Filter uw producten

Pagina 1 van 1

Breinaalden zonder knop

Breinaalden zijn er in verschillende soorten en maten, zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit breinaalden zonder knop en breinaalden met knop. Wanneer u begint met breien moet u rekening houden met het feit dat deze breinaalden beschikken over unieke eigenschappen. Beide soorten breinaalden lijken op het eerste zicht (min of meer) hetzelfde, maar dat zijn ze niet. Breinaalden met kop hebben het voordeel dat het breiwerk niet zomaar van de naald kan afglijden. Waarom zou u dan toch kiezen voor een breinaald zonder kop? Dat lees u hier op deze pagina.

Gemaakt van verschillende materialen

Op het ogenblik dat u een breinaald zonder knop wenst te kopen zult u kunnen vaststellen dat deze gemaakt kan zijn van verschillende materialen. Het valt daarbij op dat de kleinste maten veelal zijn gemaakt van aluminium. Dit is bewust gedaan, omdat er door het gebruik van aluminium voor wordt gezorgd dat de naalden licht in gewicht blijven, maar tegelijkertijd ook nog zeer sterk zijn. Vaak is het ook zo dat deze breinaalden vrij zijn van nikkel. Dit is belangrijk voor mensen die te kampen hebben met een nikkelallergie. Let wel, dit is niet altijd het geval. Het is dan ook zeker van belang om dit even te controleren, voordat je bepaalde breinaalden zonder knop bestelt. U kunt altijd langskomen in onze fysieke winkel in Almere om dit eventueel te onderzoeken.

Wanneer u op zoek bent naar een grotere breinaalden zonder knop zult u kunnen vaststellen dat deze veelal van andere materialen zijn gemaakt. Hout in het bijzonder blijkt vaak een populair materiaal te zijn voor het maken van grotere breinaalden die niet voorzien zijn van een knop. Dit heeft alles te maken met het feit dat het hierbij niet alleen gaat om een comfortabel, maar ook om een sterk en toch licht materiaal. De naalden beschikken bovendien veelal over mooie, scherpe punten, waardoor u de steken op een eenvoudige wijze kunt breien. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat u er wel rekening mee dient te houden dat breinaalden die niet over een knop beschikken in diverse materialen verkrijgbaar zijn.

Voordeel van een breinaald zonder knop

Zoals u heeft kunnen lezen zijn breinaalden zonder knop vaak gemaakt van materiaal dat licht in gewicht is. Dit zorgt ervoor dat het breien met dit soort naalden erg comfortabel is. Daarnaast beschikt de naald over twee dezelfde uiteindes, namelijk: twee punten. Deze worden gebruikt bij het rondbreien van bijvoorbeeld sokken, cols of mouwen. Wanneer u naalden zonder punt gebruikt, gebruikt u er minimaal vier of soms wel vijf tegelijk in uw breiwerk. Bij het rondbreien staat uw werk op drie of vier naalden en een vierde of vijfde naald wordt gebruikt om mee te werken. Wanneer een patroon aangeeft dat u breinaalden zonder knop nodig heeft voor bijvoorbeeld de mouwen van een trui, kunt u ervan uitgaan dat ze rond, dus zonder naad, gebreid moeten worden. Gebruikt u liever minder naalden? Dan kunt u overwegen om u eens te verdiepen in rondbreinaalden. Dit zijn twee naaldpunten die met elkaar zijn verbonden door een dunne plastic draad. Hierdoor kan een breiwerk er dus niet gemakkelijk afglijden.

Bestel nu bij Caro's Atelier

Bent u voor uw project op zoek naar breinaalden zonder knop? Dan bent u bij Caro’s Atelier aan het juiste adres. U heeft de keuze uit vele verschillende soorten breinaalden en daarnaast haalt u deze in huis tegen een scherpe prijs. Wanneer u een bestelling plaatst met een bestelwaarde van minimaal 59 euro komen de verzendkosten tevens te vervallen. Bovendien worden uw breinaalden zonder knop nog dezelfde werkdag verzonden.

Waarom bestellen bij Caro’s Atelier?
Caro’s Atelier is dé wolwinkel in Almere. Wij hebben een groot assortiment met keuze uit ruim 10.000 artikelen, van garens tot aan samengestelde pakketten van diverse leveranciers maar ook eigen ontwerpen. Bij ons staat klantenservice hoog in het vaandel. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van advies. Dit kan via de mail, telefonisch maar ook via onze social media kanalen. Plaatst u een bestelling voor 17:00, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Liever een product met eigen ogen zien? Dat kan! Onze winkel is van van dinsdag t/m zaterdag open van 9:00 tot 12:30.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?
Vandaag besteld morgen al in huis! Is uw bestelling voor 17:00 bij ons binnen? Dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. Voor brievenbuspost geldt dat als u besteld voor 16:00. U heeft de producten in 98% van de gevallen de volgende dag al in huis. Mocht dit niet haalbaar zijn dan nemen wij direct contact met u op. Woont u in de buurt van Almere? Dan kunt u uw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel. Van maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 17:00 en van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 t/m 12:30.

*Dit geldt niet voor het weekend.

Welke garens verkoopt Caro’s Atelier?
Een lekkere warme sjaal of een mooi kussen? Bij Caro’s Atelier kunt u terecht voor breien, haken, borduren en meer! Wij verkopen garens van verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Scheepjes. Maar ook Lana Grossa, Durable Yarns en Katia. Voor ieder project is er wel wat te vinden. Bekijkt u het garen liever in het echt? Dat begrijpen wij! In onze winkel vindt u al het garen terug. Deze is te bezoeken van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 12:30. Bij Caro’s Atelier vindt u de mooie garens voor een mooie prijs.

Kunnen jullie mij advies geven?
Natuurlijk! Wij zijn altijd bereid om klanten te helpen en mee te denken. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld kleuradvies, vragen over het maken van projecten maar ook vragen over bestellingen. Klanten geven Caro’s Atelier een 9.5 en dat mooie cijfer willen wij graag zo houden! Om die reden staat bij ons klantenservice op nummer 1. Contact opnemen kan via verschillende wegen: telefonisch op 036-5255680 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00, via de mail [email protected] of via onze social media kanalen @carosatelier. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen.