Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Breinaalden zonder knop

Op het ogenblik dat u aan de slag wenst te gaan met bepaalde breinaalden moet u er rekening mee houden dat deze verschillende naalden onderling nogal kunnen verschillen op vlak van eigenschappen. Zo zijn er bijvoorbeeld breinaalden zonder knop en breinaalden met knop. Beide soorten breinaalden lijken op het eerste zicht (min of meer) hetzelfde, maar dat zijn ze niet. Door gebruik te maken van breinaalden welke niet over een knop beschikken kunt u dan ook in de praktijk altijd rekenen op verschillende, interessante voordelen. Welke voordelen dit nu precies zijn en welke van deze breinaalden er nu exact kunnen worden aangekocht ontdekt u door het lezen van de informatie welke is terug te vinden op deze pagina.

Gemaakt van verschillende materialen

Op het ogenblik dat u een breinaald zonder knop wenst te kopen zult u kunnen vaststellen dat deze gemaakt kan zijn uit verschillende materialen. Het valt daarbij op dat de kleinste maten bijvoorbeeld veelal zijn gemaakt van aluminium. Dit is bewust gedaan. Door gebruik te maken van aluminium wordt er immers voor gezorgd dat de naalden niet alleen over een licht gewicht beschikken, maar tegelijkertijd toch nog steeds zeer sterk zijn. Vaak is het ook zo dat deze breinaalden vrij zijn van nikkel. Dit is belangrijk voor mensen die te kampen hebben met een nikkelallergie. Let wel, dit is niet altijd het geval. Het is dan ook zeker van belang om dit even te controleren voordat je bepaalde breinaalden zonder knop besteld.

Wanneer u nood heeft aan een grotere maat breinaald zonder knop zult u kunnen vaststellen dat deze veelal uit een ander materiaal is vervaardigd. In het bijzonder berkenhout blijkt op dat vlak een populair materiaal te zijn. Dit heeft alles te maken met het feit dat het hierbij niet alleen gaat om een comfortabel, maar ook om een sterk materiaal. De naalden beschikken bovendien veelal over mooie, scherpe punten waardoor u de steken op een eenvoudige wijze kunt breien. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat u er wel rekening mee dient te houden dat breinaalden die niet over een knop beschikken in diverse materialen verkrijgbaar zijn.

Meerdere naalden in één set kopen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om individuele breinaalden zonder knop te kopen, maar het is ook mogelijk om meteen een complete set in huis te halen. Zo is er bijvoorbeeld de 'Sokkennaalden Pro Classic Set' welke is terug te vinden in ons assortiment. Indien u er voor kiest om deze set te kopen krijgt u meteen de beschikking over verschillende naalden. Het gaat hierbij om vijf verschillende exemplaren van 2 mm / 2,5 mm / 3 mm / 3,5 mm en tot slot 4 mm. Elke maat telt bovendien vijf naalden. Door een dergelijke set te kopen spreekt het voor zich dat u in één klap de beschikking krijgt over heel wat interessante naalden. Dit bovendien tegen een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Bestel uw breinaalden zonder knop nu hier bij Caro's Atelier!

Bent u eveneens op zoek naar breinaalden die geen knop hebben? In dat geval mag het ondertussen wel duidelijk zijn dat u daarvoor hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres bent. Bij ons kunt u niet alleen een keuze maken tussen tal van verschillende van deze breinaalden, daarnaast is het ook nog eens mogelijk om deze te bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs. Indien u ook dergelijke naalden wenst te kopen is er dan ook geen beter adres dan hier!

✅ Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 21:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:00.

✅ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 21:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag* nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 17:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Wij bieden een keuze aan voor een latere verzending of voor het gratis annuleren van uw order. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:00.

*Dit geldt niet voor het weekend.

✅ Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable, Lang Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:00. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

✅ Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.7 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.