Pagina 1 van 1

Borduurstof

Indien u zelf iets wenst te borduren spreekt het natuurlijk voor zich dat u daarvoor nood zult hebben aan verschillende artikelen. Eén van de eerste zaken waar u rekening mee zult willen houden is het kopen van een bepaalde borduurstof. Hiervoor bent u bij ons alvast aan het juiste adres. Niet alleen is het mogelijk om borduurstoffen bij ons in verschillende uitvoeringen te kopen, daarnaast behoren uiteraard ook meerdere kleuren tot de mogelijkheden. In ieder geval, naar welk type van borduurstof u ook op zoek bent, het is altijd de moeite meer dan waard om een kijkje te nemen in ons uitgebreide aanbod hier bij Caro's Atelier!

Keuze uit tal van verschillende mogelijkheden

Op het ogenblik dat u een bepaalde borduurstof wenst te kopen spreekt het voor zich dat u uit uzelf reeds over bepaalde, specifieke eisen beschikt. In eerste instantie zult u bijvoorbeeld wellicht willen kiezen voor een type stof met bepaalde, specifieke afmetingen. Wanneer dat het geval is zult u kunnen vaststellen dat wij in ons assortiment over heel wat verschillende mogelijkheden beschikken. Zo kunt u er onder meer voor kiezen om stoffen te kopen van 150 of 160 centimeter breed. Dat is uiteraard niet alles.

Wanneer u een blik werpt op ons assortiment zult u ook kunnen vaststellen dat u er voor kunt kiezen om het zogenaamde kaaslinnen bij ons te kopen. Ook deze is verkrijgbaar in drie verschillende maten. U moet er bovendien wel even rekening mee houden dat ons kaaslinnen wordt verkocht per 10 centimeter. Heeft u dus met andere woorden nood aan kaaslinnen met een totale lengte van één meter? In dat geval dient u als hoeveelheid tien in te voeren. In ieder geval bent u dus duidelijk ook voor kaaslinnen bij ons aan het juiste adres.

Borduurstoffen in verschillende kleuren

Niet alleen is het mogelijk om een borduurstof bij ons te kopen in verschillende breedtes, wat bovendien ook te denken van de kleur waarover ze kan beschikken? De kleuren waar borduurstoffen in kunnen worden aangekocht zijn altijd afhankelijk van het type stof in kwestie. Neem nu bijvoorbeeld de Aida 5,5 / 150 centimeter. Deze stof kan worden aangekocht in drie verschillende kleurstellingen. Het gaat hierbij niet alleen om wit en champagne, maar ook om rustico. Het is perfect mogelijk dat andere borduurstoffen in minder verschillende kleurstellingen te koop zijn. Dit is dus zeker en vast iets om rekening mee te houden. Op de productpagina van de door u gewenste borduurstof wordt steeds duidelijk aangegeven in welke verschillende kleuren de stof in kwestie allemaal verkrijgbaar is.

Bestel uw borduurstof nu hier bij Caro's Atelier!

De informatie op deze pagina heeft reeds duidelijk gemaakt dat het kopen van uw borduurstof hier bij Caro's Atelier gepaard gaat met tal van interessante voordelen. Niet alleen kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment bestaande uit verschillende stoffen, daarnaast behoren ook diverse kleurstellingen tot de mogelijkheden. Tel daar ook nog eens bij op dat u bij ons de door u gewenste borduurstof altijd kunt bestellen tegen de scherpst mogelijke prijs en het mag duidelijk zijn dat u niet meer verder hoeft te zoeken, in tegendeel!

Gratis verzending van uw bestelling vanaf 45 euro!

Of u er nu voor kiest om alleen borduurstof te kopen of u ook nog andere artikelen uit ons assortiment gaat bestellen, in beide gevallen kunt u rekenen op zeer lage verzendkosten. Gaat u een bestelling plaatsen van in totaal ten minste 45 euro? In dat geval komen de verzendkosten ook nog eens te verdwijnen. Het mag dan ook duidelijk zijn, er is helemaal niets wat u tegen hoeft te houden om er voor te kiezen om uw borduurstof bij ons te bestellen.