Filter uw productenPagina 1 van 2

Scheepjes Sunkissed

Het garen dat deel uitmaakt van de Scheepjes Sunkissed collectie kenmerkt zich door een zacht karakter en beschikt bovendien over een prachtig verloop. Het betreft een honderd procent katoenen garen welke zich uitstekend leent om tal van verschillende creaties mee te maken. Mensen die dit garen in huis halen maken er dan ook niet alleen omslagdoeken mee, maar ook bijvoorbeeld dekens. U kunt ze bovendien ook prima gebruiken voor amigurumi's. Bent u ook geïnteresseerd in al het moois dat gebruikmaken van het garen met zich meebrengt en wilt u ze bijgevolg ook graag in huis halen? Waarom dan nog langer aarzelen? Bestel ze snel hier uit het assortiment wol en garen van Caro's Atelier!

Een honderd procent katoenen garen

Het Scheepjes Sunkissed garen is gemaakt van honderd procent katoen. Dit op zich zorgt er reeds voor dat u bent verzekerd van een aantal interessante voordelen. In eerste instantie staat dit garen er bijvoorbeeld om bekend aangenaam zacht te zijn. Dat is echter niet alles, want verder is ze ook erg duurzaam waardoor u er gedurende een lange tijd genot van zult ondervinden. Een bijkomend voordeel is terug te vinden in het zachte karakter waar het garen over beschikt. Deze zorgt er immers voor dat ze aangenaam comfortabel aanvoelt op de huid. Wanneer u van plan bent om diverse kledingstukken en / of accessoires te gaan maken met behulp van dit Scheepjes garen is dit toch wel iets dat behoorlijk interessant is om te weten en om bijgevolg ook rekening mee te houden.

Wat zijn de eigenschappen van Scheepjes Sunkissed?

Scheepjes Sunkissed is een garen welke zoals reeds aangegeven is gemaakt van honderd procent katoen. Bovendien is het zo dat één bol van dit garen goed is voor een gewicht van 50 gram. Dit betekent dat u met één enkele bol de beschikking krijgt over 170 meter aan draad. Het wordt aangeraden om gebruik te maken van deze draad in combinatie met een naald met een dikte van 3 mm. De stekenverhouding waar u op kunt rekenen bij dit garen bedraagt 28 steken x 40 naalden. Het is bovendien interessant om te weten dat het zonder probleem mogelijk is om dit garen in de wasmachine te stoppen. Hou er wel rekening mee dat de maximale temperatuur niet meer dan 40 graden mag bedragen.

Wat kunt u precies maken met het Sunkissed garen?

Er kan voor worden gekozen om gebruik te maken van het Scheepjes Sunkissed garen voor het realiseren van tal van verschillende projecten. In de praktijk is het echter zo dat er het vaakst wordt gebruik gemaakt van dit garen voor amigurumi's. Daarnaast worden er ook door veel mensen fijne, gezellige en mooie dekens mee gemaakt en wat bovendien ook te denken van omslagdoeken? In principe is het echter mogelijk om er ook nog heel wat andere zaken mee te maken. Welke creaties u met andere woorden ook in uw gedachten mag hebben, in principe is het (nagenoeg) allemaal mogelijk met behulp van het garen!

Haal het Sunkissed garen nu in huis!

Heeft u ook genoeg gelezen over dit garen en bent u nu helemaal klaar om deze te kopen en er vervolgens ook zelf mee aan de slag te gaan? In dat geval kunt u hier bij Caro's Atelier alles vinden waar u nood aan heeft! Het Sunkissed garen kan bij ons dan ook worden aangekocht in elke beschikbare kleur en bovendien ook nog eens tegen de best mogelijke prijs. Kunt u ook al niet wachten om aan de slag te gaan met het garen? Dan kunt u vandaag nog uw bestelling bij ons plaatsen. Wanneer u het Scheepjes Sunkissed garen aankoopt op werkdagen voor 21:00 uur wordt uw order bovendien nagenoeg altijd dezelfde dag nog verstuurd. Zo hoeft u helemaal niet lang te wachten voordat u zelf creatief aan de slag kunt gaan!