Filter uw producten
Pagina 1 van 3

Scheepjes Whirlette

Scheepjes Whirlette is hét garen dat de mogelijkheden van Scheepjes Whirl aanzienlijk vergroot! De Whirlette is een 100 grams cake in één kleur. Dit prachtige garen is verkrijgbaar in 44 verschillende kleuren en beschikt over een samenstelling van 60 procent katoen en 40 procent acryl. Het lichtgewichte garen is net als Scheepjes Whirl volledig getwijnd en eenmaal verwerkt geeft het een heerlijk, soepel vallend eindresultaat. De kleuren zijn perfect afgestemd op de begin- en eindkleuren van de Whirl garencakes, wat het bij uitstek geschikt maakt om een project te verlengen, te omlijnen of voor bijvoorbeeld de mouwen van een vest. Maar ook solo steelt dit garen de show in projecten die vragen om een kantachtige, soepel vallende uitstraling en lichtgewicht, ademend draagcomfort. Denkt u er ook aan om gebruik te gaan maken van het Scheepjes Whirlette garen? Ontdek er dan meteen alles over en bestel ze tegen een zeer interessante prijs hier in het wol en gare assortiment bij Caro's Atelier!

Kleine zusje van de Scheepjes Whirl

Zou u graag een kledingstuk maken met mouwen in een matchende kleur? Zou u graag een patroon verlengen met Whirl cakes, maar wel graag het verloop-effect behouden? Dan is de Scheepjes Whirlette cake de oplossing voor al uw problemen!

We kunnen het garen dat deel uitmaakt van deze lijn van het merk Scheepjes het best bestempelen als het kleine zusje van de Scheepjes Whirl. Het gaat hierbij om een garen welke verkrijgbaar is in bollen met een gewicht van 100 gram. Deze bollen bestaan uit exact hetzelfde, getwijnde garen als bij de Whirl het geval is. Daar staat evenwel tegenover dat het Scheepjes Whirlette garen over een uni-kleur beschikt en uiteraard een looplengte kent van 455 meter. Dit zorgt ervoor dat dit garen zich in de praktijk uitstekend lenen voor het verlengen van Whirl-projecten. U kunt er wat dit betreft dan ook voor kiezen om bijvoorbeeld een trui te maken van het Whirl garen, terwijl u de mouwen maakt van dit garen.

Ook perfect matchende kleuren

Het valt bij het ontdekken van het Scheepjes Whirlette aanbod bovendien ook gelijk op dat de kleuren op een manier zijn uitgekozen zodat ze op uitstekende wijze weten te matchen met de diverse bollen garen die zijn terug te vinden in het Whirl assortiment. De Whirlette bestaat vandaag de dag uit maar liefst 44 kleuren. Dat betekent namelijk dat er voor iedere Whirl minimaal één bijpassende Whirlette beschikbaar is! Dit maakt het verlengen van een brei- of haakproject met Whirl nóg leuker.

We geven u op dit vlak graag enkele voorbeelden. Het is bijvoorbeeld zo dat u ervoor kunt kiezen om de kleur Blueberry perfect te matchen met Green Tea Tipple en Mid Morning Mocharoo. Verder is het eveneens zo dat Grappy uitstekend weet aan te sluiten op Black Forest Zinger en ga zo maar door. In ieder geval is ook de link op vlak van kleuren tussen Scheepjes Whirlette en Whirl zeker en vast nooit ver weg.

Koop het Whirlette garen nu!

Wilt u ook graag aan de slag gaan met de Scheepjes Whirlette? In dat geval spreekt het voor zich dat u daarvoor hier bij Caro's Atelier aan het meest geschikte adres bent. U kunt bij ons niet alleen de Whirlette bestellen, maar ook een mooie bijpassende Whirl. Mocht dit het geval zijn en uw bestelwaarde loopt op tot 59 euro? Dan kunt u rekenen op gratis verzending. Plaatst u uw order ook nog eens op een werkdag voor 17:00? Dan worden uw producten dezelfde dag nog op de post gedaan. Zo heeft u zo snel mogelijk uw Scheepjes Whirlette in huis!

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.