Bolletje van de week

Bolletje van de week: Scheepjes Wanderlust

Deze week presenteren we met trots Scheepjes Wanderlust als ons bolletje van de week! Dit prachtige garen is perfect voor al je creatieve projecten, van kleurrijke accessoires tot comfortabele kledingstukken.

Scheepjes Wanderlust heeft een samenstelling van 100% acryl, waardoor het niet alleen zacht en licht aanvoelt, maar ook gemakkelijk te onderhouden is. Elke bol weegt 100 gram en heeft een indrukwekkende lengte van ongeveer 232 meter, waardoor je voldoende garen hebt voor grotere projecten.

Voor het beste resultaat raden we een naalddikte van 4 mm aan. De stekenverhouding van 10 x 10 cm is ongeveer 19 steken x 24 naalden, wat zorgt voor een mooie, gelijkmatige structuur in je brei- of haakwerk.

Wat dit garen echt bijzonder maakt, zijn de levendige kleuren en de subtiele kleurverlopen, die elk project een unieke en dynamische uitstraling geven. Daarnaast is het garen machinewasbaar op 30 graden, wat het onderhoud van je creaties eenvoudig maakt.

Laat je inspireren door de prachtige kleuren en de veelzijdigheid van Scheepjes Wanderlust. Of je nu een ervaren breier of haakster bent, of net begint aan je handwerkavontuur, dit garen zal je zeker verrassen met zijn kwaliteit en schoonheid.

Bekijk hier alle leuke haak- & breipakketten met dit garen.

Deze actie loopt van maandag 17 t/m zondag 23 juni 2024.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Wilt u afrekenen met een Caro’s Cadeaubon? Neem dan even contact met ons op.