Rowan wol

Rowan wol is verkrijgbaar sinds het jaar 1978. Dit betekent dat er reeds een niet onaanzienlijke expertise in deze wol schuil gaat. Het bedrijf werd in eerste instantie opgericht vanuit de overtuiging dat er een structureel gebrek was aan levendige garen op de markt. Er werd een designer aangenomen en met zijn hulp ontstond er een werkelijk fantastische collectie garens. Elk jaar opnieuw verschijnen er twee nieuwe patrooncollecties Rowan wol op de markt die mensen steeds een uitzonderlijke vreugde brengen tijdens het breien en het haken, u kunt met wol en garen namelijk prachtige creaties maken. Zowel voor beginners als voor gevorderden is kiezen voor deze wol in ieder geval een uitstekende keuze.

Meteen creatief bezig zijn met wol

Het merk brengt niet uitsluitend wol en garen op de markt, daarnaast heeft ze ook heel wat tijdschriften, boeken evenals brochures uitgegeven. Deze naslagwerken en patronen maken het voor iedereen mogelijk om meteen aan de slag te gaan met het garen. Hier bij Caro's Atelier kunt u kennismaken met een zeer uitgebreid aanbod op vlak van wol welke voor iedereen geschikt is om te gebruiken. Het wordt aangeraden om zeker en vast kennis te maken met de Rowan Felted Tweed. Het betreft hier een combinatie van merinowol, alpaca evenals één van de meest populaire garens uit de collectie van dit merk. Door te kiezen voor dit type wol is het mogelijk om de meest uiteenlopende creaties te maken. Dit geldt niet alleen voor kledingstukken, maar ook voor bijvoorbeeld allerhande woonaccessoires.

Maak kennis met de Felted Tweed

U maakt hier in het assortiment van Caro's Atelier kennis met verschillende vormen van Rowan wol. De meest populaire is evenwel 'Felted Tweed'. Dit artikel uit de collectie van het merk is zo interessant omdat ze is ontstaan uit een combinatie van merinowol, alpaca evenals viscose. Om het geheel compleet te maken werd er ook één van de populairste garens uit de collectie aan toegevoegd. Dit garen van dit merk staat erom bekend geschikt te zijn voor faireisle breien evenals gestreepte werken. Het rustiek of landelijk effect dat met behulp van dit garen kan worden gecreëerd weet alvast heel veel mensen aan te spreken.

Rowan wol in verschillende kleuren

Wanneer u van plan bent om bepaalde creaties te maken zult u waarschijnlijk al in uw hoofd hebben van welke kleuren u precies gebruik wenst te maken. Wel, ook op dit vlak weten we hier bij Caro's Atelier perfect te voldoen aan al uw vooropgestelde verwachtingen. Zo is het zonder probleem mogelijk om Rowan wol te bestellen in de meest uiteenlopende kleuren met natuurlijk ook bijpassende breinaalden voor elke optie. Denk hierbij niet alleen aan Rage, Peony, Tawny, Alabaster evenals Camel, maar ook aan de kleuren Barn Red, Treacle, Mineral, Avocado evenals Pine en Watery. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke kleuren u ook voor uw wol in gedachten mag hebben, ze zijn zonder twijfel allemaal terug te vinden hier in het assortiment van Caro's Atelier!

Koop uw wol nu hier bij Caro's Atelier!

Zoals u reeds heeft kunnen lezen zijn er aan het gebruik van wol heel wat interessante voordelen verbonden. In eerste instantie betreft het hier dan ook een prima kwaliteit wol welke beschikbaar is in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat u door het kopen van uw wol hier bij Caro's Atelier kunt rekenen op een zeer scherp prijskaartje. Op deze manier is het nog eenvoudiger mogelijk om de leukste creaties te realiseren tegen de best mogelijke prijs. Plaatst u een bestelling met wol of tal van andere artikelen zoals boeken met inspiratie hier bij Caro's Atelier ter waarde van minimum 49 euro? Dan kunt u ook nog eens rekenen op gratis verzending van uw bestelling! Het mag dan ook duidelijk zijn, uw Rowan wol koopt u nergens anders beter dan hier bij Caro's Atelier!