol en garen die zijn gemaakt van onder meer katoen, alpaca wol evenals zijde. Op regelmatige basis verschijnt er bovendien een nieuwe collectie met garens van dit merk op de markt. Kenmerkend voor het aanbod van van dit merk zijn niet alleen de vele verschillende kleuren waarin het garen verkrijgbaar is, daarnaast maakt u er ook de meest uiteenlopende creaties mee. Zo kan het garen niet alleen worden gebruikt voor het realiseren van de leukste kleding, maar ook voor de fijnste woonaccessoires. Bent u ook geïnteresseerd in het garen dat is terug te vinden in het assortiment en wilt u deze ook graag kunnen aanschaffen tegen de scherpst mogelijke prijs? Dan bent u daarvoor hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres!

De Alabama collectie van Katia

Dit merk heeft door de jaren heen tal van verschillende collecties op de markt gebracht. Eén van de bekendste en tevens ook populairste collecties is ongetwijfeld 'Katia Alabama'. Het betreft hier een garen welke is gemaakt van 50 procent katoen en 50 procent acryl. Het garen leent zich niet alleen uitstekend om mee te haken, maar ook mee te breien. De veloursachtige draad die deel uitmaakt van deze collectie beschikt over een aangenaam zachte textuur wat er voor zorgt dat ze zich prima leent voor het maken van de meest uiteenlopende mode voor zowel volwassenen als kinderen. Eveneens niet onbelangrijk om te weten is dat dit type garen uit het assortiment kan worden aangekocht in zomaar even meer dan 35 verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een kleur in het assortiment terug te vinden welke perfect aanleunt bij de door u vooropgestelde verwachtingen.

De Alaska collectie van Katia

Een tweede bijzonder populair garen uit het assortiment luistert naar de naam 'Katia Alaska'. Het gaat hierbij om een garen welke is gemaakt van honderd procent acryl. Dit type garen is bijzonder geschikt voor het realiseren van kledingstukken welke over een wollook beschikken. Het garen betreft een synthetische draad welke wasbaar is in de wasmachine op een temperatuur van 30 graden. U moet er wel rekening mee houden dat u hiervoor gebruik moet maken van het fijnewas programma. Eén bol van het garen is goed voor 115 meter aan draad en het is een aanrader om gebruik te maken van een naald met een dikte van 6 tot 6,5 mm. Ook voor de collectie van dit merk geldt dat u steeds de mogelijkheid heeft om een keuze te maken uit een groot aantal verschillende kleuren. Gaande van kakigroen tot donkergrijs en van wijnrood tot lichtroze, het kan allemaal!

Ontdek ook de Katia Merino collecties

Dit merk staat er uiteraard ook om bekend over verschillende zogenaamde 'Merino collecties' te beschikken. Het betreft hier een elastische draad welke over een zachte textuur beschikt en vriendelijk is in onderhoud. Ze kan dan ook zonder moeite in de wasmachine worden gestopt op een temperatuur van 30 graden. Een niet onbelangrijk voordeel van het merinogaren is dat ze ook in de wasdroger kan worden gestopt. Binnen de Merino reeks zijn er tal van verschillende varianten terug te vinden. Het is bijvoorbeeld zo dat de Katia Merino Baby reeks zich in het bijzonder richt op babykleding. Bovendien is er natuurlijk ook nog de Merino Arran lijn welke beschikt over garen die bestaat uit een combinatie van merinodraad en acryl. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, door de jaren heen heeft dit merk zich weten op te werken tot één van 's werelds beste en meest gevarieerde merken op vlak van garen. In haar assortiment is dan ook zo mogelijk alles terug te vinden waar u ook maar enigszins naar op zoek kunt zijn. Bent u overtuigd en wilt u graag ook overgaan tot het kopen van één of meerdere garens uit het assortiment? Ontdek ze dan snel hier bij Caro's Atelier!

Koop uw Katia garen nu tegen de beste prijs!

Denkt u er ook aan om te investeren in dit garen, maar wilt u er wel zeker van zijn dat u kunt genieten van de best mogelijke prijs voor dit garen? Zou u bovendien ook graag een keuze willen maken uit een zo gevarieerd mogelijk aanbod? In al deze gevallen helpen wij u hier bij Caro's Atelier graag verder! Alle belangrijke collecties met garen van dit merk kunnen bij ons worden aangekocht. Dat is echter nog niet alles, want uiteraard maken wij het voor onze klanten mogelijk om dit ook steeds te doen tegen de meest interessante prijs. Een extra voordeel is terug te vinden in het feit dat wij niet alleen voordelig, maar ook bijzonder snel leveren. Het garen welke u heeft besteld voor 21:00 uur gaat immers dezelfde dag nog de post op. Heeft u tot slot een bestelling geplaatst met garen van dit merk (of ander garen uit ons assortiment) van in totaal 49 euro of meer? In dat geval komen de verzendkosten te vervallen omdat wij deze voor onze rekening zullen nemen! Het mag dan ook duidelijk zijn, het is altijd een absolute aanrader om uw Katia garen te kopen hier bij Caro's Atelier!