Katia Concept

Bent u op zoek naar geschikt wol of garen om mooie, warme kleding mee te maken? In dat geval is het zeker de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van het assortiment van Katia Concept. Deze collectie staat dan ook voor puur natuur en schoonheid. Opmerkelijk is ook dat er geen gebruik is gemaakt van kunstgrepen. Het garen kenmerkt zich verder door een groot aantal prachtige kleuren evenals een textuur die een meerwaarde zal betekenen voor al uw creaties. Bent u ook wel geïnteresseerd in het garen dat door dit merk op de markt is gebracht en wilt u ze graag in huis halen tegen een zo interessant mogelijke prijs? Dan hoeft u eigenlijk niet verder te zoeken. U vindt al het garen van dit merk terug hier in het assortiment van Caro's Atelier en dat ook tegen de meest interessante prijs.

Het prachtige en zachte Cashmere garen

Wanneer u een blik werpt op het aanbod met garen hier bij Caro's Atelier zal waarschijnlijk meteen de 'Katia Concept Cashmere' collectie opvallen. Deze collectie bestaat uit een fantastisch garen welke niet alleen over een mooie uitstraling en een zachte structuur beschikt, maar bovendien ook heel wat volume aan de dag weet te leggen. De Cashmere lijn beschikt over een licht gewicht evenals een hoge kwaliteit. Het garen bestaat uit 70 procent merinowol en 30 procent kasjmier. De bijzondere combinatie die wordt gerealiseerd met behulp van deze twee wolsoorten zorgt er voor dat dit garen zich uitstekend leent voor het realiseren van verschillende soorten kleding. Gaat u een trui maken met dit type garen? Houdt er dan rekening mee dat u wellicht nood zult hebben aan zo'n 10 à 11 bollen. Binnen de collectie met garen zijn heel wat aantrekkelijke kleuren terug te vinden zoals bijvoorbeeld mosgroen evenals zalmoranje.

Katia Concept Cotton Merino

Een tweede collectie die uitnodigt om kennis mee te maken is de 'Katia Concept Cotton Merino'. Het betreft hier een garen welke is opgebouwd uit 70 procent katoen evenals 30 procent merino extra fine. Het gaat hier om een type wol welke er om bekend staat over een lekker zacht karakter te beschikken waardoor ze uiterst geschikt is om allerhande soorten kledingstukken mee te maken. Deze wol voelt niet alleen lekker zacht aan, daarnaast zult u ze tijdens het dragen nauwelijks voelen. Het spreekt dan ook voor zich dat dit type garen uit het assortiment zich perfect leent voor alledaags gebruik. U kunt met dit garen dan ook niet alleen rekenen op een zeer mooie uitstraling voor uw creaties, maar ook op een fantastisch draagcomfort. Uiteraard zijn er in het aanbod met Cotton Merino garen ook heel wat verschillende kleuren terug te vinden waardoor er voor iedereen een garen geheel naar wens kan worden aangekocht.

Bestel uw Concept garen van Katia vandaag nog tegen de beste prijs!

Hebben de vele voordelen die zijn verbonden aan het garen uit het aanbod van dit merk u weten te overtuigen en wilt u ook graag zelf met dit garen aan de slag gaan? In dat geval bent u hier bij Caro's Atelier aan het juiste adres. U koopt dit garen bij ons aan tegen de scherpst mogelijke prijs en bovendien kunt u ook altijd rekenen op een bijzonder snelle levering. Wat het allemaal nog interessanter maakt is dat u als klant vanaf een bestelbedrag ter waarde van minimaal 49 euro kunt rekenen op gratis verzending. Ook Katia Concept garen bestellen? Twijfel dan zeker niet langer meer en koop ze nu hier bij Caro's Atelier!