Filter uw productenPagina 1 van 2

Scheepjes Whirlette

Scheepjes Whirlette is een zogenaamd unikleur garen welke zich in het bijzonder leent om dienst te doen als aanvulling op de Scheepjes Whirl. Dit prachtige garen is verkrijgbaar in meer dan 15 verschillende kleuren en beschikt over een samenstelling van 60 procent katoen en 40 procent acryl. In de praktijk kiezen mensen er vaak voor om gebruik te maken van dit garen voor het realiseren van luchtige projecten die beschikken over een beperkt gewicht. Denkt u er ook aan om gebruik te gaan maken van het Scheepjes garen? Ontdek er dan meteen alles over en bestel ze tegen een zeer interessante prijs hier in het wol en garen assortiment bij Caro's Atelier!

Kleine zusje van de Scheepjes Whirl

We kunnen het garen dat deel uitmaakt van deze lijn van het merk Scheepjes het best bestempelen als het kleine zusje van de Scheepjes Whirl. Het gaat hierbij om een garen welke verkrijgbaar is in bollen met een gewicht van 100 gram. Deze bollen bestaan uit exact hetzelfde, getwijnde garen als bij de Whirl het geval is. Daar staat evenwel tegenover dat het Scheepjes Whirlette garen over een uni-kleur beschikt en uiteraard een looplengte kent van 445 meter. Dit zorgt er voor dat ze zich in de praktijk uitstekend lenen voor het verlengen van Whirl-projecten. U kunt er wat dit betreft dan ook voor kiezen om bijvoorbeeld een trui te maken van het Whirl garen terwijl u de mouwen maakt van dit garen.

Ook perfect matchende kleuren

Het valt bij het ontdekken van het Scheepjes Whirlette aanbod bovendien ook gelijk op dat de kleuren op die manier zijn uitgekozen dat ze op uitstekende wijze weten te matchen met de diverse bollen garen die zijn terug te vinden in het Whirl assortiment. We geven u op dit vlak graag enkele voorbeelden. Het is bijvoorbeeld zo dat u er voor kunt kiezen om de kleur Blueberry perfect te matchen met Green Tea Tipple en Mid Morning Mocharoo. Verder is het eveneens zo dat Grappy uitstekend weet aan te sluiten op Black Forest Zinger en ga zo maar door. In ieder geval is ook de link op vlak van kleuren tussen Whirlette en Whirl zeker en vast nooit ver weg.

Koop het Scheepjes Whirlette garen nu!

Wilt u ook graag ervaren welke bijzondere creaties er tot stand kunnen komen wanneer u er voor kiest om het Whirlette garen te combineren met deze uit de Whirl lijn? In dat geval spreekt het voor zich dat u daarvoor hier bij Caro's Atelier aan het meest geschikte adres bent. U kunt bij ons allebei deze types van garen bestellen en dat bovendien ook nog eens tegen een erg aantrekkelijk prijskaartje. Wilt u ook overgaan tot het bestellen van Scheepjes Whirlette? Zoek dan niet verder en plaats uw order vandaag nog voor 21:00 uur hier bij Caro's Atelier! Dit zorgt er namelijk voor dat uw order dezelfde werkdag nog zal worden verzonden!