Filter uw producten

Pagina 1 van 2

Katia Saigon

Het Katia Saigon garen is een glanzende, fijne draad welke er om bekend staat niet alleen erg zacht te zijn, maar ook een aantrekkelijk draagcomfort te realiseren. Dit garen heeft haar zachte karakter ongetwijfeld grotendeels te danken aan het feit dat ze is gemaakt van honderd procent acryl. De zachtheid van het garen zorgt er voor dat ze in de praktijk kan worden gebruikt voor het realiseren van de meest uiteenlopende kledingstukken. De kwaliteit leent zich dan ook in het bijzonder voor het maken van bijvoorbeeld baby- en kinderkleding. Bent u ook van plan om dergelijke kledingstukken te gaan maken? Zoek dan niet verder en haal dit garen vandaag nog in huis vanuit ons assortiment met wol en garen!

Gemaakt van honderd procent acryl garen

Het Katia Saigon garen is gemaakt van honderd procent sterke acryl. Dit gezegd zijnde is het zo dat ze toch over een zijdezachte touch beschikt. Deze combinatie zorgt er voor dat ze in de praktijk veel weg heeft van een katoenen draad, iets wat ze zo mogelijk nog aantrekkelijker maakt. De textuur waar dit Katia garen over beschikt zorgt er voor dat u er de meest uiteenlopende projecten mee kunt realiseren, maar in de praktijk wordt er toch het vaakst voor gekozen om dit garen te gebruiken voor het maken van baby- en kinderkleding. Indien u ook op zoek bent naar een geschikt garen voor het maken van dergelijke kledingstukken zult u alleen maar kunnen vaststellen dat het Katia garen zich daar uitstekend toe leent.

De eigenschappen van Katia Saigon garen

Op het ogenblik dat u één of meerdere bollen van het Katia Saigon garen wenst te kopen zult u kunnen vaststellen dat één bol over een gewicht beschikt van 100 gram. Eén enkele bol is bijgevolg goed voor een lengte van 300 meter aan draad. Dit betekent dat u meteen de beschikking krijgt over een behoorlijke hoeveelheid aan draad! Indien u ervoor gaat kiezen om het garen te gebruiken als basis voor het maken van een mooie trui met maat 42 zult u kunnen vaststellen dat er daarvoor 6 bollen garen moeten worden gebruikt. De stekenverhouding die van toepassing is bij dit garen bedraagt 10 x 10 centimeter = 23 steken x 30 naalden.

Kan gewoon in de wasmachine

Een belangrijk aandachtspunt van garen is terug te vinden in de onderhoudsvriendelijke eigenschappen waarover ze al dan niet beschikt. Dit geldt uiteraard ook voor het garen dat deel uitmaakt van de Katia collectie. Wat dit betreft zal het u goed doen om te weten dat het garen machinewasbaar is tot een temperatuur van 40 graden. Ze mag wel niet in de wasdroger worden gestopt. Uw creaties die zijn gemaakt met behulp van het Katia Saigon garen plat laten drogen is dan ook een absolute vereiste. Sta er bovendien ook bij stil dat het strijken van uw creaties ten allen tijde dient te gebeuren met een lauwe temperatuur.

Gratis levering van uw bestelling vanaf 45 euro!

Er zijn zoals de informatie op deze pagina aanhaalt heel wat interessante voordelen verbonden aan het bestellen hier bij Caro's Atelier. Er is echter nog meer waar u op kunt rekenen. Het is namelijk eveneens zo dat u bij het plaatsen van een bestelling ter waarde van minimum 45 euro ook kunt rekenen op gratis verzending. Het spreekt voor zich dat uw bestelling niet uitsluitend hoeft te bestaan uit Katia Saigon garen, maar ook perfect een combinatie van verschillende artikelen uit ons assortiment kan zijn. Hoe dan ook, bent u bang dat verzendkosten de kostprijs van uw bestelling bij Caro's Atelier nodeloos zullen verhogen? Dan maakt dit alvast duidelijk dat deze vrees helemaal nergens voor nodig is!