Bolletje van de week

Bolletje van de week: Durable Comfy

We hebben een prachtig bolletje in de spotlights gezet: Durable Comfy. Dit garen is perfect voor het creëren van comfortabele en zachte projecten, met een vleugje luxe.

Durable Comfy bestaat voor 100% uit microvezel acryl, waardoor het garen heerlijk zacht en lichtgewicht is. Met een gewicht van 100 gram en een lengte van ongeveer 266 meter, heb je genoeg garen om je ideeën tot leven te brengen.

Met een aanbevolen naalddikte van 3-4 mm en een stekenverhouding van 22 steken x 33 naalden op een oppervlakte van 10 x 10 cm, kun je dit garen gemakkelijk aanpassen aan je eigen patronen en ontwerpen.

Het onderhoud is ook eenvoudig, want Durable Comfy kan in de fijne was op 30 graden in de wasmachine worden gewassen. Zo blijft je creatie lang mooi.

Dit garen geeft je projecten een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor het geschikt is voor allerlei projecten, van kledingstukken tot knuffels en woonaccessoires.

Bekijk hier alle leuke haak- & breipakketten met dit garen.

Deze actie loopt van maandag 18 t/m zondag 24 september.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Wilt u afrekenen met een Caro’s Cadeaubon? Neem dan even contact met ons op.