Filter uw productenPagina 1 van 3

Scheepjes Whirlette

Scheepjes Whirlette is een zogenaamd unikleur garen welke zich in het bijzonder leent om dienst te doen als aanvulling op de Scheepjes Whirl. Dit prachtige garen is verkrijgbaar in meer dan 15 verschillende kleuren en beschikt over een samenstelling van 60 procent katoen en 40 procent acryl. In de praktijk kiezen mensen er vaak voor om gebruik te maken van dit garen voor het realiseren van luchtige projecten die beschikken over een beperkt gewicht. Denkt u er ook aan om gebruik te gaan maken van het Scheepjes garen? Ontdek er dan meteen alles over en bestel ze tegen een zeer interessante prijs hier in het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

Kleine zusje van de Scheepjes Whirl

We kunnen het garen dat deel uitmaakt van deze lijn van het merk Scheepjes het best bestempelen als het kleine zusje van de Scheepjes Whirl. Het gaat hierbij om een garen welke verkrijgbaar is in bollen met een gewicht van 100 gram. Deze bollen bestaan uit exact hetzelfde, getwijnde garen als bij de Whirl het geval is. Daar staat evenwel tegenover dat het Scheepjes Whirlette garen over een uni-kleur beschikt en uiteraard een looplengte kent van 445 meter. Dit zorgt er voor dat ze zich in de praktijk uitstekend lenen voor het verlengen van Whirl-projecten. U kunt er wat dit betreft dan ook voor kiezen om bijvoorbeeld een trui te maken van het Whirl garen terwijl u de mouwen maakt van dit garen.

Ook perfect matchende kleuren

Het valt bij het ontdekken van het Scheepjes Whirlette aanbod bovendien ook gelijk op dat de kleuren op die manier zijn uitgekozen dat ze op uitstekende wijze weten te matchen met de diverse bollen garen die zijn terug te vinden in het Whirl assortiment. We geven u op dit vlak graag enkele voorbeelden. Het is bijvoorbeeld zo dat u er voor kunt kiezen om de kleur Blueberry perfect te matchen met Green Tea Tipple en Mid Morning Mocharoo. Verder is het eveneens zo dat Grappy uitstekend weet aan te sluiten op Black Forest Zinger en ga zo maar door. In ieder geval is ook de link op vlak van kleuren tussen Whirlette en Whirl zeker en vast nooit ver weg.

Koop het Scheepjes Whirlette garen nu!

Wilt u ook graag ervaren welke bijzondere creaties er tot stand kunnen komen wanneer u er voor kiest om het Whirlette garen te combineren met deze uit de Whirl lijn? In dat geval spreekt het voor zich dat u daarvoor hier bij Caro's Atelier aan het meest geschikte adres bent. U kunt bij ons allebei deze types van garen bestellen en dat bovendien ook nog eens tegen een erg aantrekkelijk prijskaartje. Wilt u ook overgaan tot het bestellen van Scheepjes Whirlette? Zoek dan niet verder en plaats uw order vandaag nog voor 21:00 uur hier bij Caro's Atelier! Dit zorgt er namelijk voor dat uw order dezelfde werkdag nog zal worden verzonden!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.